sondaj- ce fel de scutece folositi?
Raspunsuri - Pagina 4
Theodora spune:
De doua zile testez LIBERO.
Sint imbunatatite si pina in prezent nu ma pot plinge. Costul e 9.50 Euro 31 buc.Pachetul economic nu-mi amintesc.
PAMPERS aici sint 10.80 Euro toate pachetele si in functie de kg au mai putine scutece,iar pachetul economic costa 19.50Euro 52buc/56buc/62buc in functie de kg
Scump,foarte scump...Trebuie sa schimb tara...
Sarbatori fericite!

THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

pinki spune:
pampers absoarbe bine dar nu are elastic in spate ca si libero discoveri pe unde nu iese niciodata caca
Dore
Pet spune:
Pampers. Am mai mai experimentat Huggies dar nu mi-au placut (poate pentru ca eram in perioada cand trebuia sa trecem la o alta masura...)
simonab spune:
Pampers Active Fit (parca asa se scrie ) - GENIALI ! si am mai folosit si Easy up tot de la Pampersi .... si oricum cand e vorba de copilas nu ne uitam la bani !1
Cricor spune:
Huggies - pentru ca atunci cand era bebeul mic, doar astia aveau arici. Pampers-ul avea lipici si daca nu-l puneai bine de prima oara, nu prea mergea sa-l desfaci ca sa-l mai aranjezi, si eu eram tare neindemanatica.
Daca as mai avea un copil as folosi doua tipuri, alternativ. Nu de alta, dar sa nu umbli disperat dupa un anumit fel ca de la altul se irita, ca noi asa am patit.
bubutzu spune:
Am folosit pentru Mihai-Pampers;recomand,sunt buni si nu irita pielea;
de la Cristina si bb Mihai
Adela spune:
PAMPERS dupa ce am incercat si alte marci si nu am fost deloc multumita. M-am bucurat la ieftin dar de fapt calitatea lor tot... ieftina.
Adela & Julia 1 an si 4 luni
gio spune:
Pampers, si nici nu intentionez sa-i schimbam. Am folosit Libero si sunt f prosti. Au elastec la spate, dar degeaba. Sunt mai ingusti decat Pampers si tocmai pe la spate iese pipi. Cand am folosit o schimbam de 2-3 ori pe zi pt ca se uda (iesea pipi pe fara). Iar diferenta de pret - prea mica - si nu se merita sa folosesti. Iar materialul din care sunt facuti pare sintetic, nu respira deloc pielea copilasului.