sondaj- ce fel de scutece folositi?

sondaj- ce fel de scutece folositi? | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Am avut ieri surpriza sa aflu ca sunt singura din grupa noastra de joc care foloseste Pampers, ca cica e prea scump!!! Asa ca am si eu o rugaminte, spuneti-mi si mie, ca sa nu mai am impresia de "prostu' satului" , ce marca de scutece folositi? Multumesc.

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Pampers!

Gabriel un tatic foarte fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Pampers si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

Pampers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

La arhiva de sondaje a fost pusa aceasta intrebare. Mergi ca sondajul actual (rezultate) si apoi alegel pe cel reprezentativ!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pampers

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumesc! Gata, m-am linistit!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Cristina, sigur ca fetele din Ro cumpara Pampers ca acolo nu prea ai de ales.Dar aici, in Germania, exista multe scutece la fel de bune ca si Pampers si mult mai ieftine.Eu folosesc (si sunt foarte multumita) scutecele Baby Love , produse si comercializate doar la dm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

pampers si noi ...

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

Si in Ro exista multe firme de scutece dintre care as aminti doar pe : Pampers , Libero, Huggies care sunt cele mai cunoscute cred. Or mai fi si altele ieftine si buna, dar recunosc ca nu mi-au atras atentia de fel! Chiar asa fetele din Ro, ce alte firme mai exista? Uite am sa fac un efort sa retin si celelalte marci, si eventual sa facem o lista...poate cine stie, descoperim ca se folosesc si in tarile civilizate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Noi folosim Huggies, asta dupa ce am trecut prin Pampers dar, pe linga faptul ca sunt mai scumpe, mai aveam si probleme de scurgeri nedorite

Huggies sunt excelente, suntem foarte multumite acum! Si curate ca o
Nu ai vazut mesajul, zilele trecute, "Probleme cu Pampers"?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1635&SearchTerms=probleme,cu,pampers" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1635&SearchTerms=probleme,cu,pampers

Ba da, l-ai vazut, ca ai si raspuns !

Pupici,

@+...
O&A

Mergi la inceput