Raport financiar: cazul Cristi
Raspunsuri - Pagina 8
desprecopii spune:
In spiritul transparentei - conturile vor fi audiate de cei doi juristi de la Desprecopii.com - Marius si Liviu's. De asemeni - pentru ca ziarul Academia Catavencu a preluat acest caz - il vom ruga si pe dnul Patrick de Hillerin sa faca parte din comisia de auditori.
vom reveni cu amanunte,
Va rugam nu uitati ca puteti face o diferenta in viata acestui copil cu care Dumnezeu a fost mai putin darnic.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
ionica spune:
Din departata Costa Rica v-a ajunge mai tarziu la Mirela in Olanda,nu am avut mult ,dar gestul meu conteaza!!
Pupici
Mirunda spune:
Pentru Mirela, Marius, Florin,
daca credeti ca propunerea mea de pe pagina precedenta nu are sorti de izbanda, eu cel putin asa inteleg din lipsa de feed back, atunci imi puteti trimite si mie adresa din Olanda, unde "locuieste" Pusculita DC?
Cu drag, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
admin spune:
Lucrurile au inceput sa se mai miste....
Raportul financiar de la conturile din romania:
Lei: 20.100.000
Dolari: 80
PUSCULITA DC: 160 Euro
Pay Pal: 739 de eurowww.desprecopii.com/images/paypalbalance.jpg" border="0">
Pentru cei care depun in conturile din Romania as dori sa subliniez ca noi primim extrasele de cont mai greu. De aceea intarziem cu confirmarea. Astazi de exemplu primim din nou extrase de cont prin fax. Daca vineru nu aveti "floricica" in dreptul numelui va rog sa ma contactati prin PM. Cine nu ma contacteaza inseamna ca doreste sa ramana in anonimitate.
A
ionica spune:
oh!
ce incurajator este rezultatul!!
M-am gandit ca anul acesta de 8 MARTIE am putea face un efort "imens" si sa spunem sotilor nostri sa depuna banutii pentru Cristi!
Cred ca ar fi un cadou extra large pentru inimioara lui micuta care abia asteapta sa functioneze Sharp!
Mai ales ca este nascut in Marite, ar fi cadoul lui din partea mamelor!
doar o idee!
Eu m-am inscris,spun la OM cand vine acasa !!
SA TRAIASCA 8 MARTIE!
www.pentrucristi.ro
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
ruxi spune:
Waw, arata mult mai bine acum. Dar mai avem cale lunga. Haideti membrilor "desprecopii", se poate, trebuie sa reusim!![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
anka1 spune:
Ma bucur enorm ca lucrurile incep sa se miste. Miine de abia astept sa depun ceva bani in contul lui Cristi si voi mai trimite luna aceasta cind ia banii sotul meu. Eu am trimis mail la toti colegii mei de servici si in continuare sa trimit mail-uri la toti cunoscutii.
Sper din tot sufletul ca acest copil sa fie ajutat sa traiasca.
Anca
roxanak spune:
Aurelia si Alba va multumesc frumos pentru adresa, sunteti niste dragute. Azi o sa pun pliculetul al posta si sper sa ajunga repede. Nu prea ma pricep la cuvinte intr-o scrisoare, de aceea dragi DespreCopii, sa nu va suparati daca vor fi vorbe putine, dar sa stiti ca sunt cu suflet.
Va pup pe toti
Roxana
Aurelia spune:
adminu ,a tradus cineva cazul si diagnosticul lui Cristi in franceza? am nevoie de traducere pentru a -i publica povestea pe un site francez in vererea stringerii de fonduri,au mai ajutat si alta data si sint de acord sa ne ajute si pe noi ,eu nu stau bine cu franceza si mi-ar lua timp mult sa o fac ,daca este deja tradus am cistiga timp!azi dimineata am primit aprobarea si as vrea sa o facem si pe asta cit mai repede! merci de orce raspuns rapid!
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538