Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by qsar

Am desfacut un pachet de lut de modelaj (un fel de plastilina :)) si ma joc. Am mainile murdare, casa arata ca dupa taifun... si eu sunt vesela si fericita.

Q

Si ce a iesit din fericire, lut si veselie?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am terminat primul set de cursuri de invatat...acum incepe partea practica!!!

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sunt fericita ca puiul meu e sanatos( a avut cateva zile proaste), ca m-am odihnit cat de cat si eu, ca incepe week-end-ul si merg la expozitia de crizanteme!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Azi am reusit sa gasesc un camin si o familie iubitoare pentru un motanel al nimanui, cuminte, curat, afectuos si lipicios. Sa-i dea Dumnezeu sanatate colegei mele care l-a infiat pentru fiica ei, dupa 2 zile de cosmar la noi in casa, din cauza celorlalte doua pisici pe care le avem. Acuma Suzi e la mine in poala si mi se uita drept in ochi si toarce, asteapta sa o pup pe capsor...

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

PS. si mai sunt fericita ca de azi a venit vacanta care ma duce in Franta!!!!

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

PS. si mai sunt fericita ca de azi a venit vacanta care ma duce in Franta!!!!

scarmanus

:)) pe unde umbla vacanta ta?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

astazi am fost si sunt fericita pentru ca intr-un moment al unei discutii am realizat brusc (sigur vi s-a intamplat si voua) ca sunt o femeie tare, tare puternica, cu multa vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Sunt fericita in fiecare zi, din te miri ce... poate de aceea nici nu am scris deocamdata la acest subiect, deoarece as fi insirat prea multe randuri Doar v-am citit

Chiar acum sunt fericita pentru ca e vineri si urmeaza 2 zile alaturi de cei dragi.

Mai sunt fericita deoarece mi-a sosit o carte la biblioteca, o rezervasem de o multime de timp. Peste cateva minute voi merge "s-o ridic".

Ma bucura sa vad prognoza meteo insorita pentru zilele / saptamana ce urmeaza.

Si peste toate... daaa, sunt fericita ca se apropie Craciunul!

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

...pentru ca sint o norocoasa si am un ingeras de fetita care acum doarme - de obicei, eu ma culc mult mai tirziu decit ea si cu asta am ocazia sa ma duc si s-o privesc minute in sir.... timp in care simt cum in inima-mi infloresc fiori de fericire nemaintilnita pina acum!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Pentru ca o sa merg intr-un parc mare ca o rezervatie(nu stiu daca e rezervatie).Si o sa vad o toamna rosie, rosie, cu frunze multe, multe si putin soare.O sa mai alerg dupa o veverita. Abia astept.

Pana acum a fost urat si nu am putut savura toamna prea mult. Ar trebui sa fie un WEEk tare bun!

Mergi la inceput