Desculta

Desculta | Autor: miguela

Link direct la acest mesaj

Voua va place sa umblati desculte? Eu, daca as putea, as sta numai desculta. Acasa oricum stau toata ziua desculta, ies asa chiar si in fata blocului, imi place sa trebaluiesc desculta prin casa, chiar si cand spal pe jos, dar cel mai mult imi place sa ma plimb desculta prin parc. La tara, la rude, merg numai desculta, ca in copilarie #61514;. Cand merg la padure e grozav sa simt sub talpile goale pamantul mustind de apa, muschii, covorul de frunze, dar nu am nici o retinere nici cand merg pe pamant arat sau prin noroi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si mie imi place sa merg ,,desculta,, si vreau sa-mi formez si fetitele mele. Cred ca este foarte sanatos, dar sa sti pe unde poti sa mergi.

Ionela, Maria & Elena

http://community.webshots.com/user/ionela_si_fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Eu prin casa nu merg niciodata desculta, pentru ca imediat fac anexita si numai eu stiu ce dureri am. In schimb, la tara, daca e cald, merg desculta. Si, bine-nteles, la mare. Prin padure n-am incercat, dar cred ca m-as intepa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ce senzatie minunata e cand esti DESCULTA,parca totul e nou.
In parc am vazut multa lume care se descalta pentru a merge asa prin iarba,este foarte sanatos.
Acasa nu folosesc papuci si nu am probleme cu sanatatea,in schimb afara merg incaltata ca sa ma feresc de cioburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Din pacate am reumatism si nu pot sa umblu fara sosete ca imediat ma dor incheieturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am crescut la curte si sunt obisnuita cu asta.
Imi amintesc ca ma descaltam pe strada si copii o strigau pe mama mea sa-i spuna ce-am facut, cica nu era bine, in conceptia mamei mele. Stia ea ceva, sau poate ii era teama de taieturi sau sa nu-mi fure cineva papucii
Eu o sa-mi invat copilul, dar s-ar parea ca nu ma voi chinui, ca-si trage sosetele deja, are dexteritate.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Acasa umblu desculta doar vara,iarna fara sosete nici nu se pune problema.La tara mai umblu desculta citeodata,e minunat sa simti iarba sub picioare,mai ales dupa o ploaie...
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Mie nu-mi place deloc, dar chiar deloc sa merg desculta. Simt prea tare in oasele din talpa si parca am doua betze in loc de doua picioare! Una la mana! Alt inconvenient pe care nu-l suport nici pe maini (palme), nici pe talpi, praful, pamantul, nisip..etc...imi dau o senzatie urata si ma spal din 2 in 2 minute!
Traiasca incaltarile comode!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu sunt innebunita dupa mersul in piciaorele goale...imi place sa merg in nisip, prin casa, prin praf...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

De fiecare data cand ajung la tara, acolo unde am copilarit primul lucru pe care il fac cand ies din masina ... Ma descult ... ca atunci cand eram copil si bunica alerga dupa mine sa imi puna pantofi in picioare ca , ma lovesc, sau ma intep :)))

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Eu nu stiu in ce oras stai tu draga miguela dar eu una nu as fi umblat descultza prin parc prin Cluj unde in fiecare noapte isi arunca siringile pt droguri si prezervativele totzi "veselii" daca intzelegi ce vreau sa-tzi spun(caci ei se intalnesc in parcuri sa-si dea binetze sub clar de luna) caci sunt niste reguli pe forum care trebuie respectate, deci nu as fi umblat descultza prin parcul mare prin Cluj pt nimic in lume.
Pe-aici prin Olanda nici atat.
Ma rog...asta am vrut sa zic ...legat de umblatul descultz prin parc.
Cam periculos zic eu.

Alina.

Mergi la inceput