Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salut! M-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost la op cu vama si am ridicat comanda de lentile de contact de care-s f.multumita. Am luat 2 cutii (pentru un an) cu 2 mil., iar in Ro 1 cutie=2 mil.. Nici vama si TVA nu mi-au luat, asa ca am facut o super afacere

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Te referi la cel stil cache-coeur? Adica vert celadon e defapt gri albastrui??? nu mai inteleg nimic din culorile astea

La ce zi Z te referi?

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Giletul ala il am si eu pe gri-albastrui sau ce culoare e aia si mi se pare f subtirel. L-am luat cu 1 euro in ziua Z

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Si stii vreunul?

Eu as zice ca e foarte bun daca ar reduce 15 euro chiar si produsele deja reduse

Ar fi cazul sa ma trezesc, nu?

poze Andrei

Incearca 24066 /24082 sa ai articole in valoare de 64 euro, pret verde si ai cadou un geanta de voiaj brique et gris La fuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Te referi la cel stil cache-coeur? Adica vert celadon e defapt gri albastrui??? nu mai inteleg nimic din culorile astea

La ce zi Z te referi?

Citat:

Giletul ala il am si eu pe gri-albastrui sau ce culoare e aia si mi se pare f subtirel. L-am luat cu 1 euro in ziua Z

poze Andrei

Mey, nu stiu ce culoare e... dar nu e verde..

Ziua cu sute de produse sub 1 euro, 1 euro sau 1 euro si un pic cred ca a fost 2 iulie, nu?!

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu m-am mai coafat din 10 iulie. Si nici nu am de gand. V-am zis ca nu mai comand nimic pana in ianuarie...

Sau ar fi cazul sa incep sa ma uit de cadouri pt Craciun?!

Vrei sa-ti vina cadourile de craciun la sfarsitul lui februarie, daca nu comanzi pana in ianuarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu ai inteles. Nu mai intentionez sa comand nimic pana la reduceri...dar totusi, pt ca sunt dependenta si masochista (ca si voi de altfel)...gasesc o portita/scuza cu cadourile de Craciun sa nu-mi ies din mana Si normal ca tb sa le comand in septembrie sa fiu sigura ca vin in noiembrie.

Mergi la inceput

Citat:

Nu ai inteles. Nu mai intentionez sa comand nimic pana la reduceri...dar totusi, pt ca sunt dependenta si masochista (ca si voi de altfel)...gasesc o portita/scuza cu cadourile de Craciun sa nu-mi ies din mana Si normal ca tb sa le comand in septembrie sa fiu sigura ca vin in noiembrie.

Si eu imi propusesem.... dar nu am rezistat

Mergi la inceput

Cred ca tre' sa va inscriu la un psihoterapeut ca nu se mai poate!
Cum mai comandati voi acuma cand preturile sunt de zeci de ori mai mari decat in per.de soldari? Aveti dulapurile pline de boarfe LR, puii au haine pana se-nsoara/marita... So, n-am zis noi la reduceri ca multe din haine nu fac mai mult decat pretul lor extrem de redus? In loc sa incepeti sa puneti banutii la loc pe carduri pentru soldarile din ianuarie, voi cheltuiti in nestire. Eeeei!
Gata, v-am certat destul!

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Cred ca tre' sa va inscriu la un psihoterapeut ca nu se mai poate!
Cum mai comandati voi acuma cand preturile sunt de zeci de ori mai mari decat in per.de soldari? Aveti dulapurile pline de boarfe LR, puii au haine pana se-nsoara/marita... So, n-am zis noi la reduceri ca multe din haine nu fac mai mult decat pretul lor extrem de redus? In loc sa incepeti sa puneti banutii la loc pe carduri pentru soldarile din ianuarie, voi cheltuiti in nestire. Eeeei!
Gata, v-am certat destul!

cristina d.

Am sa incerc sa nu mai cumpar nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am sa incerc sa nu mai cumpar nimic

Asa, asa, caieste-te!

cristina d.