Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
vaccin contra prostatei

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ilse, Cu mine vorbeai?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Ilse, Cu mine vorbeai?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

nu cu sirimie, dar scriam in acelasi timp scuze.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
vaccin contra prostatei

io cred c-am inteles toti ca la afectiuni (cancer) se refera...

si tot aici o anunt pe doruletz ca vrajitoria cu acupunctura (si nu numai) este recunoscuta in uk de medicina clasica, asigurarea ma acopera pt acupunctura si osteopatie si ma crede cineva au ba dar pe mine sedintele la osteopat ma scot din crize de lumbago cum nu ma scoate nici un analgezic... si efectul dureaza cu anii nu cu orele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu la educatie sexuala ma gandeam nu la faptul ca trebuie sa le spunem copiilor sa nu faca sex, ca-i pacat etc. Ci ca trebuie sa le explicam ca sexul neprotejat poate duce la boli, la sarcini nedorite. Ca la prevenirea accidentelor de circulatie daca vreti: pune centura ca poate scapi mai usor. Repetitia e mama intelepciunii (sau ma rog), folositi prezervativul daca totusi arde...
Eu am refuzat ROR la baiat ca tot veni vorba pentru ca a facut rujeola la 1 an (confirmata boala la Sptitalul de Boli Contagioase) si mi s-a recomandat sa nu-l fac, ar fi prea mult sa mai bag niste anticorpi cand el ii are deja si riscul ar fi de panencefalita sclerozanta. M-am speriat si nu l-am facut. In general e usor de vorbit cand nu esti tu in propozitie, dar atunci cand te pui in fata faptului implinit constati ca te ia prin surprindere, desi ti-ai facut temele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Xenocid,
Eu am o mare nelamurire. De fapt care era intrebarea? Care era raspunsul?

Viviana - "nu crede tot ce gandesti" ar fi raspuns excelent. Nu trebuie sa cauti foarte departe pe acest forum ca sa gasesti isteria antivaccinare (intotdeauna cu o componenta conspirationista in spate). Sau pe cei care merg la bioterapie. Sau la iridologul cu cabinet homeopat. Sau mame care'si programeaza cezariana in functie de zodia in care trebuie sa (nu) se nasca copilul.
Vezi tu!? doar deciziile primilor ii pot pune in pericol si pe ceilalti.

Xeno - scuze dar tu cam faci un bors din subiectul asta.

Cred ca asa zisa isterie de care vorbesti tu - are in spate motive cat se poate de serioase si care pot afecta "pe bune" viata copilului.

Cat priveste cezariana dictata de motive "chiromantzoase" si alte si alte subiecte dictate de stiinte mai mult sau mai putin oculte - sunt alta mancare de peste.
Si aici poate ca iti voi da dreptate sa le iei in ras .. Desi pana la urma fiecare e liber sa creada in ce doreste atata timp cat pe ceilalti nu ii afecteaza!

Cred ca cel mai bine deschideai 2 subiecte: unul legat de ceea ce numesti tu - isterie a vaccinarii si unul legat de stiintele "nostradamice".

Si by the way - liberul arbitru in ceea ce priveste vaccinarea, nu te va impiedica sa inoculezi in organismul copilului tau ce iti doreste sufletul. Ptr ca e NORMAL sa existe acest liber arbitru!

Iar daca la o adica copilul meu sau al altuia care a privit cu ochi sceptici vaccinarea contra unei anumite boli, va contacta acea boala - tu vei putea pune in continuare linistit capul pe perna, ptr ca al tau va avea anticorpii necesari.
Nu-mi spune ca iti dau insomnii "amaratii" nevaccinati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
Nu trebuie sa cauti foarte departe pe acest forum ca sa gasesti isteria antivaccinare (intotdeauna cu o componenta conspirationista in spate).

Asta nu pot sa inteleg eu deloc. Recunosc ca e cineva apropiat mie care are aceeasi opinie anti vaccinare, nu pot sa inteleg argumentele (mi se par aberante) si ma revolta foarte tare.

Inainte sa existe vaccinuri oamenii mureau pe capete, copiii mureau pe capete. In Africa inca mai mor copii de tetanos. Cum ajungi vremea asta sa vrei sa fie ca pe vremea cind nu existau vaccinuri? Cum poti spune ca bolile au fost eradicate fara vaccinuri, cind sint zone unde nu se vaccineaza si bolile exista inca? Nu pot sa inteleg.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau
Iar daca la o adica copilul meu sau al altuia care a privit cu ochi sceptici vaccinarea contra unei anumite boli, va contacta acea boala - tu vei putea pune in continuare linistit capul pe perna, ptr ca al tau va avea anticorpii necesari.

N'au trecut nici doua ore de cand am explicat (evident am esuat lamentabil) de ce lucrurile nu sint asa simple!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

io ma tot intreb, cum s-au infectat cele 80% din femei? poate cineva preciza, vre-un medic, ca datele sunt reale?
atunci inseamna ca intre cele 80%, sunt mai toate femeile trecute de 20 de ani. exceptie fac cele peste 70 si calugaritele din manastiri!

Streinu-Cercel e medic, director (sau ceva asemanator) la institutul de boli infectioase Matei Bals. Eu as zice ca stie ce spune. Cred ca procentul e pentru Romania.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
Nu trebuie sa cauti foarte departe pe acest forum ca sa gasesti isteria antivaccinare (intotdeauna cu o componenta conspirationista in spate).

Asta nu pot sa inteleg eu deloc. Recunosc ca e cineva apropiat mie care are aceeasi opinie anti vaccinare, nu pot sa inteleg argumentele (mi se par aberante) si ma revolta foarte tare.

Inainte sa existe vaccinuri oamenii mureau pe capete, copiii mureau pe capete. In Africa inca mai mor copii de tetanos. Cum ajungi vremea asta sa vrei sa fie ca pe vremea cind nu existau vaccinuri? Cum poti spune ca bolile au fost eradicate fara vaccinuri, cind sint zone unde nu se vaccineaza si bolile exista inca? Nu pot sa inteleg.

Despre Andrei

Simona - nu amesteca vaccinul contra tetanosului sau a poliomelitei, variolei, meningitei, rubeolei, cu cel contra varicelei, hepatitei B, cancerului de col. (si as baga aici si ROR-ul desi l-am facut copilului).

Eu cred ca adevarata isterie este mai degraba asta: vaccinam ptr orice oricum!
Ne intrebam atunci de ce cadem ca mustele la o banala gripa de ce facem cancer la 5 ani etc etc!

Am facut rujeola (banalul pojar), am facut oreon, am facut varicela - si crede-ma ca sunt sanatoasa, fara sechele.
Iar de gripa nu ma vaccinez din principiu. Cnd oi avea 70 ani poate ma voi vaccina. Pana atunci fierb ierburi cnd sunt insarcinata ca sa ma tratez, si iau pastile in restul timpului.

Si daca tot vrem sa vaccinam un amarat de bebelus - de ce nu injectam virusi atenuati al unei singure boli o data? De ce ii bombardam organismul cu cate 6 virusi dintr-un foc?
Ca sa nu mai spun ca la 2 luni ii poti baga cam 13 virusi (Infanrix Hexa si Prevenar) in aceiasi zi, daca te uiti pe schema de vaccinare. E normal?

Si altceva - daca ar fi atat de sanatoase aceste vaccinuri, si medicamente - de ce nu le facem cnd suntem insarcinate? Si cum putem sa stam cu o migrena cnd suntem insarcinate - si luam pastile cu pumnul la o banala durere de cap cnd nu suntem?

Mergi la inceput