Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si azi o sa fiu fericita:acum se vede o geana de soare.am sperat sa fie si astazi frumos, sa ne putem plimba putin:noi trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickic spune:

Eu sint pentru ca azi implinim o luna fix de cind am aterizat in Canada, ca sint si sotiorul m-a alintat toata dimineata si ca avem o lista luuunga luuunga de vise de viitor.
Si mai sint superfericita ca am descoperit topicul acesta, pe siteul cel mai citit de mine in ultima vreme.
Vicki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

sunt fericita pt. ca acest forum exista si tot ce tine de DC; pt. acest topic am numai cuvinte de lauda si ma bucur ca exista .
sunt fericita ca ma o familie care ma iubeste si pe care o iubesc; pt. ca am un sot care ma respecta si care ma iubeste si pe care il iubesc; si sunt foarte fericita ca sunt si port in pantec o minune sanatos si jucaus ;sunt cea mai fericita ca exista cineva acolo Sus care ne iubeste si are grija de noi.

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Sunt fericita pentru ca exista un Dumnezeu si pentru ca eu L-am gasit!
Ii multumesc pentru fiecare geana de zi, pentru fiecare raza de soare si adiere de vant, pentru manutele calde ale Ameliei strangandu-se dulce in jurul gatului meu, pentru fiecare suras al Andreei si pentru fiecare sarut al lui Stefan. Pentru faptul ca suntem impreuna, ocrotiti si calauziti de Cineva care ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Azi sunt fericita, fericita, fericita....si linistita sufleteste, pentru ca saptamana trecuta parintii mei au avut un accident de masina, si sunt in afara de orice pericol, chiar daca a fost destul de serios.Multumesc lui Dumnezeu ca i-a aparat si ca ne iubeste.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Sint Fericita.Dumnezeu mi-a dat o noua sansa,o noua familie,un sot care ma iubeste,doi baieti gemeni care sint o minune.Sint inconjurata de dragoste si am uitat de clipele de disperare din trecut.Multumesc lui Dumnezeu pentru tot iar pentru cele care sint triste si disperate le pot spune cu mina pe inima,"nu fiti triste fetelor,credeti si veti fi rasplatite"

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Pe unde o fi umblat fericirea azi?
Nu a intalnit-o nimeni?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

salmida, a fost la mine! dar vezi, ne-am luat cu vorba si n-am apucat sa spunem pe unde poposim azi. stiu insa ca cele ce au cautat-o, au gasit-o. asteapta putin, sa se intorca lumea de la plimbare si sa adoarma toti prichindeii. sa vezi atunci motive de fericire in aceasta minunata zi de octombrie.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

salmida, a fost la mine! dar vezi, ne-am luat cu vorba si n-am apucat sa spunem pe unde poposim azi. stiu insa ca cele ce au cautat-o, au gasit-o. asteapta putin, sa se intorca lumea de la plimbare si sa adoarma toti prichindeii. sa vezi atunci motive de fericire in aceasta minunata zi de octombrie.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana,
Hmmm! Ce bine trebuie sä fii fost! Si chiar ati stat de vorbä toatä ziulica? Sunteti prietene bune bag seamä!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Nici nu stiu de ce sunt fericita azi... Am senzatia ca o sa mi se intample ceva buuuun!

_
iaca si noi

Mergi la inceput