sondaj- ce fel de scutece folositi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Noi folosim pampers si suntem foarte multumiti pt ca nu irita pielea lui bb.Am incercat Huggies si Libero dar nu erau bune deloc.Am primit niste scutece din Usa dar iritau pielea copilului.
Apropo de pret,nu e prea mare diferenta intre ele asa ca mai bine dai un ban in plus si stii a sunt bune.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Pampers active fit, cei mai cei!!!

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Noi folosim MamiPoko. Sunt japonezi (probabil ca fetele din Japonia stiu si ele de ei) si sunt cam la acelasi pretz cu Pampers. Si noi am incercat o gramada de marci, dar cu astia ne-am impacat cel mai bine (as fi vrut si eu sa ii priasca lui bb niste pampershi mai ieftini) si de astia folosim. In general, cei cu exteriorul din material "respirabil".
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Pampers.Ni se par cei mai buni.
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Pana nu demult foloseam si eu Pampers,dar de cand au introdus noul Total care,sunt foarte rigizi la spate si curge pipiul pe acolo!Si nici nu sunt mici !Am zis ca s-a intamplat o data,de doua ori,dar nu-de fiecare data e la fel.Cei dinainte -Extra dry parca,erau mult mai buni.Asa ca luandu-le la rand ne-am oprit la Libero Discovery,care au si elastic la spate,sunt si mai moi,si se muleaza mai bine pe corp.Cel putin pt marimea asta-5-8 kg.Si nu au exteriorul din material plastic ca ceilalti-Everyday.

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pampers! Am incercat si altii, dar totusi cu pampers ne-am impacat mai bine.
Tot OFf Topic: cum de un subiect de acum un an inca mai exista, iar subiecte de-ale mele de-acum 4 luni sunt trecute la container? ( nu zic ca ale mele ar fi mai bune,Doamne Fereste, dar vreau sa stiu criteriul...)

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Pampers ni se par noua mai bune decat altele

Corina si bb Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Pampers a fost prima mea alegere, dupaia am incercat Huggies pentru ca avea elastic si in spate si aveam eu impresia ca asta o sa fie mai bine, dar nici gand, erau mult prea tari pe langa Pampers si il tot zgariau, iar de absorbit... hmmm mau dezamagit profund, asa ca m-am intor iara-si la Pampers si sunt foarte multumita. Ii pun unul curat inainte de culcare la ora 22:00 si il mai schimb la 7:30, dar cu
Huggies aveam si noaptea treaba :(. Putini mai scumpi intradevar dar se merita. Pentru bebe mic mai bine sar o repriza de manechiura :) si ii cumpar lui ce este mai bun. Aaaa era sa uit si iritatzia ce a facut cand am schimbat nu va mai zis... era tot sange si am incercat toate cremele din comert ce le-am putut gasi aici, nimic nu a functzionat, apoi am intrebat-o pe mai si ea a zis sa incalzesc ulei de floarea soarelui, sa il las la racit si de cat ori in schimb sa il ung bine pe rani. In 5 zile am scapat de toate necazurile.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

eu folosesc KRUIDVAT...fetele din Olanda stiu despre ce este vorba, sunt la fel de buni calitativ ca Pampers, doar ceva mai ieftini si micutza mea se impaca super cu ei.

Lena si Freya

Mergi la inceput