Clubul celor care s-au lasat de fumat (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaela R spune:
Adela, eu oricum sint cu ochii pe subiectul acesta. Nu pot inasa sa vin la raport pentru ca inca nu m-am lasat definitiv. Adica: ieri si alaltaieri cite 3 tigari, azi niciuna, dar nu pot promite ca va ramine asa.
Desi inainte fumam cite un pachet pe zi, nu pot spune ca am realizat ceva daca acum fumez mai putin. Realizarea e sa te lasi de tot, iar eu inca sint 
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Mihaela R
Desi inainte fumam cite un pachet pe zi, nu pot spune ca am realizat ceva daca acum fumez mai putin. Realizarea e sa te lasi de tot, iar eu inca sint
io nu stiu ce sa zic despre gandirea asta...stiu ca multi asa spun...dar...sigur ca ai realizat ceva si inca mult (io pe vremea cand am scazut numarul tigarilor de la 20-25 la 10-7-5-3, eram foarte mandra de mine si cred ca asta m-a si ajutat sa iau horararea definitva (sper)sa nu fumez deloc)...ce ar fi ca cineva care isi propune sa slabeasca 25 kg si slabeste (doar) 15 sa spuna ca n-a realizat nimic...fiecare kg/tigara e un succes nu un esec...asa zic io
frantuzoaica spune:
Adela,provocarea e si aici
nu scapi tu de mine asa usor!Competitie ai cu mine contra fumatului!!!![]()

sheherezada spune:
Pot sa ma inscriu si eu aici?Eu m-am lasat de fumat de ceva vreme si nu cred sa ma mai apuc vreodata.Ma primiti si pe mine?
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Mihaela R spune:
Multumesc, Adela, pentru incurajari.
Ideea este ca acum ma gindesc inca la tigari, toata ziua, chiar daca fumez numai trei pe zi, si nu mi se pare un lucru bun.
Eu vreau sa pot uita de tigari, despre care pot sa spun, in prezent, ca imi acapareaza toate gindurile.
Adela99 spune:
te inteleg perfect, Mihaela...si eu is in aceeasi situatie...chiar vorbeam cu o prietena care mi-a spus ca mama ei cand s-a lasat de fumat (si era cu gandul doar la tigari, la fel ca noi)isi spunea tot timpul...doar azi...si mai trecea o zi...doar azi ...si tot asa...eu mai am cinci ore pana am 24 ore de la ultima tigara...si n-am absolut nimic altceva in creieri decat tigari 
Adela99 spune:
frantzo, bine ai venit
... sper ca nu doar intr-o vizita protocolara ![]()
ai aruncat manusa?... am ridicat-o! ![]()
frantuzoaica spune:
Am venit aici,sa te sustin pe tine si pe mine
si pe toti ceilalti care vor sa se lase de fumat!![]()
Eu nu am fumat de joi seara(ultima tigara a fost pe la 18.00,joi)si ma simt tare mandra de mine!!si stiu ca pot sa ma las definitív!cum si tu poti!
Mihaela R spune:
Frantuzoaica, multa bafta!
Adela, orice gind care ne poate scapa de "blestem" e bun! ![]()
Eu de exemplu seara, inainte de culcare, in loc de cele trei - patru tigari obligatorii de pina acum, petrec minute bune in fata oglinzii. Pina acum era eram mai expeditiva, de cind incerc sa ma las de fumat urmez ca la carte regulile de demachiere, imi fac masajul fetei, aplic crema de noapte, etc. Ca sa nu spun ca dusul de seara de 15 minute s-a transformat in baia de seara de o ora...
Si cite alte prostii...Asta ca sa vezi cit mi-a afectat mie mintea viciul asta
!