distrug copii viata parintilor?!?! ...
Raspunsuri - Pagina 8
iubibubi spune:
mie-mi plac schimbarile :)). chiar daca-mi fac viata varza, macar nu ma plictisesc :)))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
ralualexandrei spune:
P.S.Fetele am o nedumerire.Cand apare al doilea copil,IQ isi pastreaza nivelul gata scazut de la primul sau scade in continuare????![]()
Andra
cl spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
P.S.Fetele am o nedumerire.Cand apare al doilea copil,IQ isi pastreaza nivelul gata scazut de la primul sau scade in continuare????
Andra
Claudia
cl spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by cl
[quote]Originally posted by iileana
, persoanele respective n-au citit cu atentie postarile.
Raman la parerea mea: oricat de dorit este un copil sau nu, el va schimba viata cuplului. NU o va DISTRUGE, o va SCHIMBA!,
Claudia
In concluzie, cine isi doreste o viata liniara, neschimbata, sa nu faca copii :)
D.
Offfffffff, eram sigura ca-mi vor fi rastalmacite cuvintele! Pacat! Uneori e foarte usor sa tragi concluzii! Asta este!
Precizare, pentru a nu se mai interpreta,
Crina,
, liniaritatea nu mi-a placut niciodata. Claudia
bibi spune:
Incerc sa raspund la sondaj(atat cat ma ajuta IQ-ul de mama cu un singur bebelush).
Libidoul, undeva mult sub nivelul marii vreme de vreo 6-7 luni. Chiar am facut un sondaj pe DC incercand sa aflu cati dintre voi prefera un pui de somn in locul unei partide de sex/dragoste, cum vreti voi.
Nopti nedormite, cu zecile.
Situatii tensionate intre mine si el, ohooo...si cate...multe chiar cu martori. Ata e! ( rad si acum cand mi-amintesc cum se chinuia colegul sa bage un fotoliu pe usa - n-ar fi incaput in veci- numai pentru simplul fapt ca eu eram convinsa ca pot sa alaptez mai bine in fotoliu care musai trebuia sa stea in dormitor
)
Patul l-am impartit cu David de n ori si numai somn n-a fost ala ca stateam de parca eram impaiati.
Stresul si grija zilei de maine mie mi-au albit ceva fire iar pe sotul l-au vaduvid de ceva podoaba capilara.
Viata sociala, alta buba. E la pamant! Fug prietenii de noi ca de ciumati iar de iesiri in oras (cinema, concerte, etc) ne bucuram destul de rar.
Pe mine m-a distrat nota aticolului, scris cumva in stilul Jurnalului lui Bridjet Jones.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
roxana1974 spune:
Celebra barza ne face viatza varza hmm ok, asa e, dar si statisticile ne fac capul patrat. Chiar daca esantionul e semnificativ, e totusi o generalizare si asa cum spunea cineva mai devreme, "distruge" e prea mult spus. In plus copiii nostri ne distrug viatza in aceeasi masura in care am distrus-o noi pe a parintilor nostri. Ce sa-i faci, asa contribuim noi si generatiile ce vin la perpetuarea speciei, nu? Eu personal nu cred in utilitatea acestui articol care spune ceva ce stii deja sau ceva ce nu ai nevoie sa auzi chiar daca nu ai stiut.
descintec spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by cl
[quote]Originally posted by iileana
, persoanele respective n-au citit cu atentie postarile.
Raman la parerea mea: oricat de dorit este un copil sau nu, el va schimba viata cuplului. NU o va DISTRUGE, o va SCHIMBA!,
Claudia
eu ma certam cu articolul, nu cu voi..cu voi eram in consens, da' nu stiu de ce pare mereu ca-s pe contrasens :)
In concluzie, cine isi doreste o viata liniara, neschimbata, sa nu faca copii :)
D.
Offfffffff, eram sigura ca-mi vor fi rastalmacite cuvintele! Pacat! Uneori e foarte usor sa tragi concluzii! Asta este!
Precizare, pentru a nu se mai interpreta,, Alex e minunea vietii mele, fara el nimic n-ar avea sens!
Crina,, liniaritatea nu mi-a placut niciodata.
Claudia
D.

.
,