V-ati pregatit ghetutzele?
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Am uitat sa spun: invatati-va copiii sa-i scrie Mosului (de fapt ambilor), ma rog, care-s mai marisori. Peste ani, va veti tavali pe jos de ras...impreuna cu ei. Credeti-ma!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
MadameBovary spune:
Si eu ii scriam cand eram mica, dar numai lui Mos Craciun... si ii lasam carnetul de note sub brad ca sa vada el ce fata buna si silitoare am fost la scoala . Eram asa de fericita cand venea Mos Nicolae pentru ca imi scoteam toate perechile de pantofi, le lustruiam, le spalam, le aranjam... si in fiecare an le gaseam pline cu dulciuri si fructe . Acum nu mai lustruiesc nimic la mareata varsta pe care o am, dar ai mei imi mai iau din cand in cand cate ceva de Mos... deh, toata viata o sa raman copilasul lor si chiar daca nu ma mai bucur la fel cum o faceam cand eram mica si ii asteptam pe Mosi, acum ma bucur ca pot sa fac si eu cadouri pentru cei dragi.
I never fake ... sarcasm
papanash spune:
A venit ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Anina_n spune:
A venit, a venit ! Copiii linistiti, acum.
Am gasit ceva foarte dragutz postat pe alt subforum, trebuie sa vedeti si voi !
Adrianaa, !
Citat: |
citat din mesajul lui Adrianaa www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">de Mos Nicolae... |
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
helbi spune:
Daaa......si la noi a venit A asteptat sa adoarma Bianca si a "umplut" toate ghetutele Si-a luat si el "cadoul" pregatit de Bianca: o scrisori si un castron plin cu nuci si bomboane gumate
Rufus are dreptate: daca copii care stiu sa scrie nu scriu
Mosilor din proprie initiativa (la noi se intimpla asta de 3 ani de cind stie sa scrie<), ajutati-i voi sa le scrie Mosilor!
La multzi ani Tuturor, de MOS NICOLAE!!!!
flo1980 spune:
A venit , a venitttttt! Cu dulciuri si jucarii pentru cel mare si laptic, cereale si jucarioare pentru cel mic!
sarbatoritilor! Sa traiti cu numele!
noi
un fulguletz
un pepenash
Rufus spune:
A venit si la noi!
Fata cea mare s-a sculat prima (nu face niciodata asa ceva...) si a tras o tura de recunoastere, apoi am auzit susoteli (ea cu cea mijlocie) si nici n-am stiut cand cea mica, in sac de dormit, a ajuns la cadouri.
Cu siguranta, merita sa fii parinte...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
MadameBovary spune:
Eu m-am milogit la ai mei si mi-au dat si mie o ciocolata ... asa, sa nu spuna ca a trecut Mos Nicolae pe langa mine si nu m-au indulcit si pe mine cu ceva. In anii trecuti erau mai atenti, mai grijulii... anul asta cred ca s-au hotarat sa nu ma mai vada drept copilul FIX de Mos Nicolae . Dar nu ma supar, m-am bucurat cat am fost mica de multe cadouri in ghetute!!
I never fake ... sarcasm