distrug copii viata parintilor?!?! ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

quote:
Originally posted by descintec

planeta e suprapopulata, trebuie convinsi ca se disturg facand copii

Fiecare secunda de nesomn a meritat. O mie de pentru haimanalele mele .

D.

:)) descintec esti dulcica :) ...sa stii ca m-am gandit si eu ca ar putea fi propaganda de reducere a ratei natalitatii pe motivul invocat de tine. Ceea ce nu am inteles e...de ce tocmai britanicii. Daca articolul sau studiul citat ar fi fost aduse de indieni, chinezi etc. nationalitati care se confrunta cu o serioasa rata de suprapopulatie , chiar ca as fi ignorat cu desavarsire subiectul :))
A propos! Am un coleg care a emigrat din Shanghai pe motiv ca... mai voia un copil. Baietel daca s-ar fi putut. Prima era fetita... Si uite-l aici, oftand din greu dupa orasul sau unde era extrem de multumit (era medic, lucra intr-un important spital acolo, aici face cu totul altceva)... dar fericit ca are un baietel de 4 luni.
Si nu se mai vaita ca bebe i-a distrus viata :)) ...
Chestie de optica!

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

[quote]Originally posted by descintec

planeta e suprapopulata, trebuie convinsi ca se disturg facand copii

Descantec mi-ai facut o zi buna. Poate il traduc si-l pun afise pe strada, doar doar l-or vedea si asiatici astia....

Da , parerile sunt impartire, dar sa nu uitam ca doar nu facem copii doar asa sa-i avem. Cum si viata cuplului la parinti nostri s-a schimbat si viata a mers inainte si viata noastra se schimba.

Jasmine iar cu prieteni....inseamna ca prieteni vostri sunt egoisti daca prefera sa nu se mai intalneasca cu parinti. Da si eu demulte ori nu-mi gasesc locul intr-o discutie cu prieteni , ca nu mai sunt la curent cu noutatile, dar nu-mi pasa. Pe primul rand la mine e familia, si ceilalti mai pot astepta.

Iar cand copii vor creste o sa ai timp la petreceri sa discuti cat vrei.....

Andra se pare ca nu suntem multe pe aceeasi lungime de unda, din pacate. Da cred ca putera asta sa le faci pe toate vine din dragostea pt familia ta.

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Chiar incep sa ma simt prost, asa ca as face citeva precizari:
Nici o persoana care a recunoscut, in acest topic, ca s-a izbit de problemele enumerate in articol NU s-a vaicarit ca BB i-ar fi distrus viata; NU a considerat ca ar fi fost mai bine daca BB nu ar fi aparut; NU e de parere ca vreuna din secundele de nesomn nu ar fi meritat; NU s-a gindit o clipa sa "dea vina" pe minunea de sufletel etc, etc, etc.
Gasesc ca unele raspunsuri sint superficiale si inutil-emotionante cita vreme cred ca recunoastem cu totii ca tocmai dragostea pentru copiii nostri ne-a adus impreuna pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

dupa aceeasi logica:

facultatile va distrug viata sexuala

statsiticile spun (mama ce-mi place mie asta cu statisticile!) ca 80% dintre femei fac cu nervii cand partenerul le imbie la huta-huta inainte de examen (mai ales de examenul de statistica). Aceleasi statistici arata ca barbatii au probleme de erectie in timpul examenelor..ma rog, in preajma examenelor..In plus, s-a constatat o adevarat epidemie de herpes simplex (parol, va spui din experienta) in sesiune, deci nici macar problema pupatului nu se poate pune. Cine doreste o viata sexuala rezonabila de trei partide pe saptamna, care sa le asigure, dupa cum spun statisticile, tinerete fara batranete, trebuie sa renunte la a face o facultate. Adica, la a o face pe bune, nu pe parale :)

parintii va ameninta o maturitate linistita

Pe cand au scapat de facultate si de copii, apar parintii batrani, care fac vraiste viata cuplurilor. Abia au crescut copiii care aproape le-au distrus viata, ca greu incercatele cupluri trebuie sa ingrijeasca parinti batrani, bolnavi, senili si pisaciosi. Cum la parinti nu poti renunta ca la ideea de a face copii, ca se livreaza odata cu viata......hehehe

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana

Chiar incep sa ma simt prost, asa ca as face citeva precizari:
Nici o persoana care a recunoscut, in acest topic, ca s-a izbit de problemele enumerate in articol NU s-a vaicarit ca BB i-ar fi distrus viata; NU a considerat ca ar fi fost mai bine daca BB nu ar fi aparut; NU e de parere ca vreuna din secundele de nesomn nu ar fi meritat; NU s-a gindit o clipa sa "dea vina" pe minunea de sufletel etc, etc, etc.
Gasesc ca unele raspunsuri sint superficiale si inutil-emotionante cita vreme cred ca recunoastem cu totii ca tocmai dragostea pentru copiii nostri ne-a adus impreuna pe acest forum.

