Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Am si eu o intrebare: Spuneti-mi toate bluzele de bbc au materialul subtire? Sau la cele de iarna este mai gros? |
Cu LR nu stii niciodata.Unele sunt de vara,dar materialul gros,gros,sa nu cumva sa racesti in miezul verii si invers.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Cu LR nu stii niciodata.Unele sunt de vara,dar materialul gros,gros,sa nu cumva sa racesti in miezul verii si invers. |
mirunajr spune:
Buna!
Mai fetelor voi ce mai comandati mama? ma tot uit si eu pe site si mi se par atat de scumpe...nu prea ma coafeaza nimic...
Lorenza spune:
Sezonul de coafari incepe in ianuarie.Pana atunci trage o tunsoare rapida.
Oricum eu m-am coafat si vopsit de atatea ori in iulie,ca a inceput sa-mi cada parul.Pana in ianuarie cred ca se regenereaza.
mirunajr spune:
asa ma gandeam si eu Lorenza O tunsoare foarte scurta sa nu necesite nici un fel de coafura
Jasmine spune:
Am primit si eu ieri 2 colete : 30 iulie si 1 august.Nimic spectaculos,s-au mai pus linkurile.
Comanda din 23 iulie inca nu a venit si incep sa cred ca nici nu mai vine.Si ma oftic pt ca aveam in ea o geaca de iarna pt copil.
Anka.San : in viziunea mea un cod bun da reducere cam 15 euro,FDP=0 si un cadou.
anka.san spune:
Si stii vreunul?
Eu as zice ca e foarte bun daca ar reduce 15 euro chiar si produsele deja reduse
Ar fi cazul sa ma trezesc, nu?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
claujro spune:
Giletul ala il am si eu pe gri-albastrui sau ce culoare e aia si mi se pare f subtirel. L-am luat cu 1 euro in ziua Z
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Sezonul de coafari incepe in ianuarie.Pana atunci trage o tunsoare rapida. Oricum eu m-am coafat si vopsit de atatea ori in iulie,ca a inceput sa-mi cada parul.Pana in ianuarie cred ca se regenereaza. |
Eu nu m-am mai coafat din 10 iulie. Si nici nu am de gand. V-am zis ca nu mai comand nimic pana in ianuarie...
Sau ar fi cazul sa incep sa ma uit de cadouri pt Craciun?!
mirunajr spune:
Nici eu....ma pastrez pana la reduceri....doar daca e ieftin, uite asa m-am zagrcit rau...altfel, asa cum v-am spus va trebui sa cumpar si alta casa....pe bune!