Desculta
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by miguelaquote:
Originally posted by Gabbriela
cand merg cu bb la nisip in park imi las papuci in carucior si alerg si eu dup acei mici fara papuci...
Si ce zic celelalte mamici :-) ?quote:
Originally posted by GabbrielaIn Romanika numai cand mergeam la bunici la tzara stateam descultza... alergam prin padurice, pe pasunea animalelor (uneori mai aveam noroc sa mai calc in cate ceva
Din astea mai pateam si eu (ba mai patesc si acum), dar trece repede daca alergi apoi prin noroi
Nu mia zis nici una nimic pana acuma, si nici ciudat nu sau uitat la mine. Ce o fi gandi ele asta nu shtiu.Dar nu imi pasa ... important este eu sa ma simnt bine .
Gabbriela
& Julian
web
bebitzu spune:
In fiecare vacanta de vara, de la clasa 1 pana in facultate mergeam la tara la bunici unde nici nu concepeam (vara) sa nu stau desculta mai ales cand mergeam pa camp cu bunica sau in curte unde in mijlocul verii mai aruncam din cand in cand cu apa rece din fantana sa ne racorim.Doamne, ce viata frumoasa, as da orice sa mai pot trai inca odata acei ani.Nici acum nu suport sosete in picioare, iar din cate am observat nici bb-ul meu Mihnea (9 luni si juma) nu prea le accepta, trage de ele ori de cate ori are ocazia.
Nicoleta si
Mihnea
debby spune:
E cel mai sanatos si relaxant, dar din pacate acum abia mai apuc sa stau desculta doar pe plaja si cred ca sunt si mai sensibila ca merg de pacra as calca pe jar
De mica la bunici am mers fara papuci si abia asteptam sa ploua sa ne jucam in baltite si mocirla.
Pana si in casa sunt obligata sa stau cu papuci, pe jos fiind foarte rece si pentru a ma satisface m-am pricopsit pana acum cu cateva raceli bune. Oricum la tara, pe pamant, e cel mai sanatos ![]()
ymellda spune:
Si mie imi place sa merg desculta, mai ales acasa la ai mei, pe iarba. Si am observat, cu multa mirare, ca si Andrei mele ii place sa fie desculta, fara sosete, fara papuci, atat in casa, cat si afara, tot asa, la ai mei a mers si pe troruar si pe iarba, fara papucei. Ce comic tinea piciorusele, dar nu s-a plans deloc si cand am vrut s-o incalt, s-a descaltat singura, "fara, fara".
Alina si
Andra !!!
miguela spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
In fiecare vacanta de vara, de la clasa 1 pana in facultate mergeam la tara la bunici unde nici nu concepeam (vara) sa nu stau desculta
Cam la fel faceam si eu (de fapt si acum fac cam la fel): cum ajungeam la bunici lasam sandalutele langa valiza, si acolo ramaneau pana cand veneau ai mei sa ma ia la Bucuresti...
miguela spune:
In week-end am fost in excursie la Balea, cu familia. Imbracata de vara, ca toata lumea. Am urcat cu telecabina. Cand am ajuns sus am dat de zapada, dar nu ne era frig, am gasit acolo unii turisti care faceau plaja (nu pe zapada, bineinteles
) Spre disperarea sotului mi-am scos papucii si am inceput sa pasesc desculta prin zapada. Pot sa va spun ca a fost super!!!
Samy spune:
Esti curajoasa Miguella... Si mie imi place sa merg desculta prin iarba (e chiar indicat). Ma apuca nostalgia cand mi-aduc aminte cat de mult imi placea odinioara sa alerg desculta la munte.
miguela spune:
quote:
Originally posted by Samy
Esti curajoasa Miguella... Si mie imi place sa merg desculta prin iarba (e chiar indicat). Ma apuca nostalgia cand mi-aduc aminte cat de mult imi placea odinioara sa alerg desculta la munte.
Chiar atat de curajoasa nu sunt! (De ex nu as merge desculta iarna, nici macar 5 minute). Ai scris ca te apuca nostalgia, acum ce te impiedica sa mergi desculta la munte? Timpul liber? Banii?
acina spune:
Imi place sa merg desculta dar nu pe afara pt ca se gasesc intotdeauna chestii in care sa ma intep
(ori sunt eu f sensibila?)
" Si maine e o zi "
Anca