sondaj- ce fel de scutece folositi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pampers si in Romania si in Canada, de la altii se irita. De fapt eu am folosit aproape toate produsele de la Pampers si am fost multumita.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi Naomi poarta numai Pampers.Am folosit o singura data marca DoReMi caci primisem cadou de la o verishoara de-a sotzului,dar dupa cel de-al doilea scutec,poponeatza maimutzei era roshie shi plina de bubitze asha ca am ramas la Pampers.Shi shervetzelele umede tot Pampers
Apropos de pretz:shi aici altzi prieteni de-ai sotzului ce au copii de virsta scutecelor inca,se mira ca noi le folosim pe cele mai scumpe dar tot uitindu-ma prin magazinele cu scutece,am vazut ca este atit de mica diferentza intre Pampers shi alte marci,caci mi se pare nesemnificativa;adica 2$-3$ la paket.Pai asta inseamna scump???Nu ma refer in Romania unde 2-3 dolari intr-adevar inseamna ceva dar aici este pretzul unui paket de tzigari de exemplu.Imi scapa mie ceva,oare?

OFF-TOPIC !De ce acest subiect postat de Tinatache apare cu data anului 2002 shi celelalte raspunsuri cu data anului 2003?Shi de ce apar 3 pagini cu 41 de raspunsuri,pagina urmatoare NU apare iar daca dau click direct pe pagina 2 sau 3 din start,nu apare nimik???Ie ceva de la pc-ul meu sau...???

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eddy nu e nimic cu pc-ul tau..si la mine e la fel .
Eu am folosit Pampers, dar pe timp de vara am incercat Libero-kilotei.. Fatala greseala.. Funduletul lui Codrin s-a transformat intr-o pizza cu pepperoni care cu greu a putut fi skimbata in altceva...
Cred ca a facut de fapt o ciuperca ... deci mai adaugati si niste ciuperci pe pizza si vedeti ce iese...
A durat vreo 3 saptamani sa scap de iritatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by EDDY
OFF-TOPIC !De ce acest subiect postat de Tinatache apare cu data anului 2002 shi celelalte raspunsuri cu data anului 2003?Shi de ce apar 3 pagini cu 41 de raspunsuri,pagina urmatoare NU apare iar daca dau click direct pe pagina 2 sau 3 din start,nu apare nimik???Ie ceva de la pc-ul meu sau...???

Nu stiu de ce, dar si la mine se vede la fel!

Folosesc Pampers si sunt multumita, nu s-a oparit niciodata. De cateva zile s-a intamplat sa fie putin ud dimineata si incep sa cred ca trebuie sa schimb marimea...Servetele umdede am folosit de la Nivea si mi-au placut, acum am luat si de la Pampers si sunt multumita si cu astea.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Doar stai in Germania.. Aici este ALDI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

noi am folosit in proportie de 90% huggies, restul 10% pampers

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Noi folosim Huggies Ultratrim.
Sunt foarte multumita de ei.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

cand eram in Ro, numai Pampers am folosit..am incercat o singura data altceva nu mai imi amintesc ce si s-a oparit...asa ca Pampers a functionat ok pentru noi...
am insa si eu o nedumerire..cat a fost Rares mic eu mereu am folosit crema sau ulei Johnson atunci cand il schimbam de Pampers.Observ ca nu se practica deloc aici..pur si simplu stergi poponetul si apoi pui pampersul...mult mai usor..si vad ca nici nu se irita ...voi cum faceti?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

eu am folosit in Ro numai pampers si aici huggies. In general m-am uitat dupa scutece care nu au plastic in exterior ci un material prin care respira putin funduletul. In Australia nu am gasit pampers si am trecut pe huggies, mi-au placut pentru ca benzile alea pe care le lipesti sunt cu arici si nu sunt dure, parca sunt din material textil.

cand era fiica-mea mica aveam si eu o colectie de creme si minuni, din cauza lipsei de timp am renuntat treptat la a le aplica si nu am vazut nici o diferenta. La cel mic nici nu am cumparat asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cu Pampers am inceput, apoi le-am incercat pe toate, rand pe rand...apoi...tot la Pampers m-am intors...Nu ca as fi suta la suta multumita, dar nu am gasit altele mai bune...

_Ella & Emma

Mergi la inceput