sondaj- ce fel de scutece folositi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si noi folosim PAMPERS.
Am incercat si alte marci,unele bune,unele mai putin bune,dar m-am intors mereu la PAMPERS.
Avind gemeni sigur pretul ma intereseaza,dar nu in ultim rind calitatea...
Aici sint o multime de marci mai mult s-au mai putin cunoscute...Va dau citeva nume: NANNY'S-acceptabile din puntul de vedere al pretului dar daca PAMPERS folosesti doua,NANNY'S folosesti patru,deci economia nu exista... LIBERO am folosit foarte putin timp si doar pentru ca mi-au fost trimise de ei cadou doua pachete...Aceeasi calitate cu NANNY'S
BABYLINO am trimis sorei mele in Ro si a fost incintata...

Pampers pe primul loc...

Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Noi am folosit pina acum doua saptamini baby dream sau baby love( se gasesc in drogherii); de doua sapt. am trecut la cei din Aldi(4-9kg) si sunt la fel de multumita de ei: sincer nici o diferenta; Pampars a avut si Patrick la inceput, dar sunt destul de scumpi si cind ceilalti sunt la fel de buni???
Nu stiu daca ai citit , cred in vara au fost mai multe marci testate in Stift u. Warentest si de ex. cei din Aldi au o calitate buna; Real firma Tip cred, ca si Pampars cei de la Schlecker AS nu au fost gasiti asa de buni.
Incearca si-ai sa te convingi. Eu n-am vazut nici o diferenta; in afara de asta Patrick de cind maninca legume si fructe iese afara de 2-3 ori pe zi asa ca oricum tipa ca vrea imediat sa fie schibat; si atunci pentru ce o marca mai scumpa, parerea mea; dar fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.
Si apropo de Romania, asa cum scrie si Camelia se foloseste de obicei Pampers sau Libero, cea ceilalti sunt maj.de calitate f.proasta; de unde stiu? cum noi mergem in curind acolo m-am interesat pt. ca nu prea aveam chef sa mai transportam si scutece cu noi dar sunt de calitate inferioara si ff.scumpi 12 buc. cred 5 Eur.
In speranta ca te poate ajuta cu ceva

narcisa + Patrick

Mergi la inceput

Scuza-ma Cristina din cauza vitezei am omis un punct si virgula; "ca si Pampers( intelesul era au fost gasit la fel de buni); cei de la AS nu-s asa de buni"; sa nu se inteleaga gresit.

narcisa + Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am cumparat eu Hellen Harper odata, mare greseala!! Sunt o porcarie.
Cred ca mai exista:Fippies? sau asa ceva, parca Nanyes..scuze, cred ca le scriu gresit numele, asa ca ma opresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Noi am folosit pina acum doua saptamini baby dream sau baby love( se gasesc in drogherii); de doua sapt. am trecut la cei din Aldi(4-9kg) si sunt la fel de multumita de ei: sincer nici o diferenta; Pampars a avut si Patrick la inceput, dar sunt destul de scumpi si cind ceilalti sunt la fel de buni???
Nu stiu daca ai citit , cred in vara au fost mai multe marci testate in Stift u. Warentest si de ex. cei din Aldi au o calitate buna; Real firma Tip cred, ca si Pampars cei de la Schlecker AS nu au fost gasiti asa de buni.
Incearca si-ai sa te convingi. Eu n-am vazut nici o diferenta; in afara de asta Patrick de cind maninca legume si fructe iese afara de 2-3 ori pe zi asa ca oricum tipa ca vrea imediat sa fie schibat; si atunci pentru ce o marca mai scumpa, parerea mea; dar fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.
Si apropo de Romania, asa cum scrie si Camelia se foloseste de obicei Pampers sau Libero, cea ceilalti sunt maj.de calitate f.proasta; de unde stiu? cum noi mergem in curind acolo m-am interesat pt. ca nu prea aveam chef sa mai transportam si scutece cu noi dar sunt de calitate inferioara si ff.scumpi 12 buc. cred 5 Eur.
In speranta ca te poate ajuta cu ceva

narcisa + Patrick

Narcisa, ai raspuns la intrebarea pe care nici nu am pus-o, dar care imi statea in minte. Eu iau Pampers cu 17 eur - 94 buc. Da, am sa ma uit si la cei de la Aldi. Am cumparat o rev. cu teste din astea, nu au la scutece dar au la alte produse pt copii si nu numai. A fost interesant sa vad cum produse de 100 euro sunt mai proaste decat altele de 5 euro, de ex., asa ca nu m-as mira sa se aplice si la capitolul asta.
Multumesc mult pt toate raspunsurile!

Cristina

Mergi la inceput

He,he, eu iau de la Aldi 4-9kg 70 buc./9,95 Eur; si baby dream 48 buc./7,65 Eur. Sper sa-mi fi adus bine aminte.

narcisa + Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu am incercat din aproape toate din germania pt ca sint cam aiurita si imi aminteam ca trebuie sa cumpar pampersi si luam de unde se nimerea; una peste alta cred ca cei de la aldi sint cei mai buni; am observat ca preturile sint cam la fel intre supermarket-uri si putin mai mare la drogherii; 9,59 euro/ 54 buc dar noi sintem la categ junior; sint la fel de buni ca pampers cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am folosit cu succes scutecele UNI de la firma Bella.
Ei mai au o varianta noua de scutece Happy dar nu am fost prea multumita de ei asa ca am ramas la la UNI.

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Pana acum cateva zile Pampers, dar acum am descoperit noile Libero Discovery (7-14kg) si mi se par la fel de bune, numai vorbim de pret, ca e promotie de inceput!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am uitat sa spun ca pretul e valabil pt marimea 4, adica 7-18 kg, dar oricum am sa ma uit si la Aldi.

Cristina

Mergi la inceput