Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Of offff!! Si mie mi-e sufletul greu! Unde dai si unde crapa! Buna vorba asta romaneasca, iar mie mi s-a potrivit acum de minune. Adevarul e ca nu ma asteptam sa fiu pusa la zid. Era o propunere, era ceva ce am crezut ca va ajuta. Am participat de mai multe ori la stangeri de fonduri organizate chiar de societatzi caritabile mari (Crucea rosie, Salvatzi copiii, Unicef) si am vazut ca peste tot s-a procedat asemanator cu ce am spus eu. Nu am nevoie sa fiu motivata special de nimeni. Nu incerc sa ma disculp prin acest mesaj pt ca nu am de ce, ci doar sa ma fac intzeleasa. Am priceput ca interventiile mele nu sunt de bun augur si de aceea pe viitor ma voi abtine!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Raluca, nu e cazul. Cred ca este o neconcordanta de exprimare. Am recitit mesajul tau. Scuze! DAR problema este ca ne asteptam la mai multa receptivitate din partea tuturor in mod practic. Adica printr-o donatie oricat de mica. Cineva ar putea sa aiba o sansa in plus. Vii si tu pe acest drum alaturi de noi?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Marius astazi am fost la posta si am trimis atat cat am putut. De aici de la capatul lumii cred ca o sa dureze cateva zile. Pana vineri cred ca o sa se primeasca si in Ro confirmarea. Imi suntetzi tare aproape de suflet si as vrea sa ajut mai mult, sa ma implic mai mult. Imi pare rau daca uneori intentiile mele par exagerate.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In contul Paypal (la 1 Martie: sunt 511 Euro)

Nota: Situatia contului PayPal o verificam foarte usor prin Internet si de aceea o vom publica zilnic (evident numai daca au intrat bani in acea zi). In ceea ce priveste conturile din Romania, informarea zilnica este dificila. De aceea balanta acelor conturi nu o sa o dam zilnic. Promitem sa o publicam macar saptamanal. In curand vom intra in posesia mijloacelor de a controla si aceste conturi de la distanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Greu de tot cu Banc Post-ul...
Am aflat cu stupoare, la ghiseu, ca nu pot depune in acel cont decat daca sunt Cristian Popescu! (Astea fiind ultimele intructiuni venite de la Centrala.) Si in cazul asta cum ar veni? - eu, Cristian Popescu imi donez mie, Cristian Popescu? In fine, dupa deliberari, parlamentari, negocieri intre functionare, au gasit o modalitate de a face transferul.
Rugamintea mea - daca este posibil, as dori sa-mi confirme cineva daca banii ajung in cont. Stiu ca abuzez de timpul vostru, dar daca nu ajung, nu vreau sa-i lasam pierduti cine stie pe unde.

Madalina

Mergi la inceput

Se va confirma situatia incasarilor in cont si totodata floarea daruita de Cristi prin noi va apartine. Numai nu stiu de ce tare putine persoane doresc floarea de la Cristi. Sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Acum m-am intors de la banca. Am fost la o alta sucursala a Banc Post-ului si, asa cum spune si Madalina, procedura e cam greoaie. Mai intai imi cerea CNP-ul titularului, i-am zis ca habar nu am. Apoi depunerea s-a facut in numele titularului, adica a dr. Popescu, a zis ca altfel nu se poate. M-a tot intrebat pentru ce e, a inteles pana la urma. A zis ca nu poate scrie " pentru Cristi", asa cum am vrut eu, nu avea unde. In fine, pana la urma dupa ce m-a mai intrebat daca Popescu Cristian este si Gabriel, am zis ca da, fara sa stiu, s-a rezolvat. Banii au fost trimisi, 1.000.000 lei. Luna asta n-am putut mai mult, dar luna viitoare voi mai depune. Sper din suflet sa-l putem salva pe Cristi.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Confirm spusele Madalinei. Am patit acelasi lucru la BancPost, asa ca am depus banii ca si cum as fi dl Popescu!!! Incerc de o sapt sa depun banii si nu reusesc din cauza programului lor scurt. Nu am vrut sa dau inapoi din cauza birocratiei bancii. Am verificat sa fie contul scris bine si ar trebui ca banii sa ajunga (Ordin de plata 87, suma 500000 lei, Ag Traian-Buc). Nu conteaza numele pe care l-au scris ei acolo, totul este sa intre banii in contul respectiv, la timp, si sa fie de ajutor copilasilor.
Este ciudata procedura lor: sunt dl. Popescu, imi depun bani in contul meu si mai sunt si comisionata!!!! Nu are nici un sens, dar nu am vrut sa mai dau inapoi.
Multa sanatate si intelegere tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

E corect unde am depus bani?
251101.113709002083015, Popescu Cristian-Gabriel, identificat cu : 1680420423018, BancPost, Magurele

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Yes yes......yessssss....

Poate totusi....

Mergi la inceput