Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

si eu as vrea sa stiu daca banii ajung la destinatie fiindca eu am rugat o prietena sa depuna pentru mine la BancPost si i s-a dat doar o hartiuta cu numele titularului de cont si suma. poate pe viitor se va putea apela la alta banca ca eu am auzit numai bazaconii despre bancpost (no offense)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu vroiam sa spun ca nu a trebuit sa fac fata unor formalitati foarte complicate, ca m-am mirat si eu ce repede a mers. Azi dimineata am depus la filiala Banc Post de la Casa Presei unde lucrez 300,000 lei (nu sint multi, dar sint din toata inima) si i-a pus direct in contul dr. Cristian Popescu, nu a fost nevoie sa completez nici un formular, nimic, totul a fost introdus in calculatorul lor.
Eu nu mi-am dat numele, dar vroiam sa spun ca am trimis doar pentru a fi sigura ca banii sint in cont.
Dumnezeu poate sa sporeasca banii acestia pentru a-l salva pe Cristi, DACA noi avem inima deschisa pentru acest lucru. Sint convinsa ca putinul nostru poate deveni MULT cind noi vrem!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Mirela, Florin si Marius,

problema mea este ca banca mea se afla la 110 km de mine, eu fac totul prin Internet Banking din cauza asta. Am incercat sa fac prin Pay Pal, nu am reusit pentru ca am cont EC (Eurocard) si nu cont de credit, si nu mi-au acceptat-habar nu am de ce! Intrebarea mea: aveti un cont in UE, D sau NL unde sa pot vira LUNAR o mica suma, cu care sa hotariti voi unde e mai bine sa ajunga? Acum e Cristi, care a avut marele noroc sa va aiba pe voi, maine va fi un alt sufletel amarit, eu cred ca ajuta mai mult o mica suma fixa lunara, decat daca acum ma duc la posta si pun o scrisoare spre Olanda...o sa fac si asa, daca altfel nu se poate, dar nu cred ca voi reusi lunar. Asa fac odata un Dauerauftrag la banca mea (= virament de durata????), si sunt sigura ca lunar vine o mica suma spre voi, si asa cred ca este mai bine.
Oare s-ar putea pe un cont de-al vostru, cu specificarea: danatie pentru DC (sau ma rog, echivalentul in olandeza...:-))

Cu drag, Mirunda (inca fara floricica la ureche:-(((, dar poate ma ajutati voi, ca tare imi mai plac floricelele:-))

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Mi-a mai venit o idee! Exista posibilitatea de a deschide cont gratuit , fara taxe si Dispo, daca este facut prin Internet: de ex. la Postbank sau la Sparkasse ( se numeste Direkt). Asta in Germania, dar banuiesc ca se poate si in Olanda. Nu ar fi oare mai simplu cu un astfel de cont? Eu cred ca multi dintre noi nu se implica la actiuni de genul celei pt. Cristi si pentru ca este tare complicat transferul din strainatate, dar cu un cont facut in UE cred ca multora le-ar fi mult mai simplu...nu stiu, zic si eu...
Poate ar fi si asta o solutie...
Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Mi-a mai venit o idee! Exista posibilitatea de a deschide cont gratuit , fara taxe si Dispo, daca este facut prin Internet: de ex. la Postbank sau la Sparkasse ( se numeste Direkt). Asta in Germania, dar banuiesc ca se poate si in Olanda. Nu ar fi oare mai simplu cu un astfel de cont? Eu cred ca multi dintre noi nu se implica la actiuni de genul celei pt. Cristi si pentru ca este tare complicat transferul din strainatate, dar cu un cont facut in UE cred ca multora le-ar fi mult mai simplu...nu stiu, zic si eu...
Poate ar fi si asta o solutie...
Cu drag, Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Fetelor, exista vreo posibilitate de a afla mai repede adresa Mirelei si a lui Florin? Varianta cu scrisorica ma intereseaza cel mai mult, pt ca o pot trimite de la facultate, in timp ce bancile sint deschise numai in timpul orelor mele de lucru. Va pup si va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

"Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana,....."

M-am bucurat enorm ca s-a gasit modalitatea pliculetului direct in pusculita si sper din suflet sa primesc cat de repede adresa.
Mi se rupe sufletul cand vad numai necazuri si plang de fiecare data si nu mai am curaj sa scriu un mesaj pentru ca s-ar compune doar din .
Nu cred ca e important sa avem o floricica in dreptul numelui sau sa se faca o lista cu cine cat a donat. Importanta e si cea mai mica suma, chiar si 100 lei ca doar si cand cumparat paine daca va lipsesc 100 lei sau 10centi nu va da vanzatoarea painea si plecati acasa sa mai luati bani. Exact asa e si la o operatie sau tratament, lipseste un euro sau un leu si te trimite acasa, asa ca "Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana,...".

Picatura (leu) cu picatura (leu) se umple paharul (pusculita) si picatura nu trebuie sa fie mare.

Va pup pe toti si va iubesc din tot sufletul (imi sunteti ca o familie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am cerut si eu adresa postala, dar banuiesc ca Mirela si Florin n-au reusit sa raspunda la toate mesajele pana acum. O astept si eu, DC-ule.

5 sapt. si 2 zile DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

roxanak si try,aveti fiecare un PM cu adresa pusculitzei DC din Olanda!

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se vor face confirmarile privind incasarile din donatii insa nu se poate chiar zilnic. De aceea va rugam sa aveti un pic de rabdare. Daca ati scris corect datele va asigur ca banii ajung cu certitudine in conturile descrise. Noi vom urmari cu siguranta situatia balantei de incasari. De asemenea in cazurile in care sub o forma sau alta nu se confirma o incasare va rugam sa ne semnalati in mod particular. Si nu uitam de floare. Chiar ne dorim as putea spune cu multa ardoare sa avem ...hmmmm cat mai multe flori atasate fiecaruia dintre voi. Ar fi impresionant...

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput