Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
...prietena mea cea mai buna mi-a demonstrat inca o data (de parca mai era nevoie) ca e cea mai scumpa prietena pe care mi-o puteam dori!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Mik spune:
Sunt fericita ca azi er ultima zi de lucru inainte de o mica vacantza de 10 zile. Ma voi odihni !
Mik.
Leah spune:
Sunt fericita ca mi-am gasit loc de munca fain, dupa indelungi cautari si ca la sfarsitul lui noiembrie, voi lua in sfarsit salariu dupa doua luni extrem de lungi.......
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
lai spune:
Azi sunt fericita pentru ca suntem sanatosi, pentru ca iubitul meu doarme lin in pat langa mine si ii ascult respiratia, pentru ca aproape am terminat traducerile pe care le aveam de facut, pentru ca azi am fost la dans, dupa mai bine de o luna, pentru ca elevii mei sunt extraordinari, am avut niste discutii astazi cu cativa dintre ei care m-au uns la suflet, pentru ca am prieteni, pentru ca voi existati
si pentru ca acum ma duc sa fac nani si sper sa visez ingerasi
Lai
hanako2004 spune:
si eu sunt fericita chiar f.fericita mai ales faptul ca sotul meu nu a uitat ca este ziua mea de nastere
me-a fost frica de acest lucru.
ohashi irina
Sabina spune:
Sunt fericita pt. ca am internet prin cablu, super ieftin!!!
Si pentru ca voi avea putin timp doar pentru mine, chiar daca am de invatatpt. examenul de luni la doctorat, dar am sa ma repun un pic in ordine cu mine insami.
Sabina si
Sofia Galagia
qsar spune:
Am desfacut un pachet de lut de modelaj (un fel de plastilina :)) si ma joc. Am mainile murdare, casa arata ca dupa taifun... si eu sunt vesela si fericita.
Q
Clover spune:
Eu sunt fericita si astept sa scriu de azi-dimineata pentru ca azi-dimineata in tramvai cand inca picam de somn si ma asteptam sa ma enervez ca de obicei aglomeratie etc. m-am propotit de bara langa scaunele din fata. Erau o mama cu fetita, iar ea a vorbit in contiunuu, povestea un film cu print si bani. Si povestea cu atat umor ca m-a bufnit rasul. Chiar avea talent si mama mea ii spunea sa vorbeasca mai incet si ea nimic, si ca 500 nu e jumatate din 1 milion(era vb de o comoara ceva), si ea lasa lasa da-i cu povestitul. Cred ca era undeva clasa a-1-a sau a 2-a. Mi-a luat 3 statii sa imi controlez rasul. O fi zis maica-sa ca-s nebuna, dar nu mi-am permis sa-i spun ca are un copil genial si ca eu de fapt nu sunt nebuna.
Asa ca eu sunt fericita din cauza unui copil pe care nu-l cunosc si am inceput sa ma intreb daca totusi nu ar trebui sa ma mai gandesc daca vreau copii sau nu. Daca iti iese unul d-asta, poate chiar merita![]()
elenacristina spune:
Sunt superfericita pentru ca de luni am reusit sa-mi pastrez casa ordonata, curata, sa ma joc cu fetele, sa am mancarea gata la timp...
Sunt fericita ca am o saptamana de cand pot tine o vaza cu flori pe masa din bucatarie, masa care de 6 ani de zile, de cand sunt copiii e in permanenta ocupata cu altele, de la mancare la jucarii, ca poate intra in orice clipa cineva la mine in casa fara sa dea pe spate din cauza jucariilor, biscuitilor, cartilor, creioanelor, hainutelor, uitate pe traseu de copii.
Pentru mine e chiar o realizare!!!
Pupici
Dana P spune:
Azi sunt fericita pentru ca:
- ma pregatesc de WE,
- duminica plec spre Constantza sa fac cunostinta cu nepotzelul meu Eduard Stefan.
- e frumos afara,
- piciorul incepe sa nu ma mai doara asa rau atunci cand merg,
- m-am plimbat o ora prin imprejurimi ... ce placut e sa mergi si sa poti privi lumea, natura ...
dana