Desculta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Si mie imi place teribil sa umblu desculta. La tara numai asa stau. Si la mare cand se poate, adica la plaja, in drum spre hotel.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am adus fetele acasa, acum vor sa mearga descute, dar am gresie si mie teama sa nu raceasca.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Exista un proverb chinez care spune ca "Surisul vine de la picioare."
Este foarte sanatos sa mergi descult, mai ales prin pietris, pe malul marii, prin iarba, etc. Astfel se stimuleaza talpa piciorului, considerata a fi o harta (de puncte reflexe) a tuturor organelor corpului. Prin mersul descult in aer liber reusesti sa iti imbunatatesti circulatia sanguina, sa elimini stresul, sa inlaturi oboseala, etc. Tot legat de talpi, mai poti face reflexoterapie, dar asta costa destul de mult...asa ca mai bine DESCULT...

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miguela spune:

Salut fetelor!
Am petrecut cateva zile de vacanta de vis, la tara, la bunicii sotului. Am reusit in sfarsit sa fac ceva ce mi-am propus de mult: sa petrec 10 zile desculta, fara sa iau macar o pereche de incaltaminte cu mine. Le-am luat cu noi si pe cele 2 fete ale unor prieteni, noi neavand copii. Fata cea mare, Raluca, a ramas corijenta la matematica (clasa a X-a) si tatal ei i-a zis, mai in gluma mai in serios, sa mearga si ea desculta, ca doar o sa stea sa invete. Fata s-a incapatant si si-a luat in bagaj doar 2 rochii si un pulover si a urcat desculta in masina, in conditiile in care pana atunci nu a mers desculta nici macar pe covor. Dupa un drum de vreo 300 km (am mai condus si eu #61514;) am ajuns si dupa ce am cinat ne-am dus direct la culcare. Zilele astea au fost de vis, vremea a fost buna, a plouat de cateva ori si a fost numai bine, a mai muiat drumul de tara prafuit, dar noroiul nu-mi trecea de glezne. Am facut plimbari lungi la padure, caram si fetele dupa mine (sotul meu n-a vrut cu nici un chip sa mearga descult #61516;), intr-o zi m-am dus cu Raluca sa luam bivolota de la ciurda (sa vada alternativa la invatat – am mers desculte pe un drum plin cu balegi, am bagat-o si prin gainat, prin curtea gainilor). Sotul meu s-a ocupat de Raluca, i-a explicat ca nu exista probleme, ci tipuri de probleme (chiar daca nu e matematician, ci medic) si a ajutat-o sa priceapa si mai ales sa prinda drag de matematica. ... Pe cealalta fata, Roxanica, de 12 ani, n-o puteai dezlipi de la garla cat era ziua de lunga. ... Am fost si cu bunica la oras, la piata, doar eu si Raluca, bineinteles ca toate trei eram desculte, Raluca nefiind obisnuita sa mearga cu picioarele goale a avut ceva de patimit din cauza asfaltului incins, dar pana la urma ne-am distrat bine. ... Cand ne-am intors in Bucuresti Roxanica a facut exact ce faceam si eu la varsta ei: nu mai vrea sa iese la joaca decat desculta, si se pare ca i-a molipsit si pe ceilalti copii din bloc. ... Sper ca raluca sa treaca cu bine de corijenta, oricum a progresat f. mult.

Mergi la inceput