Desculta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miguela spune:

quote:
Originally posted by acina

Imi place sa merg desculta dar nu pe afara pt ca se gasesc intotdeauna chestii in care sa ma intep (ori sunt eu f sensibila?)

Cred ca esti tu mai sensibila. Important este ca iti place sa mergi desculta. Incearca pt inceput sa iesi desculta din casa pe distante scurte (de ex pana la o vecina). Apoi incearca pe o pajiste, pe o carare din padure, pe un drum asfaltat, si tot asa, iti garantez ca in scurt timp o sa poti sa mergi desculta si pe pietris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu nu pot sa merg descultza, ma ustura rau e tot talpile, cred ca le frec prea mult cu piatra cind ma spal.
Doar la mare reusesc, ca n-am incotro, mai tzopai cite un pic si o tzin tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu as umbla desculta peste tot. Daca m-ar lasa as umbal desculta si la servici. Pe primul loc este umblatul pe iarba. Parca toata energia nervoasa pe care o am se scurge incet in pamint si ramin mai calma.

Pe locul doi este umblatul pe nisip. Imi face impresia ca devin un pic mai agila iar ca bonus ramin cu picioarele bine exfoliate (si fine).

Culmea e ca am si obsesie cu pantofii. Imi place la nebunie si string pantofii (am un perete plin de rafturi cu pantofi in cutiile lor originale si cu mici notite pe margine ca sa stiu ce e inauntru).

In casa eu umblu mai mult desculta, numai cind avem musafiri ma inghionteste mama sa ma incalt, altfel.....

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

In Bucuresti tocmai a pluat vreo jumatate de ora si a mai spalat mizeria. Acum ar fi momentul sa facem o plimbare desculte. Eu ies acuma, cu atata s-a racorit si asfaltul! Daca stat in zona Titan si vedeti o tipa desculta sa stiti ca eu sunt aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

a!eU ADOR SA MERG DESCULTA, ATATA DOAR CA NU-MI PERMIT SA O FAC AFRA , DUPA CE CA LUMEA SI ASA SE UITA CIUDAT, DACA AS IESI SI DESCULLTA CRED CA M-AR DA LA STIRILE DE LA ORA 5!oRICUM, MERSUL CU PICIORUL GOL ESTE DEOSEBIT DE SANATOS, CU ATA MAI MULT CU CAT IN TALPA PICIORULUI SE GASESC CENTRII NERVOSI , IAR EFECTELE RELEXOTERAPIEI, ALE MASAJULUI SUNT BINESTIUTE, ASA CA...DESCALTATI-VA LINISTITE!
sTII, URASC CHIAR EXPRESIA "Pune-ti papucii!" CU CARE MA TERORIZAU AI MEI CAND ERAM MICA, IAR ACUM, DESI AM GRESIE IN TOATA CASA,NU EZIT!!!VARA, IARNA...DEVIZA MEA E IN PICIOARELE GOALE.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Si mie imi place sa umblu desculta,mai ales la mare in nisip dar nici pe iarba nu spun nu.Chiar acum o saptamina am fost la un Beach Party si pina am ajuns acolo mi-au facut sandalele niste basici de toata frumusetea.Asa ca m-am descltat si doamne ce bine a fost sa umblu prin nisipul ud(plouase inainte).Si dupa ai nu am avut probleme sa umblu si pe asfalt pina acasa.

LindaG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryam

a!eU ADOR SA MERG DESCULTA, ATATA DOAR CA NU-MI PERMIT SA O FAC AFRA , DUPA CE CA LUMEA SI ASA SE UITA CIUDAT, DACA AS IESI SI DESCULLTA CRED CA M-AR DA LA STIRILE DE LA ORA 5!

Lasa-i sa se uite! Cu mine s-au mai invatat, n-o sa ma dea la stiri!
quote:
sTII, URASC CHIAR EXPRESIA "Pune-ti papucii!" CU CARE MA TERORIZAU AI MEI CAND ERAM MICA, IAR ACUM, DESI AM GRESIE IN TOATA CASA,NU EZIT!!!VARA, IARNA...DEVIZA MEA E IN PICIOARELE GOALE.

Si ai mei ma teorizau cu aceasta expresie, dar fara succes! Acum nu mai am gresie in toata casa, aveam unde stateam cu chirie, si imi placea sa simt gresia sub talpile goale.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LindaG

Asa ca m-am descltat si doamne ce bine a fost sa umblu prin nisipul ud(plouase inainte).Si dupa ai nu am avut probleme sa umblu si pe asfalt pina acasa.

Daca nu ai probleme sa umbli desculta pe asfalt esti o dura (in sensul bun al cuvantului). Vad ca esti din Germania; acolo chiar exista un forum al celor impatimite/iti de mersul cu talpile goale
http://www.f1.parsimony.net/forum994/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Eu ador sa merg desculta. Si nu e vorba doar de statul in casa.
E fantastica senzatia pe care o simti atunci cand calci in picioare iarba sau cand mergi pe nisip...

Maria

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am dus vetele la mama la curte la tara si au ocazia sa mearga desculte,le merge forte bine.

Ionela, Maria & Elena

http://community.webshots.com/user/ionela_si_fetele

Mergi la inceput