Clubul celor care S-AU LASAT de FUMAT

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Buna fetelor! ce mai este nou??
Va recomand un site util... pentru cele care nu il stiu inca.

http://www.fumat.ro/

Sanatate tuturor!!!

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Eu nu sunt fumatoare dar sotzul meu a fost pina mai acuma o luna de zile....Intimplator in ziarul a gasit ,,Lasat de fumat prin hiptnoza''si facut termen sa prezentat la cabinet,si din momentul acela nu mai fumeaza nici macar o tigara....dar fuma inainte 2 pachete pe zi,si a fost fumator 16 ani de zile.Deci chestia asta a functioneaza 100%.Numai bine si multe sanatate.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Am hotarat ca pachetul pe care il am acum in geanta e ultimul...vine se we, sotzu nu fumeaza...va spun saptamina viitoare daca le-am dovedit sau nu.

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ma inscriu si eu pe lista viitorilor nefumatori. La fel ca si Doris, mi-am propus ca pachetul pe care il am acum sa fie si ultimul.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, in primul rand felicitari !
Povestea mea nu e asa de complicata, am fumat de la 15 la 16 ani destul de serois, pana l un pachet pe zi.Pana la 18 ani din cand in cand cate una, si de-atunci sunt 7 ani fara.Sper sa nu ma mai apuce niciodata.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Fabya

Eu nu sunt fumatoare dar sotzul meu a fost pina mai acuma o luna de zile....Intimplator in ziarul a gasit ,,Lasat de fumat prin hiptnoza''si facut termen sa prezentat la cabinet,si din momentul acela nu mai fumeaza nici macar o tigara....dar fuma inainte 2 pachete pe zi,si a fost fumator 16 ani de zile.Deci chestia asta a functioneaza 100%.Numai bine si multe sanatate.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Fabya chiar functioneaza chestia asta cu hipnoza?? Mie imi e teama de hipnoza, am auzit multe povesti aiurea ... desi de multe ori m-a batut gandul sa incerc o terapie prin hipnoza (nu pt lasat de fumat, pt alte aspecte). Daca vrei...spune-ne mai mult despre cum decurge sedinta de hipnoza si ce (daca) a simtit sotul tau... De la a cata sedinta nu a mai fumat??
Multumesc.
Silvana 75, sirod, MihaelaR felicitari pt decizia voastra! O sa reusiti cu siguranta ... nu e usor, dar nici imposibil...Mergeti inainte...Se poate!! E o carare destul de batatorita :) Si nu uitati: determinarea este ft importanta...
Mult succes!!

"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

... ia uite mergea treaba cu hipnoza ... si eu m-am chinuit atata ...

Va doresc tuturor un weekend placut si sa stati departe de tigari ...

... ne auzim peste 2 sapt cand ma intorc din concediu ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Loredana, concediu placut, sper sa ne gasesti pe toate, la intoarcere, pe lista nefumatoarelor.
Eu inca sint pe baricade, n-am cedat, dar imi vine sa
Si de azi m-am apucat si de cura de slabire pe care mi-am promis-o de mult. Asa ca treaba e de doua ori. Dar e mai usor cu slabitul, pentru ca, daca nu mai fumez, nu imi mai simt senzatia de foame.

Mergi la inceput

Maruta ... Doua saptamani??? (eu am doua saptamani tot anul, daca le iau pe amandoua deodata pana anul viitor ma extenuez)
Maruta sa nu uiti sa ne-aduci poze!! Aveti grija cum conduceti!! Distractie placuta!!
Eu iti zic Maruta... cred ca se pronunta Marutza, nu?? (adica pe primul a ai caciulita cu urechile'n sus) Imi place...
MihaelaR cum vine asta ca "daca nu mai fumez, nu imi mai simt senzatia de foame"???
Ca nu pricep!! Pai eu cand m-am lasat de fumat... numai intr-o rontaiala am tinut-o!! Nu neaparat de foame... era un automatism care ma ajuta sa imi tin mainile si mintea ocupata cand imi venea de o tigare... dar care :) in acelasi timp m-a ajutat sa pun si o suma buna de kg pe mine... Am socotit la inceput ca nu-i bai... le dau eu jos, numai de fumat sa ma las... uite ca m-am captusit cu ele de ani buni si nu reusesc sa le mai dau jos... Dar nici nu mi-am pus "pielea de drac" pe mine :)) Chiar asa !!! Unde e Clubul celor care s-au lasat de...mancat??? :) Nu acuma ca nu ma lasa bebelina mea... dar stii tu cum e cu..."de maine ma las de...(whatever) " :)
Pai o sa vina si ziua aia!! Dar stai ca daca merge cu hipnoza ... am pus-o!!! :)
In tot cazul ai grija ca vine week-endu' si sar prietenii pe tine cu atentii :) ... tine-te tare pana luni...
Succes!!

P.S.: Cei care sunt in curs de lasat de fumat sa spuna cinstit daca au tras vreun fum... sa nu vina cu pacaleli ... la ce bun clubul atunci?? Trebuie sa ne gandim la un sistem de recompensare pt cei care reusesc sa treaca o saptamana fara sa fumeze... Veniti cu idei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Buna
si eu m-am lasat de fumuri...in liceu, in clasa a X-a am inceput, desi nu fumam mult. Dar imi placea sa aprind tigara la cafea, imi placea mirosul tigarilor. Si acum miros placut unele tigari!
Apoi dupa o perioada stresanta, am simtit ca nu mai suport sa fumez, imi faceau rau. Insa tot mai aprindeam cind si cind cite una.
Acum 4 ani am fost plecata intr-o tabara -era organizata pt tineri, cu predici despre credinta si puritate inainte de casatorie. Nu se fuma. Timp de 2 saptamini s-a vorbit de Dumnezeu, de binecuvintarile Lui, de faptul ca El vrea sa ducem o viata curata si sanatoasa; se minca bine, cit mai natural.
Am petrecut una din cele mai interesante experiente si nu am mai simtit nevoia sa mai fumez.

Bafta !

"Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc" - Andre Malraux

Mergi la inceput