Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

uite ca am facut aproape anul de cand n-am mai intrat, apoi, de vreo doua saptamani, dupa ce cu bucurie m-am intors si am citit cu nesat de toate, n-am gasit subiectu' declansator pentru a scrie. asta e minunat!

fiica-mea are doi ani juma', so nu m-a afectat direct, n-am fost in acea stare febrila, cand trebuie sa iei o de-ci-zi-e (adicatelea o hotarare DECISIVA) si nu stii ce sa faci. oricum, eu as fi pasat. asa cum am pasat toate vaccinurile optionale, cel pentru rujeola, cel pentru gripa ce, mie, personal, mi se pare apa de ploaie si un factor de stagnare a dezvoltarii sistemului imunitar. asa cum la un an si doua luni am dus-o cu incantare la cresa, sa stiu ca face tot ce are de facut in materie de boli si scapa de ele, sa stiu ca se imunizeaza in colectivitate.
sunt fericita, cu majuscule, ca traiesc intr-un timp in care exista vaccin impotriva polio, impotriva tetanosului, impotriva multor boli mortale. insa pentru gripa chiar nu vad de ce sa interferez cu sistemul imunitar. la fel pentru toate celelalte boli ce pot fi evitate (educatie sexuale si controale periodice in cazul despre care discutam). imi place sa cred ca voi creste un copil cu care voi putea interactiona, un viitor adult resposabil si educat (cat s-o putea..)

anyway, nu de-asta m-am apucat sa scriu, lucrurile astea s-au mai spus. am doua tinte. prima este sa aduc buchetu'mare de flori pentru cateva din preferatele mele, care si aici au spus mai frumos ca mandea ce era de spus.
apoi, xeno, most important: stii mata cum e cu tara si focu si baba. iti inteleg agasarea, ca atitudine, da zau daca pieptanatul asta o merita! uite, vrei motive pentru a lua atitudine, fie pentru a deplange prostia, fie (mai constructiv) pentru a face ceva: eu cred ca abuzul de antibiotice e un pistol mult mai mare si mai incarcat decat posibilitatea ca al tau copil sa isi faca de cap, inca de la 9 ani, sa nu se duca la medic samd (nu al tau, vb generic); isteria infofolirii, inconstienta cu care isi alimenteaza copiii unele mame, toate astea sunt mult mai definitorii pentru tara muma si muuuult mai distructive decat absenteismul de la vaccinarea aiasta!
iar daca vrei sa discutam de cat te-ar putea interesa pe tine ca vecinii si colegii de cresa/gradinita/scoala manca antibiotice laolalta cu dropsurile de ciocolata, ei bine, pe mine ma afecteaza mai mult, caci intr-o societate cu membrii avand un sistem imunitar normal propagarea bolilor se diminueaza, pe cand la noi... ce sa mai spun, mai trebuie spus ceva? figure it out.

asa, si daca mai ai nevoie de subecte, da de stire si gasim noi o lista-ntreaga buna de impins lumea pe ulita, sa se ia di par!

fiti blanzi cu mine, de-abia m-am intors, n-am rodaju' facut la legume (da una, doua, merg, ca tocmai gatesc oaresce!)

bine v-am regasit, sanatosi, voinici, indignati..

p.s. uite, am uitat unu: parintii aceia minunati care baleteaza cu cupkilu' in brate/de mana/in burta printre masini, si te mai si injura ca se grabesc. mie mi se pare ca masinile sunt un babau mai mare decat contactele sexuale haotice. parerea mea. da campanie pe tema asta, fara comisioane... haha!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Xenocid .. ce este pentru tine normalitatea?? De ce ar trebui ca toata lumea sa fie pe aceeasi unda de normalitate cu tine???In fond multeeee lucruri ( sa nu zic toate ) descoperite de om au fost candva anormalitate ..Cand pamantul ptr unii era plat , fura unii care zisera ca e rotund si peste alte sute de ani nimeni numai sustine ca pamantul e plat.E adevarat ca mintea umana e una foarte fantazista .."vede" si interpreteaza anumite lucruri cum vrea ea ..important dupa mine e ca din avalansa de informatii sa le alegi pe cele care te ajuta sa iti formezi o opinie personala despre acel lucru /aceea intamplare , sa te informezi si sa vezi cum oti folosi informatia detinuta . Personal cred ca exista extraterestii ...cred ca iluminati au un corespondent in lumea reala (faza cu Satan si alte alea deja ii tras de par dupa mine) ... ca sunt miii si miii de secrete care intr-un fel sau altu sunt cunoscute de unii si tinute deoparte de ochii " obisnuitilor" ..cred ca unii fac campanii de vaccinare fara sa aiba nici o informatie,doar ca niste nenea sa mai adauge niste mii de milioane la averile deja existente si tu ca un neica nimeni cand ceri informatii te trimit sa "gogalesti".Si cu toate astea ma consider om normal , am 2 maini , 2 picioare , iubesc ,urasc, traiesc ,respir ... ce ne deosebeste e nivelul de cultura , educatie , civilizatie, dar asta nu ne face pe unii normali si pe unii anormali ..ne face oameni

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

26octombrie
Mai scrie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia105

Xenocid....Personal cred ca exista extraterestii ...cred ca iluminati au un corespondent in lumea reala

Taman ce-i captasesi atentia, si na l-ai pierdut din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ei na, pariez ca xeno vorbeste klingoniana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui alessia105

