Clubul celor care S-AU LASAT de FUMAT
Raspunsuri - Pagina 12
Maruta spune:
m-am luat cu vorba si am uitat de cafeaua lui slakje ...
... la inceput nu am baut, cred ca mai mult de un an ... pur si simplu nu mergea fara tigare, pe urma ca sa ma reglez cu constipatia am inceput sa beau ... si a mers ... dar de cand vreau bb am renuntat treptat si acum beau ciocolata ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Mihaela R spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari. Nu mi-am inchipuit niciodata ca este atit de greu sa te lasi de fumat. Si la mine de-abia acum a inceput lupta. Incep sa vad acest obicei - fumatul- ca pe ceva monstruos, pentru ca nu te poti debarasa de el cind vrei, si iti ocupa mintea, psihicul, pune stapinire pe toata fiinta ta si devii sclav. Si incepe sa ma derenjeze si sa ma infurie acest aspect legat de dependenta.
Apropo de cafea, eu nu beau. Toata lumea ma intreba cum de fumez si nu beau cafea. Motivul - nu imi place cafeaua, deloc.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
sasuke ,Sotul lui Karina ,nelia,lilanda,casandra,Cleomax am nevoie de perioada de timp fara tigari!
Sper sa va placa si noua listuta!
'85-'89 fara tigari
'89- '94 recidiva
'94-prezent iar nefumatoare, doar ocazional 1-2(pe an) in romania
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by Aprilie
Sint nascuta in '60 asa ca fa si singura socoata...
Am intrat(si ramas) pe desprecopii fiindca iubesc la nebunie bebelushii si copilashii!
..
Eu, care am sarit de 20 de ani de casatorie si am copii la college,ma gasesc aici,chibitind de pe margine,pentru ca deep,inside nu am decit 18 ani
iaca, ai mai gasit una, chiar mai batrana cu un an, dar deep inside tot adolescenta
oprietena spune:
Mai primiti o fosta fumatoare? sper eu sa nu revin la vechiul obicei. Sunt Mirela, 28 ani si
23+ cu o bubulina. Am renuntat la tigari nu pt ca nu le mai "sufeream", ci pt ca m-am gandit la sanatatea puilui de om ce-l port in mine. Fumez de la 18 ani si am zis de nenumarate ori :gata, dupa 5 min intre degetele mele statea tacticoasa o tigara. Si culmea e ca-n concediu cateva zile mergeam la bunica ( nu stie ca am fumat) si nu ma atingeam de tigara, aproape uitam de ea. Cand ajungeam acasa primul lucru era sa imi aprind una, desi imi facea rau prima, iar urmatoarele veneau de la sine. Devenise practic obisnuinta: cum sa bem cafeaua de dim fara tigara (sotul fumeaza 1-1.1/2 pe zi si nu vrea sa renunte), tigara de dupa...era o savoare...Inca imi este greu, de multe ori vreau sa trag macar un fum, dar trebe sa reusesc.
celor care au reusit si celor care inca mai incearca. Totul depinde de noi!
Mirela si Bubulina 23+
oprietena spune:
Am uitat sa specific ca mie in per "critica" a sarcinii nu mi-au facut rau tigarile, nici macar fumul si aveam o pofta nebuna sa fumez (de fapt n-am avut per critica- la mine sarcina a insemnat doar mai mult somn). Si stau printre fumatori si acasa si la servici.
Pupici placut mirositori
Mirela si bubulina 23+
Dena spune:
Buna dimineata Nefumatoarelor si Aspirantelor la nefumat!!! :)
Cum mai e aerul pe la voi??? Asa-i ca-i frumoasa dimineata, fie ea mohorata si ploioasa ca cea care mi se infatiseaza mie acum, atata timp cat aerul e neviciat???
Aprilie scumpa... imi devii din ce in ce mai simpatica... eu am 36 de ani , dar ce mai conteaza atata timp cat amandoua suntem... adolescente :))))
Nu m-am legat de varsta ta (Doamne fereste !!!) :)) ci de starea de spirit... dar acum daca mi-ai dezvaluit ca si tu te bagi tot la adolescente...m-am linistit colega :))
Sa traim!! ...fara tutun!!! :))
Subiectul acesta chiar isi merita numele de Club... vin cu placere aici ...
pupici si pe curand!!
si... nu uitati! Deviza zilei: Fara tigari!!!
Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
slakje spune:
Fetele sunt inapoi acasa! De aceea intrebam despre cafea caci si eu beau cafea dimineatza, 1, 2, chiar 3, dar dupamasa de ex daca merg la careva in vizita si ma intreaba daca nu vreau o cafea zic si eu din inertie: NU.
Acum stiu ca unii spun ca o tzara acolo e chiar bine, indicat, altii spun ca e rea, drog...nu stiu ce sa mai zic.
Oricum si mie-mi place cafeaua si eu beau, nu exagerat dar beau.Sa va spun ca barbatu-meu nu bea cafea nu fumeaza si nu bea alcool? Ma complexeaza ceva de groaza.Pai fetelor de iesim undeva la un barbecue sau stiu eu in lume, pai io-s cu berica el cu sucul.Bine , nu de mult, de vreo 2 ani eu eram si cu tzigara! Spune-ti si voi!
Alina.
meowmiaow spune:
cine zice : 'fara tzigari'??? hop shi io, fetelor, daca nu inoportunizez (zic).....fumai la numar cam 18 anishori, batutzi pe muchie, shi pot spune ca mi-au mancat tineretzile !!!!!!!!!!.....da' shi io lor, ca de 8 luni incoace, de cand m-am instalat in uk, sa nu vad sau sa simtz tzigara !!! NU MAI VREAU ! MI-A AJUNS !
nici nu pot citi tot ce a-ti scris, ca mi-e groazaaaa, .... shi eu m-am ingrashat de nu ma mai recunosc
....
Laura B spune:
Bine v-am regasit
Mamaaa, ce activitate
aici!
Tare mult imi place listuta... si de voi, toate! 
Despre ingrasat: eu nu m-am ingrasat dupa ce m-am lasat de fumat, ci inainte, dupa ce am plecat din tara. Acum ma lupt cu cateva afurisite de kilograme care nu vor sa ma lase sa intru in hainele mele din "tinerete". ![]()
Cafea? Beam mai multa cand fumam. Beam si ness si expresso in aceeasi zi, fara probleme. E adevarat ca eu am si tensiunea mai mica, de felul meu. Doar ca de cand am taiat tigarile, nu mai merge nici cafeaua: daca beau cinci guri pe zi, mare lucru... Am auzit ca, mai nou, medicii ar recomanda cafeaua bauta cu moderatie- una pe zi. Pe de alta parte, chiar acum cateva minute au spus la radio ca daca bei cinci cani pe zi esti in pericol, printre altele, sa faci cancer la vezica (???!!!). Aaa, si nici in tipul sarcinii nu se recomanda cafeaua, normal!
Cybip, liceul l-ai facut in Bucuresti, Craiova, sau unde? Daca e vorba de cel din Bucuresti, si eu tot acolo am fost; numai ca nu atunci s-a lipit tigara de mine, ci pe la petreceri, la iesirile cu prietenii si, mai ales, in facultate, unde pe hol nu vedeai nimic clar de atata fum.
Succes mult tuturor celor care vor sa se lase!
Nu e imposibil, ca dovada iata cata lume a reusit!
Laura
Poze noi