Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Se pare ca incepem sa stringem randurile chiar daca, asa cum se vede, experienta mea nu este singulara.
Intr-adevar, si eu am donat ca si cum as fi fost Cristian-Gabriel Popescu, dar pentru a putea urmari ajungerea banilor unde trebuie, au un camp in program, numit "observatii", "comentari", ceva la modul asta, in care am cerut sa fie trecut numele meu.
Puteti cere sa va treceti numele voastre in campul acela.

Sa speram ca vom fi atat de multi incat sa inceapa sa invete lectia pe de rost!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

quote:
Originally posted by Madalina Doina

Greu de tot cu Banc Post-ul...
Am aflat cu stupoare, la ghiseu, ca nu pot depune in acel cont decat daca sunt Cristian Popescu! (Astea fiind ultimele intructiuni venite de la Centrala.) Si in cazul asta cum ar veni? - eu, Cristian Popescu imi donez mie, Cristian Popescu? In fine, dupa deliberari, parlamentari, negocieri intre functionare, au gasit o modalitate de a face transferul.
Rugamintea mea - daca este posibil, as dori sa-mi confirme cineva daca banii ajung in cont. Stiu ca abuzez de timpul vostru, dar daca nu ajung, nu vreau sa-i lasam pierduti cine stie pe unde.

Madalina

Se pare ca intr-adevar sunt batuti in cap. Eu l-am trimis pe unul dintre colegii mei cu depunerea (eu aveam o sedinta si nu puteam pleca, insa nici nu mai voiam sa lungesc pelteaua...) si cu chiu cu vai i-au primit si nu mi-au scris numele meu, desii ii dadusem buletinul , ci pe al lui. Asa ca niste bani veniti de la Dragomir Silviu (la care nu se specifica "pentru Cristi" pentru ca nu s-a putut) sunt de fapt de la mine.
Nu acelasi lucru sa- intimplat la Raifeissein, unde a depus niste bani pentru micuta Teodora si unde nu a avut nici un fel de importanta cine face trimiterea. Au primit banii si gata, ce conteaza cine-i trimite?!?!?!?
In fine, sper sa ajunga banii unde trebuie si sa dea Dumnezeu sa fie de ajutor!

Anamaria si bb Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si eu am fost azi la banca pentru donatie dar nu am reusit,va rog daca puteti sa-mi dati un alt numar de cont a lui cineva din Germania sau Olanda unde pot sa trimit bani,sau poate se deschide unul pentru noi cei din tarile EU,imi pare tare rau si eu sper sa puteti sa ma ajutati pentru ca vreau si eu sa-l ajut pe Cristi.Va multumesc.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si eu vreau sa trimit si nu m-am descurcat inca... da-ti si mie un cont UE sau unul in euro in tara cu tot cu IBAN si referinte complete. Nu-s in Olanda acum si banca mea nu vrea sa transfere din afara decat prin Internet Banking.
In plus mai vad ca sunt si altii... eu si o taxa de transfer... e pacat sa o platim fiecare cand banii astia s-ar putea duce la Cristi. Eu am incredere in voi si pot trimite si unuia dintre voi in UE.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

AC, daca te uiti pe pagina precedenta, Mirela a scris ca noi, cei din UE, ii putem trimite ei, pe adresa de acasa. Trimite un PM la desprecopii si it va da adresa, atat tie cat si celorlalti

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Sunt in State temporar...si langa NYCity..deci posta paranoica. Am scris Mirelei...dar daca pot trimite in contul oricui dintre voi pentru mine ar fi ok. In Olanda cu Internet Banking-ul e aproape instantaneu... zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Andreea,nu ai credit/debit card?De ce nu folosesti Paypal?

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

trimis PM pentru amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

quote:
Confirm spusele Madalinei. Am patit acelasi lucru la BancPost, asa ca am depus banii ca si cum as fi dl Popescu!!!

Si eu care credeam ca-i casierita distrata.
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hey hey ca sa vezi cat de mare este lumea. Am primit mesajul tau prin mail l-am si trimis mai departe de 15'. Vei avea un raspuns concret imediat ce voi avea unul. Phii ca sa vezi...inca ma minunez. De principiu se poate prin Paypal dar un pic de rabdare, ok?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput