Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Eu sunt fericitä cä am ajuns cu bine acasä si cä acum m-am "inväluit" in unul din parfumurile mele preferate pe care tocmai mi l-am fäcut cadou!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu sunt fericita ca am acces din nou la internet si la

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

abia acum pot fi fericita ca "zgltzaiala" de pe 27 nu s-a soldat decat cu sperieturi. pana acum nu am realizat ce consecinte grave ar fi putut fi. sunt fericita ca Dumnezeu are grija de noi. si ca suntem sanatosi cu totii ca sa-i putem multumi.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Este cel mai bun topic de pana acum. Recomandat tuturor.
Citind mesajele iti reincarci bateriile.
Astazi sunt fericita ca am citit mesajele voastre si in curand voi pleca de la serviu la bebe cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

sint FERICITA pentru ca dupa "lupte seculare" am reusit sa-mi fac un link de poze!!!!!!
si nici nu era greu deloc!asta e !

http://community.webshots.com/user/gianinaalina
VA PUPACESC CU DRAG,
GIANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Azi sunt fericita ca am avut putin de lucru si am reusit sa intru dupa mult timp pe DC si am vazut acest topic care mi-a dat o stare foarte frumoasa.
De dimineata am vazut pe cineva drag mie.
Am vorbit cu fetele mele la telefon, care mi-au spus mamica vino repede acasa.
Plec devreme si ma duc la cei dragi acasa.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Azi sunt fericita pentru ca fetele dragi de pe DC m-au ajutat sa cred mai mult in mine, in dorintele mele si in posibilitatea de a le implini!
Multepentru toti membrii DC! Va multumesc din suflet pentru ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Sunt fericita pentru ca am un copil minunat,frumos si vesel...Ca pana acum ne-am jucat si acum a adormit zambind...Sunt fericita ca am un sot care ma iubeste si o familie frumoasa...Sunt fericita ca suntem sanatosi...Sunt fericita ca exista tatal meu is fratele meu,care ma iubesc si pe care-i iubesc...Sunt fericita ca peste 7 luni voi deveni matusa...Sunt fericita ca am prieteni buni si dragi...Sunt fericita pentru fiecare zi care trece si-i multumesc Domnului pentru starea aceasta de fericire...Sunt fericita chiar si pentru ca s-a deschis acest subiect!
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Chatonelule, vacanta mea m-a dus in Franta, la Paris! Pacar ca n-am stat mai mult de 4 zile, dar bine ca au existat si alea. O planuiesc deja pe cea de iarna! Poftim motiv de fericire!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Am aflat de curand ca la sfarsitul saptamanii o sa imi revad cea mai buna prietena dupa doi ani si jumatate!

Mergi la inceput