distrug copii viata parintilor?!?! ...
Raspunsuri - Pagina 7
casandra spune:
Andrada, spunea cineva la alt subiect ca americanii trebuie si ei sa cerceteze ceva, mai ales intr-o universitate.
Dena spune:
quote:
Originally posted by casandra
Andrada, spunea cineva la alt subiect ca americanii trebuie si ei sa cerceteze ceva, mai ales intr-o universitate.
Subscriu!!
Asa e!! Americanii sau altii... nu conteaza! Se pare ca da! Cercetatorii trebuie sa cerceteze ceva...
Pe cand un studiu despre opiniile asupra studiilor cercetatorilor??
Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Denaquote:
Subscriu!!
Asa e!! Americanii sau altii... nu conteaza! Se pare ca da! Cercetatorii trebuie sa cerceteze ceva...
Pe cand un studiu despre opiniile asupra studiilor cercetatorilor??
Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Ar trebui sa ii cerceteze si pe ei cineva....
sinzi si david
Sanca spune:
quote:
Studiul a fost facut de britanici nu de americani...
Eu ii dau dreptate articolului ca odata cu largirea familiei se schimba si nivelul responsabilitatiolor, si stresul devine mai mare. E ceva normal. Dar eu una as renunta cu draga inima la cariera mea, sa stau acasa si sa-mi cresc copii, daca am putea sa o ducem bine pe plan financiar.
Articolul nu vorbeste despre linistea in suflet pe care o ai cand iti invelesti copilul dormind noatea in pat, si nici de sentimentul de fericire din suflet pe care il ai cand o mogaldeata de om te strange in brate si-ti spune: "te iubesc mami!" - asa din senin.
Probabil ca articolul a fost scris de un tata cu PMS care duce lipsa de sex.... Nu ar fi oare egoism din partea noastra sa renuntam sa avem copii numai pentru o cariera si sex bun intreaga viata?
Pucku spune:

![]()
![]()

Descantec esti mortala cu statisticile tale......
Corina si Stephanie- 18.04.04
Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi
alssa spune:
Parerea mea:
articolul are dreptate in ceea ce priveste stresul, viata sexuala (in ceea ce ma priveste)... dar tonul in care este scris ("dezastrul maret" pe care il reprezinta...) este absolut aiurea. Si nu ma refer aici la teribilul studiu ci la stirea facuta. Prost.
Daca tot e sa prezinti ceva, o faci din toate punctele de vedere. Ca o completare la studiul respectiv, as fi amintit in plus cum spunea cineva mai sus: sentimentul care te copleseste la 2 noaptea cind te scoli sa invelesti puiul, momentul dinainte de culcare cind iti zice "ube mami, ube tati, ube pisi...", cind face buba si se-alinta in bratele tale, cind vii de la drum si-ti sare-n brate si te giugiuleste.. si Doamne... atitea altele.
Cine nu reuseste sa fie lucid si sa lupte si sa rezolve problemele inerente (de care vorbesc domnii astia in articol), intr-adevar risca sa i se duca viata de ripa.
Iti ia mult sa inveti sa jonglezi cu doua bile... cind intervine si a treia, e si mai greu, si nu reusesti din prima si necesita concentrare si daruire. Si muuulta luciditate.
Da, m-am regasit in articolul ala. Am acele probleme, dar NU mi-au "distrus viata" si nici nu le voi lasa pe viitor sa devina partea cea mai vizibila.
Alssa si Clara (1 an si 9 luni)
AC spune:
O schimba total, desi e o minune sa ai pui.
Concret doi parinti fara ajutoare externe n-o duc simplu. Daca ai ghinion cum am avut noi ca puiul sa fie mic, sa nu se scoale sa manance, sa ai probleme cu lactatia... nu s-a pus problema sa petrecem timp impreuna niste luni bune. Se punea problema sa nu adorm in baie sau pe WC... zau ca am reusit sa o fac
.
Incet, incet lucrurile au intrat in normal, dar intre lunile de stat acasa singura cu un pui care nu se trezea si abia palpaia... si cele doua luni in care am ajuns in Europa si mama a stat cu puiul putin a fost o diferenta enorma, desi am reluat job-ul. Am reinviat si am putut-o lua de la cap cu toate pui, cresa, viata de familie, job.
In plus situatia de stress era fara iesire in primele luni: el are un job super bun, dar super stresant asa ca prelua cat putea, dar daca el reusea sa doarma 4h, eu nu dormeam nici atat.
N-am regretat nici o clipa nici unul dintre noi ca avem un pui, dar dupa stressul acumulat in doua slujbe destul de solicitante, eu imi voi schimba relativ cariera. O voi face cu buna stiinta spre un job in domeniu, dar putin mai flexibil. Daca as mai fi rezistat inca niste ani in acelasi ritm nebun, as fi putut avea ceva cu mult mai bun si mai flexibil chiar. Dar, eu nu o vad ca un esec, ci ca o adaptare, in schimb al meu a fost foarte surprins si ma vede cam sacrificata.
Intr-un cuvant statistic vorbind ma incadrez foarte bine in rezultatul sondajului. Personal nu ma simt acolo.
Anne-Sarah
si mamica sa Andreea
anca tanasica spune:
Off topic...sau poate doar pe langa putin...
Citeam azi intr-un ziar local din Ploiesti de un alt studiu al unor cercetatori (parca tot britanici) prin care s-a ajuns la concluzia ca o data cu nasterea primului copil parintilor incepe sa li se micsoreze IQ-ul si mai ales devin incapabili sa gandeasca obiectiv...mai ales cand "obiectul" e copilul lor (dadeau urmatorul ex:parintii vor fi convinsi ca odrasla e cea mai inteligenta fiinta, chiar daca are niste rezultate execrabile la gradi/scoala)...
so...
oake spune:
A dat Andrada mai devreme link-ul spre articolul asta cu IQ-ul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31941
Io tocmai ma gandeam ca peste vreo 2 saptamani sa-mi mai fac un test de IQ sa vad cu cat a scazut de cand am nascut ![]()
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
energy spune:
quote:
Originally posted by oake
A dat Andrada mai devreme link-ul spre articolul asta cu IQ-ul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31941
Io tocmai ma gandeam ca peste vreo 2 saptamani sa-mi mai fac un test de IQ sa vad cu cat a scazut de cand am nascut
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
stai bine!! la mine parca au trecut cu senilele tancului (aveam si eu doua circumvolutziuni amarate..) si au nivelat tot creierul