Am avut ieri surpriza sa aflu ca sunt singura din grupa noastra de joc care foloseste Pampers, ca cica e prea scump!!! Asa ca am si eu o rugaminte, spuneti-mi si mie, ca sa nu mai am impresia de "prostu' satului" , ce marca de scutece folositi? Multumesc.
Cristina
La arhiva de sondaje a fost pusa aceasta intrebare. Mergi ca sondajul actual (rezultate) si apoi alegel pe cel reprezentativ!
Pentru parinti... despre copii!
Cristina, sigur ca fetele din Ro cumpara Pampers ca acolo nu prea ai de ales.Dar aici, in Germania, exista multe scutece la fel de bune ca si Pampers si mult mai ieftine.Eu folosesc (si sunt foarte multumita) scutecele Baby Love , produse si comercializate doar la dm .
Si in Ro exista multe firme de scutece dintre care as aminti doar pe : Pampers , Libero, Huggies care sunt cele mai cunoscute cred. Or mai fi si altele ieftine si buna, dar recunosc ca nu mi-au atras atentia de fel! Chiar asa fetele din Ro, ce alte firme mai exista? Uite am sa fac un efort sa retin si celelalte marci, si eventual sa facem o lista...poate cine stie, descoperim ca se folosesc si in tarile civilizate!
Noi folosim Huggies, asta dupa ce am trecut prin Pampers dar, pe linga faptul ca sunt mai scumpe, mai aveam si probleme de scurgeri nedorite 
Huggies sunt excelente, suntem foarte multumite acum! Si curate ca o 
Nu ai vazut mesajul, zilele trecute, "Probleme cu Pampers"?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1635&SearchTerms=probleme,cu,pampers" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1635&SearchTerms=probleme,cu,pampers
Ba da, l-ai vazut, ca ai si raspuns
!
Pupici, 
@+... 
O&A