Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

pt. ca suntem sanatosi totzi din familie, pt. ca e o zi insorita, pt. ca nu e cutremur/inundatzie/incendiu/spargere, copilul meu e fericit si odihnit si-mi e suficient pt. ca azi sa fiu asa.
nu astept nici o minune sa ma faca fericita.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

... ca am rezervat vacantza de iarna la ski!!!...

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

si pentru ce-am citit mai sus. Dana P , sa ne tzii la curent!!nastere usoara!!!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

sunt zile in care sunt fercita pentru ca simt ca sufletul meu traieste ceva nobil....ceva unic..ceva ce nu se poate excplica..sunt fericita pentru ca nu pot fi altfel in acele zile...pt ca clocotesc..pt ca eu simt ca totul e superb si minunat ...si ma bucur ca fac patre din minunea universala.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

pt. cele care au gustat azi din fructul (neinterzis ) al fericirii!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

... am primit 2 iepuri ...

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu sint foarte fericita pentru ca am ajuns intreaga acasa. A fost prima zi de singurica in masina .. prin Bucuresti.

Sper si miine sa va spun acelasi lucru.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

tuturor! Si tooooooooot asa s-o tineti! :))
Sunt fericita la randul meu pentru puiul meu, azi, ieri, maine si in fiecare clipa a vietii mele! Sunt fericita pentru viata si sunt fericita pentru ca existati voi, comunitate draga! Fie sa fiti fericiti!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

si eu sunt fericita ... sunt in 3 sapt. si sper sa duc sarcina la bun sfarsit ... de data asta ...

mai sunt fericita sa aud vesti atat de bune ... Dana si-a scos ghipsul si o sa fie matusica ... felicitari

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

sunt fericita pentru ca mi-am luat o zi libera sa rezolv o problema care ma asteptam sa dureze mult dar am fost gata la ora 10 , asa ca m-am intors acasa si...m-am culcat , m-am trezit, m-am invartit putin dupa care...m-am culcat la loc . Mi-am rezolvat problema, m-am odihnit, am facut treaba in casa si imi astept consortul cu mancarea in cuptor .

Mergi la inceput