Bebelusi desfigurati

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

manusile nu sunt de unica folosinta?!

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

In romania,nu stiu daca mai e ceva de unica folosinta.Probabil ca solutia era ptr manusile aduse de la vulcanizare

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Solutie pentru dezinfectat....CEEE?? Manusi ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Solutie pentru dezinfectat....CEEE?? Manusi ?

din nefericire,draga mea sora

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

cred ca asistenta cu pricina a citit urmatorul articol de ziar:

"Va spun si voua asta pentru ca la mine a functionat. Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput!".Asa ca azi dimineata am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine! "

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
la noi in Romania nu-i asa.Nimeni nu verifica nimic , daca se termina spirtul in sticla il umple un pacient sau cineva care e in zona , iar cand vine un stop stam se ne uitam unu' la altu pe ecusoane sa vedem cine e doctoru' si in capul cui pica toata "bucuria".
Bineinteles ca nu avem gel , defibrilator sau altceva , iar de protocoale n-a auzit nimeni.

Ai uitat sa spui ca aveti nevoie de 5 minute sa va dezinfectati manusile in solutia de cloramina pe care o puneti pe rani, in spalaturi vaginale si ocazional o folositi in tratamentul tromboflebitei . Sorry dar n-am putut sa ma abtin .

Mergi la inceput

cand va fi medic,poate-si va aminti

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Pai da mai, ca manusile sterile le luam acasa, le foloseste menajera filipineza la menaj si dupa aia le aducem inapoi, asa ca normal, tre' dezinfectate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hahah, Stanescu sa stii ca ai dreptate intr-un fel. La cabinetul ginecologic unde lucram eu, trusele, manusile, valvele, erau toate "imprumutate" de la spital.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

ineinteles Bird , noi suntem toti niste inapoiati , doar nu crezi ca stim sa facem ceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput