V-ati pregatit ghetutzele?

V-ati pregatit ghetutzele? | Autor: Doris-Alina

Link direct la acest mesaj

V-ati pregatit ghetutzele?

Il asteptati cu nerabdare pe Mos Nicolae?

Cati dintre noi nu au asteptat cu infrigurare dimineata de 6 decembrie pentru a se uita daca Mosul a lasat ceva in ghetele pregatite de cu seara?

Mai sunt doar cateva ore, pana cand Mos Nicolae va sosi la geamuri sa puna in ghetute darurile pe care le-a pregatit din timp : dulciuri, jucarii sau... nuieluse?

Vine noaptea magica, cand Mosul, pe care nu l-a vazut nimeni niciodata, dar care exista, va asigur!, va fi la fel de punctual si de "pregatit", ca in fiecare an...
vine cu sarbatoarea atat de asteptata de copii a Sfantului Nicolae.

Cu drag, pentru suflete senine, care cred inca in Mosul batran si bun, o www.trilulilu.ro/sor_23/45449c7105272e" target="_blank">dedicatie

O seara magica va doresc, tuturor celor mari si mici deopotriva!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

eu imi pregatesc ghetutele,le pregatesc si pe ale sotului,si pe ale copilului.din pacate andrei e prea mic ca sa constientizeze ceva legat de mos dar imi place sentimentul.e pentru prima oara cand pregatesc ghetutele puiului meu.stiu sigur ca la mine mosul nu va mai veni ca ajutorul lui(sotul)nu prea se tine de treaba,dar eu nu ma las ca cine stie,poate oi avea vreo surpriza.ce minunat era cand stateam cu mama...pana am plecat de acasa aveam ceva in ghetute...jucarioare,dulciuri si mai tarziu tigari si banica se modernizase mosul

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu o sa le pun pe fete sa-si pregateasca singurele ghetutele(sper sa nu faca ca anul trecut cand maria, 7 ani avand, a insirat vreo 10 perechi de incaltaminte la geamuri ...cat despre mine..din pacate nu este cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

O sa-mi pregatesc si eu ghetutele dar numai ca sa pastrez traditia ,stiu ca la mine nu va veni Mosu' anul acesta. Poate anul viitor. In schimb o sa am grija sa vorbesc cu Mosu' sa vina la copii pe care ii cunosc, sa se bucure ei.
--------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorisake....

roxanal....ghetute ca ghetute...la noi,anul trecut,pana si papucii de casa erau insiruiti dupa ghete,cizmulite,pantofiori,sandalute,saboti...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dar de ce se pun la geam?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Da, si eu o sa le pregatesc, am mai multe perechi , sa-l intrec pe sotz, care poarta 46 .
Puiul meu e mititel, ii cant eu colinde si se distreaza, bate din palme si danseaza, dar cred ca la anu'o sa fie mai pregatit sa-l astepte pe Mos. Am asa niste emotii zilele astea....Ma bucur din tot sufletul ca suntem sanatosi la minte si la trup, si putem sa ne entuziasmam ca in copilarie

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, si noi ne pregatim. Ghetutele vor astepta cuminti sa fie umplute. Numai in ghetele mele cred ca va poposi o nuielusa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Dar de ce se pun la geam?

Sa nu piarda Mosu' timpul, sunt multi copii de colindat...

Doamne, de cate ori am incercat sa-l prind pe tata cand merge noaptea sa umple ghetele...nu am reusit niciodata. Acum ma amuz de fetele mele, care incearca acelasi lucru, se tin de vorba una pe alta, sa nu adoarma...Nu stiu ele ca Mosu' vine in zori, cand dorm de poti taia lemne pe ele...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sunt convinsa ca si Monica va insira la usa (noi le punem in hol, nu la geam, imi pare rau pt Mosu ca pierde vremea cu noi ) de la papuci, sandale, pantofi pana la cizme. Anul trecut a scotocit tot raftul cu incaltaminte care nu e de sezon si le-a pus frumos la usa
Monica inca mai crede ca exista Mos Nicolae si Mos Craciun si tare mi-e draga ca asteapta cu infigurare ....

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si Cristinuca il asteapta cu infrigurare pe Mos Nicolae, insirandu-si deja, toata incaltamintea de iarna, chiar si care i-a ramas mica, sa aiba Mos Nicolae unde sa puna darurile 'cele multe. Ba, l-a mai ajutat si pe tati, insirandu-i si lui incaltamintea.
Si e convinsa ca va veni seara, nu peste noapte cum ii tot spunem noi.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput