Bebelusi desfigurati
Raspunsuri - Pagina 12
Ancuta-Maria spune:
manusile nu sunt de unica folosinta?! 
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
gabriella1 spune:
In romania,nu stiu daca mai e ceva de unica folosinta.Probabil ca solutia era ptr manusile aduse de la vulcanizare 

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bird70 Solutie pentru dezinfectat....CEEE?? Manusi ![]() ? |
din nefericire

,draga mea sora 
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
cred ca asistenta cu pricina a citit urmatorul articol de ziar:
"Va spun si voua asta pentru ca la mine a functionat. Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput!".Asa ca azi dimineata am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine! "
Gabriela
bird70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui XIO la noi in Romania nu-i asa.Nimeni nu verifica nimic , daca se termina spirtul in sticla il umple un pacient sau cineva care e in zona , iar cand vine un stop stam se ne uitam unu' la altu pe ecusoane sa vedem cine e doctoru' si in capul cui pica toata "bucuria". Bineinteles ca nu avem gel , defibrilator sau altceva , iar de protocoale n-a auzit nimeni. |
Ai uitat sa spui ca aveti nevoie de 5 minute sa va dezinfectati manusile in solutia de cloramina pe care o puneti pe rani, in spalaturi vaginale si ocazional o folositi in tratamentul tromboflebitei
gabriella1 spune:
cand va fi medic,poate-si va aminti ![]()
Gabriela
Stanescu spune:
Pai da mai, ca manusile sterile le luam acasa, le foloseste menajera filipineza la menaj si dupa aia le aducem inapoi, asa ca normal, tre' dezinfectate.
miereamara spune:
Hahah, Stanescu sa stii ca ai dreptate intr-un fel. La cabinetul ginecologic unde lucram eu, trusele, manusile, valvele, erau toate "imprumutate" de la spital
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
XIO spune:
ineinteles Bird , noi suntem toti niste inapoiati , doar nu crezi ca stim sa facem ceva.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/