Bebelusi desfigurati

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Bird70, multumesc ca ne arati cum trebuie sa ne organizam. Cand ai inceput sa lucrezi in Australia, erau deja organizati sau i-ai organizat tu? Daca erau gata organizati, nu este meritul tau, asa ca nu te mai impauna tu cu cat de destepti sunt ei, ci zi merci ca ai nimerit-o bine, ca puteai ramane aici, cu noi, sa faci medicina in completa dezorganizare. Daca tu i-ai organizat asa de bine, atunci te rog sa faci un mic sacrificiu si sa vii la mine in spital sa pui lucrurile la punct. Din cauza proastei organizari eu nu am uneori timp sa merg nici la WC ceea ce ma face deosebit de iritabila, iti imaginezi.
Mi-ar place si mie sa am truse pt urgente, pentru paracenteze etc, sa lucrz dupa protocoale, ca aviatorii pe pilot automat...dar nu eczista...Si nu este vina mea...Daca s-ar aplica protocoale s-ar vedea cu ochiul liber ca nu exista bani pentru respectarea acestora. Asa ca mergem pe burta, cu ciupeala - pe pacienti ii ciupim de bani, pentru medicamente, analize si pentru ameliorarea vietii medicilor, pe medici ii ciupim tot asa-las' ca nu au nevoie de salarii ca le da pacientul, las' sa mai cumpere si ei cele necesare, daca vor sa mai opereze etc. Si banii de la CAS, naiba stie unde merg.
Daca vreti sa invinovatiti un oarecare doctor in Romania puteti sa o faceti poate pt lipsa de bun simt, nu pentru altceva. Daca ar avea ce are un medic din alte tari, atunci, da, dati cu pietre.
90% din stresul pe care il am in garzi deriva din faptul ca nu stiu daca voi avea cu ce trata urgenta - de ex daca vine un astmatic stiu ca nu am spray bronhodilatator, nici miofilin, poate nici hemisuccinat, daca vine o aritmie, singura optiune este sa astept sa intre in fibrilatie ventriculara ca sa-l defibrilez, ca alt mijloc antiaritmic de urgenta nu am etc.
Poate de aceea consider atitudinea unora, in special ma refer la Bird70, ca Guestus...e un mascarici (in sensul de bufon), absolut revoltatoare. Ca o fosta lucratoare in zootehnie, care e acum la o ferma modernizata si ii pute a balega, cand isi aminteste de fostii colegi.Bird...nu tu ai modernizat ferma!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia popescu
Ca o fosta lucratoare in zootehnie, care e acum la o ferma modernizata si ii pute a balega, cand isi aminteste de fostii colegi.Bird...nu tu ai modernizat ferma!!!!

Sau, cum plastic facea cineva o comparatie...ca si cum ai plecat de la tara, ai razbatut ce-i drept si ai ajuns sa te realizezi la oras si, uitandu-te la fostii tai consateni saraci lipiti le spui revoltata: "cum puteti trai fara internet si jacuzzi? voi chiar nu intelegeti ca trebuie sa faceti ceva pentru asta?!"
Unde scuz eu pe cei de pe forum care vorbesc din afara sistemului sanitar, e ca...nu au nici cea mai vaga idee cum functioneaza. Cat de legat de maini si de picioare esti din f multe puncte de vedere. Ca nu poti, ca in atatea alte domenii, sa pleci daca nu-ti convine; sa te duci acolo unde vrea muschiu tau. Ca suntem categoria profesionala ce nu-si poate permite niciodata sa faca o greva ADEVARATA, pentru ca la noi o greva adevarata ar insemna CRIMA. In consecinta, ca forurile superioare de decizie ar trebui sensibilizate cel putin in egala masura, daca nu mult mai mult decat de noi, de "beneficiarii" serviciilor/deserviciilor noastre: pacientii!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am nascut la Giulesti si am avut copilul la sectia de prematuri cam o saptamina. Am fost socata cind am vazut stirea la tembelizor. Si nu numai stirea, dar cind am vazut atitudinea comunista a celor care spuneau ca se mai intimpla si ca bebelusii nu simt durerea.

Parerea mea e urmatoarea: o atitudine sanatoasa a celor din spital ar fi sa promita ancheta, si ca o vor da afara pe asistenta daca va fi cazul, si ca e regretabil ce s-a intimplat. In loc de asta, ei s-au dat in barci minimalizind ce s-a intimplat.

Au zis intre timp ca asistenta sefa si-a dat demisia. Foarte bine. Numai daca ii vor pedepsi pe vinovati se va putea evita o situatie similara in viitor.

Nu e corect sa se generalizeze, ca toate spitalele din Romania sint spitalele groazei, ca toti medicii sint incompetenti si ca sistemul e corupt. Dar e corect ca cei care gresesc sa plateasca pentru greseala lor, indiferent ce pozitie au si unde.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Eu am nascut la Giulesti si am avut copilul la sectia de prematuri cam o saptamina. Am fost socata cind am vazut stirea la tembelizor. Si nu numai stirea, dar cind am vazut atitudinea comunista a celor care spuneau ca se mai intimpla si ca bebelusii nu simt durerea.

Parerea mea e urmatoarea: o atitudine sanatoasa a celor din spital ar fi sa promita ancheta, si ca o vor da afara pe asistenta daca va fi cazul, si ca e regretabil ce s-a intimplat. In loc de asta, ei s-au dat in barci minimalizind ce s-a intimplat.

Au zis intre timp ca asistenta sefa si-a dat demisia. Foarte bine. Numai daca ii vor pedepsi pe vinovati se va putea evita o situatie similara in viitor.

Nu e corect sa se generalizeze, ca toate spitalele din Romania sint spitalele groazei, ca toti medicii sint incompetenti si ca sistemul e corupt. Dar e corect ca cei care gresesc sa plateasca pentru greseala lor, indiferent ce pozitie au si unde.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Natyc ,mie cate flori imi dai si plecaciuni imi faci ptr ca am riscat sa folosesc wc-ul spitalului dupa o perfuzie si am luat un microb ?Normal ca n-am fost cretina sa ma asez,nici macar nu am atins suportul de wc... l-am luat din aer. .M-am dus ptr altceva in spitalul ala, cu cate boli plec?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

deci ati vazut si cazu in care mama de 17 ani cu acordul tatalui de 22 ani de frica sa nu afle neamurile au legat un bolovan de bebelusul nou nascut (al celor doi tineri) de 5 zile si l-au aruncat in apa? culmea e ca la spital i s-a propus mamei sa-l lase in grija statului si ea a refuzat ca urmare a "decis" ea ca e mai bine sa nu fie al nimanui.
Deci nu pot sa cred ce are tzara asta cu copii? Ce fac copii rau incat sa le decida soarta atat de crunt? Sunt capiata de ce se intampla intre oameni si in capul lor. sunt socata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

NUMAI IN ROMANIA POTI VEDEA ASA CEVA.INCREDIBIL DAR ADEVARAT DIN PACATE.DOAMNE FERESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nu numai in Romania se intampla asa ceva. Din pacate in toatat lumea, chiar si in tarile "civilizate" ai parte de multe lucruri anormale.
Dar pe dincolo vinovatii sunt foarte aspru pedepsiti, se pot cere daune de raman pe drumuri.
Am vazut chiar un caz in care o doctorita s-a sinucis dupa o eroare din asta medicala, in urma carora i se cereau daune. Acum nu am inteles ... s-a sinucis ca o mustra constiinta sau pentru ca nu avea de unde sa dea atatia bani?

Mergi la inceput