sondaj- ce fel de scutece folositi?
Raspunsuri - Pagina 2
Theodora spune:
Si noi folosim PAMPERS.
Am incercat si alte marci,unele bune,unele mai putin bune,dar m-am intors mereu la PAMPERS.
Avind gemeni
sigur pretul ma intereseaza,dar nu in ultim rind calitatea...
Aici sint o multime de marci mai mult s-au mai putin cunoscute...Va dau citeva nume: NANNY'S-acceptabile din puntul de vedere al pretului dar daca PAMPERS folosesti doua,NANNY'S folosesti patru,deci economia nu exista... LIBERO am folosit foarte putin timp si doar pentru ca mi-au fost trimise de ei cadou doua pachete...Aceeasi calitate cu NANNY'S
BABYLINO am trimis sorei mele in Ro si a fost incintata...
Pampers pe primul loc...
Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS
narcisa spune:
Noi am folosit pina acum doua saptamini baby dream sau baby love( se gasesc in drogherii); de doua sapt. am trecut la cei din Aldi(4-9kg) si sunt la fel de multumita de ei: sincer nici o diferenta; Pampars a avut si Patrick la inceput, dar sunt destul de scumpi si cind ceilalti sunt la fel de buni???
Nu stiu daca ai citit , cred in vara au fost mai multe marci testate in Stift u. Warentest si de ex. cei din Aldi au o calitate buna; Real firma Tip cred, ca si Pampars cei de la Schlecker AS nu au fost gasiti asa de buni.
Incearca si-ai sa te convingi. Eu n-am vazut nici o diferenta; in afara de asta Patrick de cind maninca legume si fructe iese afara de 2-3 ori pe zi asa ca oricum tipa ca vrea imediat sa fie schibat; si atunci pentru ce o marca mai scumpa, parerea mea; dar fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.
Si apropo de Romania, asa cum scrie si Camelia se foloseste de obicei Pampers sau Libero, cea ceilalti sunt maj.de calitate f.proasta; de unde stiu? cum noi mergem in curind acolo m-am interesat pt. ca nu prea aveam chef sa mai transportam si scutece cu noi dar sunt de calitate inferioara si ff.scumpi 12 buc. cred 5 Eur.
In speranta ca te poate ajuta cu ceva
narcisa + Patrick
narcisa spune:
Scuza-ma Cristina din cauza vitezei am omis un punct si virgula; "ca si Pampers( intelesul era au fost gasit la fel de buni); cei de la AS nu-s asa de buni"; sa nu se inteleaga gresit.
narcisa + Patrick
vilma spune:
Am cumparat eu Hellen Harper odata, mare greseala!! Sunt o porcarie.
Cred ca mai exista:Fippies? sau asa ceva, parca Nanyes..scuze, cred ca le scriu gresit numele, asa ca ma opresc...
tinatache spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Noi am folosit pina acum doua saptamini baby dream sau baby love( se gasesc in drogherii); de doua sapt. am trecut la cei din Aldi(4-9kg) si sunt la fel de multumita de ei: sincer nici o diferenta; Pampars a avut si Patrick la inceput, dar sunt destul de scumpi si cind ceilalti sunt la fel de buni???
Nu stiu daca ai citit , cred in vara au fost mai multe marci testate in Stift u. Warentest si de ex. cei din Aldi au o calitate buna; Real firma Tip cred, ca si Pampars cei de la Schlecker AS nu au fost gasiti asa de buni.
Incearca si-ai sa te convingi. Eu n-am vazut nici o diferenta; in afara de asta Patrick de cind maninca legume si fructe iese afara de 2-3 ori pe zi asa ca oricum tipa ca vrea imediat sa fie schibat; si atunci pentru ce o marca mai scumpa, parerea mea; dar fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.
Si apropo de Romania, asa cum scrie si Camelia se foloseste de obicei Pampers sau Libero, cea ceilalti sunt maj.de calitate f.proasta; de unde stiu? cum noi mergem in curind acolo m-am interesat pt. ca nu prea aveam chef sa mai transportam si scutece cu noi dar sunt de calitate inferioara si ff.scumpi 12 buc. cred 5 Eur.
In speranta ca te poate ajuta cu ceva
narcisa + Patrick
Narcisa, ai raspuns la intrebarea pe care nici nu am pus-o, dar care imi statea in minte. Eu iau Pampers cu 17 eur - 94 buc. Da, am sa ma uit si la cei de la Aldi. Am cumparat o rev. cu teste din astea, nu au la scutece dar au la alte produse pt copii si nu numai. A fost interesant sa vad cum produse de 100 euro sunt mai proaste decat altele de 5 euro, de ex., asa ca nu m-as mira sa se aplice si la capitolul asta.
Multumesc mult pt toate raspunsurile!

Cristina
narcisa spune:
He,he, eu iau de la Aldi 4-9kg 70 buc./9,95 Eur; si baby dream 48 buc./7,65 Eur. Sper sa-mi fi adus bine aminte.
narcisa +
Patrick
iris spune:
eu am incercat din aproape toate din germania pt ca sint cam aiurita si imi aminteam ca trebuie sa cumpar pampersi si luam de unde se nimerea; una peste alta cred ca cei de la aldi sint cei mai buni; am observat ca preturile sint cam la fel intre supermarket-uri si putin mai mare la drogherii; 9,59 euro/ 54 buc dar noi sintem la categ junior; sint la fel de buni ca pampers cred
Bobita spune:
Eu am folosit cu succes scutecele UNI de la firma Bella.
Ei mai au o varianta noua de scutece Happy dar nu am fost prea multumita de ei asa ca am ramas la la UNI.
Sa fim fericite
danielac spune:
Pana acum cateva zile Pampers, dar acum am descoperit noile Libero Discovery (7-14kg) si mi se par la fel de bune, numai vorbim de pret, ca e promotie de inceput!!!
dana
tinatache spune:
Am uitat sa spun ca pretul e valabil pt marimea 4, adica 7-18 kg, dar oricum am sa ma uit si la Aldi.
Cristina