Xenocid....Personal cred ca exista extraterestii ...cred ca iluminati au un corespondent in lumea reala

Taman ce-i captasesi atentia, si na l-ai pierdut din nou

pai daca nu-s normala

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Argumente medicale pro si contra (sau...indiferente) s-au tot adus. Hai sa ne gandim un pic si din punct de vedere uman...pt ca sunt medic dar n-am de gand sa va dau link-uri destepte cu studii si statistici, vad ca va pricepeti f bine si singuri la cautat informatii. Ci sa va spun cum gandeste omul -potential- pacient.
Hai sa lasam un pic la o parte problema strict a Gardasil-ului si sa vorbim in general despre vaccinuri. Sau, si mai larg, despre medicamente. Omul e suspicios prin natura lui cand e vorba de medicamente, mai ales daca sunt noi. Fiti sinceri, e cineva care nu citeste prospectul cand ia ceva pt prima data? si care nu se duce de fapt sa citeasca direct reactiile adverse? Si unde daca scrie "in 0,005% din cazuri s-a semnalat recatia X grava" aia e ceea ce-i ramane pe retina si in creier?
Ei bine, cu un vaccin lucrurile sunt inca si mai complicate, pt ca omul trebuie sa-l faca in plina stare de sanatate. N-are nimic, nu-l doare nimic si trebuie sa se intepe. Cine o va face cu entuziasm?...
Si daca e mai usor de inteles ca trebuie sa te vaccinezi (implicit copilul tau) contra tuberculozei care in Romania umbla libera pe strada, a tetanosului sau a poliomielitei care sunt boli potential mortale, alta e treaba cand ti se spune ca trebuie sa-ti vaccinezi fata de 10 ani ca sa nu cumva sa o apuce relatiile sexuale, ca daca o apuca exista procentul X de nesansa sa capete cancer de col; boala care, oricat de devastatoare, omul nu o vede plimbandu-se pe strada...
Dar, asta e, daca ne instruim prea mult riscam sa nu mai fim in stare sa ne punem in pielea omului simplu...
Din pacate, mari interese economice in medicina EXISTA si asta nu e o teorie a conspiratiei...
Numai viitorul ne va spune insa daca despre asta a fost vorba in campania asta entuziasta ministeriala. Dupa cum numai viitorul (mai de lunga durata) ne va arata eficienta Gardasilului. Noroc ca fetita mea are doar 10 luni
P.S. A spune ca era necesar de pus carul inaintea boilor, adica sa vaccinezi pt ca preventia prin prezervativ si controlul cu Pap test nu se fac corespunzator, nu e o scuza. Adica, eu una nu-i fac fetei mele vaccinul si apoi ma culc linistita pe o ureche, n-are decat sa faca sex neprotejat ca nu mai face cancer de col...Macar si pt ca inca nu avem inca vaccin anti-SIDA; iar HIV-ul odata luat da al naibii de frecvent boala, spre deosebire de HPV...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

[quote]citat din mesajul lui kariguld

ce ati spune daca s-ar inventa, (poate ca deja s-a inventat?!) un vaccin contra prostatei, valabil numa pentru baieti-barbati?
[quote]

Si ce sa faca vaccinul ala? S-o dizolve pe biata prostata? Sau doar s-o ofileasca asea, putin?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

ce amuzament!!!! hai sa ne distram!!! cred ca orice om a priceput ca ma refeream la cancerul de prostata, sau cum s-o mai numi in termeni medicali.

bine ca stai dupa colturi si vanezi!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

natynic,

uite, zice bine antena1:
statul a dat 23 de milioane pe vaccinuri. campania s-a dovedit un esec total (aici nu se discuta despre persoanele avizate care au decis sa paseze, era vorba de faptul ca respectiva campanie a fost aproape inexistenta, conform parerii celor mai multi medici). comentariul celor de la stiri a fost urmatorul: cu banii astia se putea infiinta o sectie de cardiologie pentru nou-nascuti, in bucuresti. ca avem cea mai mare rata de mortalitate infantila din europa, in principal din cauze cardiace nu mai spun, cred ca stim toti cei de-aici.

n-am bagat nici o nuanta de la mine, am redat stirea.
nu cred ca necesita comentarii suplimentare

(ee, tot ma manca: ...da uite ca avem tichie, na!)

uite, ca sa raspund si strict, la subiect: pai e si firesc sa avem "zvonistica", xeno, ca daca nu e campanie.. de unde sa stie tanti geta sau lenuta ce-i asta si cu ce se manca? mai aude si ea la scara ceva si da mai departe. a auzit cineva ceva concret spus in campanie? pana si medici ce au vorbit la televizor in ultimele zile si-au cerut scuze ca nu pot da prea multe detalii, caci n-au primit materiale, au cautat pe net!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui 26octombrie
asa cum am pasat toate vaccinurile optionale, cel pentru rujeola ...

In 0.1% din cazuri rujeola se complica cu encefalita ce debuteaza cu febra ridicata, convulsii si se incheie cu coma urmata de deces.
Daca atribuim fortat cele 20 de decese raportate vaccinarii cu Gardasil a 8000000 de persoane in US (desi nu exista nici o legatura clara) vedem ca ti'ai asumat un risc de patru sute de ori mai mare!!!

Felicitari! Data viitoare incearca la LOTO!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput