Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...
Raspunsuri - Pagina 9
Salmida spune:
quote:
Originally posted by qsar
Am desfacut un pachet de lut de modelaj (un fel de plastilina :)) si ma joc. Am mainile murdare, casa arata ca dupa taifun... si eu sunt vesela si fericita.
Q

Si ce a iesit din fericire, lut si veselie?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
sinzi_ana spune:
Am terminat primul set de cursuri de invatat...acum incepe partea practica!!!
Sinzi
si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
mephala30 spune:
Sunt fericita ca puiul meu e sanatos( a avut cateva zile proaste), ca m-am odihnit cat de cat si eu, ca incepe week-end-ul si merg la expozitia de crizanteme!
Carmen si
Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
scarmanus spune:
Azi am reusit sa gasesc un camin si o familie iubitoare pentru un motanel al nimanui, cuminte, curat, afectuos si lipicios. Sa-i dea Dumnezeu sanatate colegei mele care l-a infiat pentru fiica ei, dupa 2 zile de cosmar la noi in casa, din cauza celorlalte doua pisici pe care le avem. Acuma Suzi e la mine in poala si mi se uita drept in ochi si toarce, asteapta sa o pup pe capsor...
scarmanus
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
scarmanus spune:
PS. si mai sunt fericita ca de azi a venit vacanta care ma duce in Franta!!!!
scarmanus
chatonel spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
PS. si mai sunt fericita ca de azi a venit vacanta care ma duce in Franta!!!!
scarmanus
:)) pe unde umbla vacanta ta?
Toulouse, la ville rose
iselin spune:
astazi am fost si sunt fericita pentru ca intr-un moment al unei discutii am realizat brusc (sigur vi s-a intamplat si voua) ca sunt o femeie tare, tare puternica, cu multa vointa.
Bubbles spune:
Sunt fericita in fiecare zi, din te miri ce... poate de aceea nici nu am scris deocamdata la acest subiect, deoarece as fi insirat prea multe randuri
Doar v-am citit 
Chiar acum sunt fericita pentru ca e vineri si urmeaza 2 zile alaturi de cei dragi. 
Mai sunt fericita deoarece mi-a sosit o carte la biblioteca, o rezervasem de o multime de timp. Peste cateva minute voi merge "s-o ridic". ![]()
Ma bucura sa vad prognoza meteo insorita pentru zilele / saptamana ce urmeaza.
Si peste toate... daaa, sunt fericita ca se apropie Craciunul! 

Bianca
monet spune:
...pentru ca sint o norocoasa si am un ingeras de fetita care acum doarme - de obicei, eu ma culc mult mai tirziu decit ea si cu asta am ocazia sa ma duc si s-o privesc minute in sir.... timp in care simt cum in inima-mi infloresc fiori de fericire nemaintilnita pina acum!
mona si
lia (24.04.2004)
poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
iselin spune:
Pentru ca o sa merg intr-un parc mare ca o rezervatie(nu stiu daca e rezervatie).Si o sa vad o toamna rosie, rosie, cu frunze multe, multe si putin soare.O sa mai alerg dupa o veverita. Abia astept.
Pana acum a fost urat si nu am putut savura toamna prea mult. Ar trebui sa fie un WEEk tare bun!