Raport financiar: cazul Cristi
In spiritul sinceritatii si dialogului direct, iata un raport financiar al conturilor Desprecopii.com.
Cazul Cristi - este unul cu totul si cu totul deosebit. Am lacrimat in cor, am scris mesaje de suport si rugi si am sperat sa putem face o diferenta - ... macar o zecime din banii necesari ar fi trebuit sa se stranga pina la ora actuala. Noi suntem dezamagiti. Ajutorul financiar nu reflecta puterea acestei comunitati. Daca - la citirea mesajului Adelinei- sufletul v-a tremurat macar o clipa - si nu ati depus in cont o suma cit de mica (nesemnificativa bugetului dvs) ... inseamna ca ...nu ati inteles valoarea prieteniei adevarate. Unul pentru toti - toti pentru unul.
Si inca ceva, draga Comunitate Desprecopii.com - nu ideile lipsesc - ci faptele.
la 26 februarie 2004.
in contul de lei - sint 1,800,000 lei
in contul de valuta - 50 Dolari
paypal: 120 Euro.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
marius spune:
Imposibil...adica pardon ceva nu e Ok. Am sa verific la banca un virament. Nu cred ca cineva sa fi virat 100.000 de lei de exemplu, iar din ceea ce am trimis eu deja....hmmm ceva nu e Ok.
Am in fata ordinul de plata facut de mine
Beneficiar: Cristian Popescu
Nr. cont lei: 251101.11370200908301(2?)008 unde am pus intre paranteze nu sunt sigur pe copia mea se vede slab
Banca: BankPost Bucuresti suc. Magurele.
Plata s-a facut in 19.02.2004 deci sigur au intrat.
Ceva nu e Ok.
Marius (www.desprecopii.com)
desprecopii spune:
draga Marius,
din situatia conturilor - pot sa iti spun ca: in contul de lei sunt 3 tranzactii
- 2 de 500 de mii si una de 300 de mii + 500 de mii de la DC la deschiderea contului.
Da-mi te rog mai multe informatii despre depunerea ta si vom face investigatii.
Toti cei care considera ca tranzactiile lor nu par a fi pe lista - sa ia legatura cu noi si cu banca.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
marius spune:
Ufff cred ca sunt furios...brrr...deci 3 din 6.000 sau din 2.000!!!!!!! Cruda realitate. Sunt un tampit! Si eu care visam ca daca 2.000 nu 6.000 ar face ce am facut eu ar fi o sansa.... maaa ce dezamagiiit sunt. Bleah! Scuzele mele tuturor. Asa o sa mor! Inca odata scuze. Una din tranzactii probabil e a mea, sper sa nu fie vreo eroare. Nici nu as fi vrut vreodata sa spun dar nu mi-a venit sa cred... saracul copil. Mai, mai. Lasa nu-i nimic asta e soarta, fi-va altfel cand timpul o va cere.
Marius (www.desprecopii.com)
ruxij spune:
Mai puteti explica odata cum se poate face plata prin Paypal va rog? Stiu ca ati mai explicat, dar nu mai gasesc subiectul.
ruxij
lai spune:
Draga Lia,
Pe pagina forumului sus unde scrie "Desprecopii.com forum" in dreapta e un omulet si un link "Ajuta!" Intra pe linkul respectiv, undeva pe la jumatatea paginii scrie ceva de genul daca vrei sa faci o plata prin credit card apasa aici, apasa acolo si te duce direct in paypal.
Lai
ruxij spune:
Am gasit Lai, multumesc, dar dupa ce m-am strofocat, nu am reusit sa trimit, mi-a afisat de la Paypal "temporary difficulties. try again later". O sa incerc maine, desi nu e mare lucru ce trimit eu. Poate dc. trimitem fiecare cate putin se aduna ceva.
ruxij
monica spune:
Florin (admin.),
īndraznesc sa vin shi eu cu o parere pe care de multa vreme doresc sa o exprim dar de fiecare data am evitat shi-am zis ca mai bine tac din gura sa nu supar pe cineva.
Este parerea mea si daca gresesc te rog sa nu dai cu pietre.
Desi poate parea absurd ce spun, eu cred ca lumea evita sa puna bani de teama sa nu para prea putin, prea mica suma depusa! Sincer, fara nici o exagerare, este cazul meu. De multe ori am vrut sa-ti spun ca mi s-ar parea mai eficient shi cu rezultate imediate sa se puna un soi de taxa. E poate prea mult spus taxa sau abonament...Dar ma gāndeam sa fie stabilita o suma modica, de la care oamenii sa poarneasca. Desigur, cei mai cu dare de māna putānd sa dea si mai mult...Nu stiu daca ma fac īnteleasa...daca sunt coerenta...Eu asha am simtzit..Ca daca vin shi depun 500.000 lumea o sa rāda de mine, ca n'am fost īn stare sa fac un efort mai mare si sa pretuiesc mai bine viatza shi sanatatea unui copil...Ceea ce e total neadevarat!!!Si de aici...atitutdinea (idioata, recunosc) de a sta deoparte. De aceea am preferat sa ajut, atunci cānd s-a putut shi a fost nevoie, direct shi personal anumite persoane.
Nu vreau prin mesajul asta sa ma justific nicicum. Nici nu vreau si nici nu are nimeni dreptul sa mi-o ceara. Eu shtiu cel mai bine ce simt pentru copilashii fie balnoviori fie amarātzi. Pe de alta parte sunt convinsa ca voi ma cunoashtetzi deja suficient de bine ca sa shtiti ca-mi pasa de ce se īntāmpla īn jurul meu.
Eu sper din tot sufletul ca Bogdanel, Cristi si toti copiii de pe lumea asta sa fie sanatoshi īntr-o buna zi shi sa nu mai auzim de boala, suferintza, necaz, disperare...
Cu drag,
Monica
P.S. Pentru ca astazi e zi de salariu, astazi am sa pun 500.000 īn contul lui Bogdanel shi 500.000 īn cel al lui Cristi. Si jur ca n-are nici o legatura cu mesajul tau de azi. Hotarārea o luasem deja de cāteva zile. Bobitza poate sa confirme:-)
ruxi spune:
Si situatia mea e aceeasi ca a Monicai. Ma gandesc ca si acesta este un motiv: salariul se ia la sfarsitul lunii, asa este in cazul meu si banuiesc ca si al altora. Asa ca, cum imi intra banii pe card, voi face si eu o donatie pentru Cristi.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
nadina spune:
Si eu subscriu celor zise de monica sunt pentru taxa, o suma modica platita lunar. Nici eu nu am luat inca salariul. 100.000 e putin, dar daca ar da fiecare lunar ar ajunge sa conteze la un moment dat.
Nadina
admin spune:
Draga Monica,
Parerea mea este ca te inseli. In primul rand se pot face si donatii anonime. In al doilea rand, chiar si daca este vorba de numai 100.000 de lei, efortul ca te-ai dus la banca da dovada de solidaritate, solidaritate care creeaza speranta ca se poate.
Am remarcat pe un alt forum o replica interesanta la adresa lui Cristi. Cineva spunea: Inainte sa faci o donatie in Romania ar trebui sa vizionezi filmul Filantropica. Noroc ca aceasta afirmatie s-a facut pe alt forum ca altfel as fi scos direct stecherul din priza...
Florin