Iileana, , sunt de acord cu tine. Mi-am zis ca, probabil, persoanele respective n-au citit cu atentie postarile.
Raman la parerea mea: oricat de dorit este un copil sau nu, el va schimba viata cuplului. NU o va DISTRUGE, o va SCHIMBA!
,

Claudia

PS Revin cu o precizare, pentru o nu fi interpretata gresit: viata mea nu ar avea sens fara puiul meu! Fiecare clipa nedormita a meritat! Si sunt in stare de ORICE pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Iileana si Tata lu' Toma,ati pus punctul pe "i".Discutia era despre schimbarea imensa pe care o aduce un copil....si nu despre vreun dezastru.

Jasmine
30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by cl

[quote]Originally posted by iileana

, persoanele respective n-au citit cu atentie postarile.
Raman la parerea mea: oricat de dorit este un copil sau nu, el va schimba viata cuplului. NU o va DISTRUGE, o va SCHIMBA!
,

Claudia

In concluzie, cine isi doreste o viata liniara, neschimbata, sa nu faca copii :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mai, ce sa zic, viata noastra se schimba tot timpul, vrem, nu vrem. Mie mi-e dor de mine copil, dar nu mai am de unde sa ma iau, mi-e dor de bunicul meu, care nu mai e, de tineretea lipsita de griji din perioada studentiei, dar viata merge inainte, atata cata e.
Ce vreau sa spun e ca, oricat de minunata ar fi situatia cuiva la un moment dat, incet-incet se transforma in altceva. Chiar daca nu faci copii, nu ai cum sa tii timpul in loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Cred ca articolul citat este prea dur si exagereaza.

Prin "consecinte devastatoare" sa inteleg faptul ca ne trezim noaptea cand avem copil mic, pai asta mi se pare absolut normal, si eu m-am trezit de cate 3-4 ori pe noapte in primul an al puiului meu si intr-adevar eram extrem de obosita dar consecinta este ca am un copil sanatos. Trezitul cand ai bebe mic face parte dn viata de parinte.
Daca in Marea Britanie (sau in alte parti) unul din zece cupluri ajunge sa se desparta din asa ceva, inseamna ca acele casnicii sint create din persoane imature care nu sint in stare sa se adapteze vietii.
Iar de asa zisa "viata sociala" ce sa mai vorbim. Inainte de a avea copilul fugeam si eu si sotzul dupa diplome, certificate, cursuri, etc, etc, intr-adevar mergeam la spectacole mai des ca acum. Dar a trebuit sa apara copilul sa ne dam seama cat eram de absorbiti de serviciu si in ce masura am uitat sa traim. Cu cea mica mergem in parcuri, centre de bebei, piscina, etc, viata noastra sociala a evoluat, mai vedem si noi lume normala nu numai capsomani scufundati in carti (scuzati de expresie).

Iar cand vine cea mica noaptea la noi in pat(rar, adevarat), se cuibareste intre noi scumpa de ea si dormim toti asa pana dimineata cand ne da la fiecare un pupic. E atat de naturala si scumpa ca-mi dau lacrimile.

E adevarat ca femeile cu copii nu sint preferate de multe ori cand cauta servici in unele tari, dar despre aceste greutati prefer sa nu vorbesc, e vina societatilor in care traim.

Probabil ca autoarea acestui articol este ca in cele mai multe cazuri o biata femeie singura, dezamagita de viata si care prezinta realitatea intr-un mod nu tocmai "fair". Nu pot spune decat ca-mi pare rau.

Copiii sint si ramin cel mai mare miracol al omenirii si depinde de parinti in primul rand sa se simta iubiti si ocrotiti. In ceea ce ma priveste copilul m-a facut sa ma simpt implinita.

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asta cu distrugerea mai treaca-mearga dar...:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31941

asta n-o accept deloc!!!!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput