sondaj- ce fel de scutece folositi?
Raspunsuri - Pagina 3
sorana spune:
Pampers sau Huggies.
Sunt la fel de bune - Huggies e mai ieftin.
Cu Libero am avut probleme - scurgeri.
Bettina spune:
Fetelor din Deutschland
, Aldi in Austria se numeste Hofer si eu nu am cumparat scutece de acolo niciodata, dar acum ca tot le-ati laudat o sa incerc. Am incercat babylove de la dm si babydream de la Müller, insa numai probleme....iritatii, tra la la!
Pretul cam tot asa pana in 10 euro, la Hofer ma refer, iar Pampers costa cam 15 euro pachetul de 58 buc nr. 4+. Insa il poti cumpara si cu 10 euro cand este la Aktion......dar mai rar la pretul asta. Aktion-ul cel mai po****r este de 12,50€.
Va dau de veste cum a suportat PO-ul Antoniei scutecele Maxi(parca asa se numesc)
Numai bine, Madi & Antonia Nicole
alba spune:
Cristina,noi de 3 ani folosim produse "NO NAME" adica Baby Love de la Dm- Markt si sintem foarte multzumitzi! Acum ne-am mutat intr-un oras nou si aici nu exista Dm- Markt, dar exista ROSSMAN care au si ei scutece foarte bune si ieftine!Deci nu ca nu am fi avut bani de Pampers originali, dar nu am fost dispusi sa platim Reclama si atita tot! Iar din banii care i-am economisit in acesti 3 ani,i-am cumparat mai degraba jucarii din lemn pentru dezvoltarea motorica si alte lucruri mai scumpe dar cu rost si care si-au meritat banii! Si totul e O.K.!!! ![]()
***Alba***
tinatache spune:
Multumesc mult! Eu stiam ca astea de la Aldi se numesc Mamie. La Baby love am o retinere pt ca s-ar putea sa nu-i mearga Andrei. Am incercat cu servetelele Baby love si s-a iritat. Na, fiecare cu funduletul propriu
In principiu noi probleme cu Pampers nu am avut, dar daca sunt la fel de buni, sau chiar mai buni si mai ieftini... de ce nu? Am sa incerc si va anunt ce "realizare" am avut. Pupici. 
Cristina
Florys spune:
Eu folosesc Huggies 32 buc pachetul si costa 10$ aici.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
Florys spune:
Otilia sint ieftine in Franta scutecele Huggies. Aici pachetul dublu de 64 de bucati costa 18,5$.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
Otilia spune:

...si lumea zice ca Franta e o tara scumpa 
Da, e drept ca pretul e mai mult decit corect...
Pe pachet scrie de altfel Pack Economique, iar marimea este S/M, adica 5-9 kg. Dar si celelalte marimi tot cam atita costa 

@+... 
O&A 
Codrutza spune:
Eu folosesc tot Pampers ca majoritatea fetelor de aici, insa am primit de la o prietena Prezident's Choice, si desi sunt mult mai subtiri fata de Pampers au fost bune. Ce am observat este ca scutecele Prezident's Choice (4-6kg), sunt mai micutze ca cele Pampers la aceeasi greutate.