Clubul celor care S-AU LASAT de FUMAT

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Dena - hai ca esti simpatica ... imi placi ... toate ar trebui sa ajungem ca tine ... BRAVO !

Dana - felicitari ... si iti uram multa vointa ...

Ionela - stai linistita ca nu ai suparat pe nimeni - aici nu sunt decat fete de treaba ... Nu se vede ???

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Salt fetele! Tentatzia departe de mine!!!! Azi e asa o zi frumoasa voi iesi cu bicicleta in padure la AER CURAT!!!!

Ionela mie imi place listutza ta, chiar vroiam sa-ti multumesc! Faina treaba ai facut!

V-am pupat fetelor, "revin mai pe seara!

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

sasuke ,Sotul lui Karina ,nelia,lilanda,casandra,Cleomax am nevoie de perioada de timp fara tigari!
Sper sa va placa si noua listuta!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Salut, Dena!
M-as bucura sa mai gasesc "senioare" pe chat,hi,hi,hi !
Sint nascuta in '60 asa ca fa si singura socoata...
Am intrat(si ramas) pe desprecopii fiindca iubesc la nebunie bebelushii si copilashii!
Navigind in dreapta si-n stinga n-a fost prea greu sa-mi dau seama ca site-ul este bintuit mai ales de tineri...probleme specifice primilor ani de casatorie, maternitate,etc...pina si modul de abordare,jargonul,gramatica,etc trada virsta membrilor:-)
Eu, care am sarit de 20 de ani de casatorie si am copii la college,ma gasesc aici,chibitind de pe margine,pentru ca deep,inside nu am decit 18 ani ( restul e experienta).Acuma nice ar fi sa-mi dezvalui (daca ai curajul)si tu virsta matusalemica la care ai ajuns,asa, ca sa am curaj sa mai ies la iveala si eu din cind in cind ( in compania teenagerilor si a celor in their twenties ),hi,hi,hi !
Cu bine, Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Am glumit !
Probabil ca majoritatea forumistelor au 20+ si 30+,desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bine ai venit, Primavara:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

hai si eu mai pe la coada...Am fumat de la 15 pana la 22 ani, intr-o zi malboro rosu, in alta LM,si tot asa, le-am amestecat de m-am zapacit.M-am lasat de fumat tocmai CA SA MA INGRAS....si de cateva luni de cand m-am lasat am mai slabit 2 kg :((
De vreo 2 ani am incercat de nenumarate ori sa ma las, dar degeaba, mai mult de 3 zile nu ma tinea.Ei, si intr-o dimineata ma trezesc si imi dau seama ca nu am chef de fumat...si din momentul ala nu mi-a mai aparut cheful.Asa, inexplicabil...Macar daca ma chinuiam sa ma las aveam si eu o satisfactie dar asa....nik.Cand sunt f stresata ma mai apuca cate-un dor de fumat,pip repede o tigara ,2 , si apoi timp de cateva saptamani nu-mi mai trebuie.Nush' ce fenomen o mai fi si asta.
Eu cred ca organismul iti transmite el cand e ''SATUL'' de fum, asa cum s-a intamplat la mine de n-a mai incaput tigara in plamani incepand cu aceea zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ionela, ! Cum sa ne suparam, mai???
Aprilie, senioaro, eu sunt in '69 nascuta, dar, ca si Dena, ma simt adolescenta, spre marea disperare a consortului .
Fetelor, al meu consort nu vrea sa se lase! Are 32 de ani de fumat!!! Am incercat im toate felurile posibile si imposibile sa-l fac sa se lase si n-am reusit! O perioada le rarise, spunea ca nu poate sa le lase brusc. Apoi, incet-incet le-a marit numatul. Fumeaza cam doua pachete pe zi. L-am rugat sa arunce macar o privire pe internet, sa vada la ce riscuri se expune si a refuzat. A adoptat tactica strutului. Cum sa-l fac sa se lase, ca nu mai am idei?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Buna nefumatoarelor!

Vreau sa va intre pe toate: Da...cafea voi mai beti? Chiar ca despre cafea nu stiu prea multe "adevaruri"...o fii buna....o fii rea...????

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Ziua buna si fara fum, fetelor...!
Dena - super povestire, meriti prima pagina!
Teo - eu sint d'aia fara spectatori, incurajari...ma enerveaza publicul in dorinta mea sa las naibii tzigarile, am senzatia de 'circ'!Inca mai caut motiv fff puternic...
Ionela - imi place lista...arunc un oki...uite si cutare si cutare...citi ani au fumat si de citi nu mai fumeaza...deci se poate!
pupici primiti?hai ca nu sint cu fum...:))

DORIS

Mergi la inceput