Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si daca ai fi printre cei cel putin 10% care sint acum bolnavi de hepatita B in Romania tot asa ai judeca? Nu exista medicament pentru hepatita B de exemplu. Nu e o simpla durere de cap.

Eu personal am sechele de pe vremea cind copil fiind bagau doctorii incompetenti antibiotice in mine la greu. Eu eram printre cei care se imbolnaveau des... Ce bun ar fi fost un vaccin antigripal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Si daca ai fi printre cei cel putin 10% care sint acum bolnavi de hepatita B in Romania tot asa ai judeca? Nu exista medicament pentru hepatita B de exemplu. Nu e o simpla durere de cap.

Eu personal am sechele de pe vremea cind copil fiind bagau doctorii incompetenti antibiotice in mine la greu. Eu eram printre cei care se imbolnaveau des... Ce bun ar fi fost un vaccin antigripal..

De pe site-ul Institutului Pasteur (http://www.pasteur.fr/ip/easysite/go/03b-00000j-0h8/presse/fiches-sur-les-maladies-infectieuses/hepatites-b-et-c)

Citat:
Dans la plupart des pays en développement (en Afrique subsaharienne, dans une grande partie de l’Asie et dans le Pacifique), les porteurs chroniques représentent 8% à 15 % de la po****tion.

L’Amazonie et le sud de l’Europe orientale et centrale sont également très touchés. Au Moyen-Orient et dans le sous-continent indien, les porteurs chroniques représentent 5% environ de la po****tion. L’infection est moins courante en Europe occidentale et en Amérique du Nord, où les porteurs chroniques représentent moins de 1% de la po****tion

Deci - 5% in Romania.

Citat:
Les principales voies de transmission sont
les contacts sexuels,
les injections (toxicomanie)
et transfusions à risques,
la transmission de la mère à l'enfant à l'accouchement et
le contact étroit avec une personne infectée.

Statistiquement dans le monde, les modes de transmission les plus fréquents sont de la mère à l'enfant, entre enfants d'une même famille et par réutilisation de seringues et d'aiguilles non stérilisées.

Dans beaucoup de pays en développement, la quasi totalité des enfants sont infectés par le virus. Le virus ne peut être transmis par l'eau ou les aliments contaminés, ni par simple contact sur les lieux de travail.

Asa ca - la munca - chiar daca aveti un coleg cu Hepatita cronica - nu riscati sa va imbolnaviti atata timp cat nu intretineti relatii sexuale cu el.

Citat:
Il n’existe pas de médicament permettant de traiter une hépatite aiguë pour améliorer les chances de guérison. L’efficacité des produits dits hépatoprotecteurs (protégeant le foie) n’est pas démontrée. La personne infectée doit attendre que le système de défense de son organisme vienne naturellement à bout des virus.

L’hépatite B chronique est traitée chez certains par l’Interféron-alpha et par des médicaments anti-viraux comme la Lamivudine ou l’Adefovir, mais il s’agit de traitements dont le coût se chiffre en milliers de dollars auxquels les malades des pays en développement ne peuvent accéder.

Deci - de Hepatita Cronica ne putem totusi vindeca.

Si inca un amanunt: (http://www.e-cancer.fr/Information-sur-les-cancers/Toutes-les-fiches-information/op_1-ta_1-it_263-id_1591-la_1-ve_1.html - adica site-ul Institutului National de Cancer)

Citat:
L'hépatite B se transmet par le sang, les relations sexuelles et de la mère à l'enfant. Chez l'adulte, elle guérit spontanément dans 90 % des cas. Une forme grave avec risque de décès survient dans environ 1 % des cas. Lorsque l'infection persiste (hépatite chronique), elle peut parfois entraîner une cirrhose ou un cancer du foie dans les 20 à 30 ans suivant l'infection. L'enfant né d'une mère infectée nécessite une prévention.

Citat:
Le vaccin

En raison du peu d’efficacité des traitements, la vaccination contre l’hépatite B est la principale mesure fiable et importante pour se protéger de cette maladie. Depuis 1981, on dispose de vaccins anti-hépatite B très efficace, dont un mis au point à l’Institut Pasteur (GenHevac B). Trois injections de ce vaccin confèrent à 98% des personnes vaccinées une protection contre une infection par le virus de l’hépatite B. Chez 90% des personnes vaccinées, cette protection dure au moins 10 ans, probablement même toute la vie.

Deci? Care e istericul?

(ca sa nu mai spun ca acum testeaza in Senegal un vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mi se pare hilara (de fapt trista) isteria legata de vaccin cind majoritatea popu**tiei feminina nu se duce de 2 ori pe an la control ginecologic (si va rog nu-mi dati exemple personale, sa nu ne ascundem dupa deget. Este aberant sa ne gindim la conspiratii cind nu practicam profilaxie sau educatie de nici o culoare.

Aici da, pus carul inaintea boilor.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

www.hotnews.ro/stiri-esential-5151732-zecime-din-po tie-este-infectata-virusul-hepatitei-sau-unul-dintre-cele-mai-rele-genotipuri-facem-tratam-copii-sau-batrani.htm" target="_blank">O zecime din po****tie este infectata cu virusul hepatitei B sau C, unul dintre cele mai rele genotipuri.

Hepatita B se poate lua la cosmetica, la stomatolog, daca sint prost sterilizate instrumentele si sint infestate. Se mai ia prin saliva cu singe de la o persoana care are, sau daca ajungi sa pui mina pe o rana cu singe contaminat si dupa aia pui mina la gura. Si cu cit procentul de bolnavi din jurul tau e mai mare, cu atit ai mai multe sanse sa ajungi la un moment dat sa fii contaminat.

