Raport financiar: cazul Cristi
Raspunsuri - Pagina 6
desprecopii spune:
quote:
Originally posted by ionica
Sau poate exista un cont unde pot plati cu credit card!
raspundeti-mi va rog!quote:
Originally posted by ionica
Marius ,
da-mi si mie un raspuns astept de 2 zile!
Se poate plati pin Paypal din America Centrala sau numai America de Nord?
Am incercat,
dar nu am cont paypal,cum se creeaza unul?
Cu dragoste pentru copii si in special pentru micutul Cristi ,
Ionicaquote:
Originally posted by marius
Off Off... asta inseamna ca oftez....mi-e sufletul greu.
Marius (www.desprecopii.com)
din cite imi amintesc eu - ti-am trimis inca de acum 12 ore un raspuns. Citeste aici.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=multumescdoneaza
succes.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Oana_B spune:
Ionica, uite aici un link de ajutor:
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/approved_countries-outside
Oana_B
Arhistefy spune:
Am virat si eu banii prin Raiffeisenbank SA Bucuresti la care am deschis cont (Ordin de plata 1, Bardan Mihaela). Sper sa ajunga repede, chiar daca este un transfer interbancar. Functionarii de la Raiffeisen sunt cu mult mai operativi decat cei de la Banc Post, unde mai pui ca banca se deschide chiar la 8.30 dimineata.
Cu drag,
Mihaela
m34 spune:
Am vazut ca se repeta foarte des aceleasi si aceleasi intrebari si nedumeriri referitoare la depunerile la BancPost. Eu am spus deja de mai multa vreme care este treaba la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21746&whichpage=2
Sper sa va ajute.
Sanatate la toti copilasii 
Dana_ spune:
Am fost ieri la Banc Post si am depus banii, a durat ceva vreme dar doamna de la ghiseu a fost foarte draguta. Mi-a scris numele la optiuni(Iakob Dana),am depus 400 mii lei si promit ca la urmatorul salar voi depune iarasi.
Multa sanatate la micutul Cristi si voua tuturor!!
Dana&bb Andy(1 an)
oana cretu spune:
Mirela, eu azi-dimineata ti-am trimis pe adresa ta intr-un pliculet ce am putut. I-am pus intr-o felicitare pentru Cristi! Astept confirmarea ca au ajuns! Va pup si va iubesc ca existati si ca aveti sufletele asa mari!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
alba spune:
Mirela si Florin,
Am trimis si eu ieri un pliculetz recomandat spre Olanda,sper ca pina miine, sa ajunga cu bine la voi!
Multa, multa sanatate micutzului Cristi si speram sa se stringa cit mai multi bani 

& 
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
desprecopii spune:
La cererea celor din UE - am instituit inca o forma de donatie; - trimiterea prin plic a banilor. Cine doreste sa faca acest lucru - este rugat sa ma contacteze. Probabil multi dintre voi ati trimis deja - dar deocamdata iata situatia azi la 2 martie.
Pusculita DC
sold: 10 Euro
- aici voi face reactualiza datele odata ce alti bani vor fi primiti.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Arhistefy spune:
O rugaminte: poate reusiti sa confirmati si primirea sumelor in lei in contul din Romania. Sau urmarim aparitia "florilor" in dreptul numelor, ceea ce echivaleaza cu primirea banilor in cont?
Cu drag,
Mihaela
virgiL spune:
am mai pomenit azi una:m-am dus dimineata la banca si mi s-a spus ca nu exista nici un cont cu nr. asta(251101.113709002083015)care sa aiba ca titular pe cristian popescu.mi-au zis ca secventa 709 din nr. de cont trebuie sa fie gresita,ca ei nu gasesc decat un cont cu 708 si unul cu 710 :-(((.ce-i asta?oare am gresit eu undeva?ori functionarele de la roman le intrec pe toate?
virginia