se retrage stolo?(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

D'apoi luminati-ma si pe mine,cine-i Ciuhandu?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

BETON!!!

Rayuela

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Adela99

nici io nu ma indoiesc de potentialul uimitor existent fie el chiar si sub mizerie, da' ma intreb (din nou) vrea sa se ridice, sa se scuture de praf, sa riste ... sa... sa... cand nici insusi Cihandu nu da semne de ridicare totala, cand spune dupa cum inteleg io "candidez doar de fitz, pentru binele partidului, io nu vreau sa fiu presedinte" (ramasite de comportament de persoana abuzata?) ... io daca as face parte din potentialu' ala uimitor nu stiu zau daca l-as urma sau as vrea sa colaborez cu el

adica o asa declaratie devine dintr-odata capat de tara, in ciuda palmaresului sau ca primar, nu? iar trecutul si prezentul corupt al basestilor nu mai conteaza in fata declaratiei absolut revoltatoare "vreau sa fiu presedinte"?

Rayuela, nu vrei sa afli totusi cine e Basescu? e de o mie de ori mai important. aproape ca nici nu conteaza cine e ciuhandu si de la ce partid vine, ba chiar e un atu ca n-are nici un suport de partid in spate: cu atat mai putine compromisuri si polite de platit in viitor, ca potential presedinte.

--------------
been there, seen that, so what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

D'apoi luminati-ma si pe mine,cine-i Ciuhandu?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

nu te pot lumina, da' uite aici
http://www.ciuhandu.ro/

si poate te luminezi singura

Mergi la inceput

anca draga, daca zici ca esti parte din tabara baietilor buni, poate ai bunavointa sa explici nelamuririle legate de capacitatea lui basescu, trecutul sau, buna sa intentie, plus, desigur, aceleasi intrebari valabile despre acolitii lui.

--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

conchita, io am zis ca el a zis "nu vreau sa fiu presedinte" (asa am inteles io - ca el nu vrea sa devina presedinte, candideaza pentru a face reclama - daca ma pot exprima asa - partidului sau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

conchita, daca Stolojan ar fi ramas in cursa in locul "iubitului" tau Base, cu cine ai fi votat? (acuma stiu ca ccc cu Ciuhandru :-))

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

conchita, io am zis ca el a zis "nu vreau sa fiu presedinte" (asa am inteles io - ca el nu vrea sa devina presedinte, candideaza pentru a face reclama - daca ma pot exprima asa - partidului sau)

haide mai, candideaza, da? pai asta spune totul. doar n-o sa-si dea demisia daca e ales, nu?

--------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

conchita, daca Stolojan ar fi ramas in cursa in locul "iubitului" tau Base, cu cine ai fi votat? (acuma stiu ca ccc cu Ciuhandru :-))

am spus deja ca as fi votat cu Stolojan. in nici un caz si in nici o situatie din lumea asta nu as vota cu una dintre clonele nastase-basescu-vadim.. daca sunt numai astia trei disponibili, solutia e simpla, s-a mai discutat, dar nu intereseaza pe nimeni, asa ca, la ce bun atata deranj oratoric?!

da' vad ca discutia aluneca spre caterinca, io revin cand se revine la argumente.

--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Conchita, zau ca te iubesc si ca imi place grozav cum gandesti, dar cum ramane cu solutiile? Are Ciuhandu sanse sau nu? Pe mine asta ma intereseaza...
Alta chestiune: ce a facut el la primaria Timisoarei? Haideti, timisorenii sau cei care stiti, spuneti voi daca el tace chitic, ca sa stim si noi!
Conchita, de-ai sti cu cata durere constat ca in fond, acelasi idealism ne termina pe amandoua, numai ca intre idealismul tau si al meu este un ocean... de partea ta de ocean este loc pentru el, de partea mea...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by conchita
da' vad ca discutia aluneca spre caterinca, io revin cand se revine la argumente.

Pai si eu as vrea sa discut tot la nivel de argumente si, mai putin, la nivel de antipatii personale. Pentru ca, sincer, cred ca mai important decit presedintele este Guvernul. Ori Basescu are in spate acelasi sprijin politic pe care l-ar fi avut si Stolojan...ca urmare structura Guvernului propus de unul sau altul n-ar fi foarte diferita, poate ar fi fost mai multi PNL-isti si mai putini PD-isti in cazul in care ar fi fost Stolo presedinte si poate cu Basescu prim-ministru?!!!.

pozulici

Mergi la inceput