10% (adica 1 om din 10) au hepatita B sau C, trebuie sa recunosti ca e un procent foarte mare. Si asta pentru ca in 1995 au introdus vaccinarea contra hep B obligatoriu. Altfel sigur procentul de copii cu hep B ar fi acum mare.

Nu se face tratament cu interferon decit daca boala progreseaza. Adica majoritatea sint purtatori sanatosi, pot contamina pe altii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

de persoanele cu diabet care l-ar putea controla prin dieta dar nu se pot abtine de la mancare si care baga pastile... pentru toti acestia terapia costa si ar trebui platita de ei, la o adica.

Din fericire ptr diabet exista pastile/insulina. Nu la fel se poate spune despre idiotenia pura (pentru ei tratamentul ar trebui platit de comunitate ca ne afecteaza pe toti)
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Andrada, pentru a nu fi inteleasa gresit ma simt datoare sa lamuresc un lucru (nu de alta dar am probleme de perceptie la ora asta dar nu cred ca sufar de nici unele): ma refeream la diabetul de tip 2 care apare la persoanele adulte. In prima faza cand glicemia este mare dar nu foarte se recomanda dieta (cel putin in Romania), dar daca persoana constata ca sunt mai buni hamburgherii decat merele foarte probabil sa nu fie suficient. Si atunci sa fie necesare pastilele. Si daca in continuare cu tot cu pastile nu se tine regim, poate este necesara adaugarea unui al 2 lea medicament, apoi unui al 3 lea. Medicamentele (sau vaccinurile) in unele boli nu rezolva ele singure problema, mai este nevoie si de educatie, responsabilizare. Ca in toate bolile de altfel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

[

Eu cred ca adevarata isterie este mai degraba asta: vaccinam ptr orice oricum!
Ne intrebam atunci de ce cadem ca mustele la o banala gripa de ce facem cancer la 5 ani etc etc!

Am facut rujeola (banalul pojar), am facut oreon, am facut varicela - si crede-ma ca sunt sanatoasa, fara sechele.
Iar de gripa nu ma vaccinez din principiu. Cnd oi avea 70 ani poate ma voi vaccina. Pana atunci fierb ierburi cnd sunt insarcinata ca sa ma tratez, si iau pastile in restul timpului.

Adevarul este ca numai datorita vaccinarii mustele azi cad mai repede ca noi spre deosebire de secolul 14 in care are loc aceasta discutie.

In aproape toate organismele la un moment dat se produc aglomerari de celule de acelasi tip, din fericire in majoritatea zdrobitoare a cazurilor corpul e destul de istetz sa le expulzeze, cind nu se intimpla se numeste cancer. Nu e o victorie personala sa supravietuiesti.
Cum nu e nici faptul ca am trecut peste rubeola. Unii nu o fac.

O planta contine concentratii diferite ale aceleiasi substante, pina si un ceai de sunatoare poate fi periculos

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

[

Si altceva - daca ar fi atat de sanatoase aceste vaccinuri, si medicamente - de ce nu le facem cnd suntem insarcinate? Si cum putem sa stam cu o migrena cnd suntem insarcinate - si luam pastile cu pumnul la o banala durere de cap cnd nu suntem?

Pentru ca exista o stiinta teratogenie care te impiedica sa iei si-o banala tetraciclina. In timpul sarcinii corpul depune un efort extraodinar si sa accepte un alt corp strain,sa nu-l expulzeze si sa mentina organismul sanatos. Motivul pentru care nu luam medicamente in timpul sarcinii este ptr ca organismul va face efortul maxim al vietii lui sa se mentina sanatos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Andrada, pentru a nu fi inteleasa gresit ma simt datoare sa lamuresc un lucru (nu de alta dar am probleme de perceptie la ora asta dar nu cred ca sufar de nici unele): ma refeream la diabetul de tip 2 care apare la persoanele adulte. In prima faza cand glicemia este mare dar nu foarte se recomanda dieta (cel putin in Romania), dar daca persoana constata ca sunt mai buni hamburgherii decat merele foarte probabil sa nu fie suficient. Si atunci sa fie necesare pastilele. Si daca in continuare cu tot cu pastile nu se tine regim, poate este necesara adaugarea unui al 2 lea medicament, apoi unui al 3 lea. Medicamentele (sau vaccinurile) in unele boli nu rezolva ele singure problema, mai este nevoie si de educatie, responsabilizare. Ca in toate bolile de altfel.

In majoritatea bolilor exista un cartof mincat de mama in luna a 3-a de sarcina, un lapte cu proteine prea mari, un aer plin de praf, o chiftea cu bacterii etc.
De toate oamenii se pot feri dar n-au facut-o, asta nu inseamna ca cineva isi merita boala si sa ne scuteasca pe ceilalti cu vaicarelile.
Lacomia e defect ca si vanitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

[quote]citat din mesajul lui kariguld

ce ati spune daca s-ar inventa, (poate ca deja s-a inventat?!) un vaccin contra prostatei, valabil numa pentru baieti-barbati?
[quote]

Si ce sa faca vaccinul ala? S-o dizolve pe biata prostata? Sau doar s-o ofileasca asea, putin?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

[quote]citat din mesajul lui kariguld

ce ati spune daca s-ar inventa, (poate ca deja s-a inventat?!) un vaccin contra prostatei, valabil numa pentru baieti-barbati?
[quote]

Si ce sa faca vaccinul ala? S-o dizolve pe biata prostata? Sau doar s-o ofileasca asea, putin?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

hahaha... esti rea.. ce, tu nu ti-ai scos o apendicita, o amigdalita acolo?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput