Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Azi sunt fericit(ä) pt. cä ... | Autor: Salmida

Link direct la acest mesaj

As vrea sä vä propun acum un topic al fericirii.
Ideea dospeste de cateva zile, de cand am primit pt. o interventie a mea la un subiect care se voia totusi mai ... pragmatic! Si in acel moment chiar doream sä dau o tuturor ... asa simteam ...
Azi doamna cucurbitaceelor prin mesajul säu care incepea cu " Si-acum, sa va spun ca pleznesc de bucurie daca nu mai spun si altcuiva " a dat undä verde! Deci existä astfel de momente si la altii!

Sä incercäm sä impärtäsim celorlalti din euforia unei clipe, a unei zile, a unui eveniment, a unei intampläri, nu neapärat majore, nu neapärat vitale! Sä facem un puzzle al fericirii, asa cum si membrii DC sunt piese intr-un puzzle mai mare, cu potriviri si nepotriviri ... dar aratä bine totusi si incantä pe multi!

Pe forum ne spunem of-urile, cerem sfaturi, ne mai si certäm, spunem bancuri, povestim de olitze si bubitze, de mancare pentru mari si mici, de cärti si muzicä, de rochite si de pantofiori, dar de ce nu am impärtäsi si clipele de fericire? Ele sunt asa de mari si intense uneori, incat chiar cä ne vine sä le strigäm in gura mare! Aici nu deranjeazä asa mult, oricat de tare ne-am striga fericirea (sau bucuria dacä vi se pare prea pretentios spus), pe de o parte, si este ca si cum am striga lumii intregi, pe de altä parte.
- azi copilul meu a spus prima datä "mama"/"tata"
- azi am primit vestea mult asteptatä
- azi m-a trezit soarele si nu ceasul desteptätor
- azi am ajuns la greutatea propusä
- azi mi s-a märit salariul/am fost promovat(ä)
- azi sunt fericitä färä motiv
- s.a.m.d.

Deci topic de revärsare a fericirii !

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

P.S. Uitasem sä aleg mutritza zambäreatzä!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Azi sunt fericita pentru ca ai deschis acest subiect, si m'ai facut sa ma opresc din lucru si sa ma gandesc la motivele pentru care sunt sau ar trebui sa fiu fericita. si am gasit suficiente ! (primul ar fi ca azi dimineata m'am trezit din nou alaturi de omul pe care'l iubesc ! )
va pup si... sa fiti fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna initiativa, sa vezi ce se duce acu ala, de la starea de spirit a comunitatii, la verde maxim.
Astazi sunt fericita pentru ca doua fete de pe forum ma vaor ajuta sa fac un bine, ducand niste hainute unui copil amarat;
Sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa...si m-am odihnit in week-end...
Pentru ca s-a mai incalzit afara si ma pot bucura de toamna...
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Astazi sunt fericita pentru ca e soare afara. Si pentru ca am primit un dar. Darul in sine m-a bucurat tare mult, dar si mai mult m-a bucurat si m-a emotionat faptul ca oameni dragi mie au "conspirat" si au facut eforturi sa-mi procure exact cadoul pe care mi-l doream.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

....Avem o aniversare in familie ! La multi ani, dragul meu frate, cel mai bun din lume ! Multa sanatate si sa ti se implineasca toate visele !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Azi sunt fericita pentru ca:
- azi am scapat de ghips;
- azi am inceput da invat sa merg;
- azi am facut primi pasi (ajutata de carje) nu au fost atat de dureros precum ma asteptam;
- de azi imi pot face planuri de plimbare, si scap de privitul celor 4 pereti;

Am sa anunt si ziua cand voi merge singura, fara spijinul celor 2 carje.

Dar totul are un inceput.

Azi pot zambi fara nici o umbra de tristete.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Desi in momente ca astea pare ciudat (prietenii stiu de ce) azi si-a facut loc si la mine in suflet fericirea...macar un pic acolo...pentru ca m-a sunat prietena mea cea mai buna de la vreo 1500 km departare...!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna
Frumos subiect!
Cred ca o sa cam stea pe prima pagina. Asa si trebuie! Si o sa cresca "Starea de spirit a comunitatii".
Si eu sunt fericita . A mai trecut o saptamana de sarcina. Am intrat in 24 de saptamani si am citit in revista Mami ca de acum bebe incepe sa ma auda si sa ii cant si sa ii vorbesc. Asa o sa fac. Si in plus, sanii deja ii pregatesc bebelusului meu papica ().
Am si eu motive de fericire, nu?

Asa sa ne fie mereu, tuturor. In fiecare zi!

Rici 24 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

hai ca vin si eu... !

Azi sunt fericita pentru ca dis-de dimineatza am trebaluit prin bucataria virtuala si am "gatit" pentru sarabatoritele acestei luni papica buna si delicioasa. Poftim de servitzi si Dvs, dragelor o www.zambitchi.go.ro/Balantze/tort.html" target="_blank">feliutza de desert delicios, delicios ca ajunge pentru totzi :)

www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Sint fericita ca in sfirsit gasesc acest subiect, dupa un weeke-end monoton fara voi
Ziua debutase cu citeva discutii, desi doream sa imi vad de treaba mea am fost martora la niste remarci si am intervenit fara rezultate prea bune.
Sint sanatoasa, ziua de azi a fost asa frumoasa,insorita.
Fericirea exista in masura in care ii permitem sa intre in suflet si in viata. In momente mai mohorite al existentei pare ca ea nu e posibila. Insa abia asteapta sa ii facem loc, ca se si infiinteaza.
Un cuvint sau o fapta rea pot fi stopate printr-un cuvint bun si o fapta buna, uneori chiar un sfat dat poate insemna o clipa de fericire.

Salmida, felicitari pt topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Sunt fericita pentru ca acum 5 minute m-a anuntat sora mea ca s-a rupt apa.

Voi fi matushica !!!

dana

Mergi la inceput