Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am si eu o intrebare:
Spuneti-mi toate bluzele de bbc au materialul subtire? Sau la cele de iarna este mai gros?

Cu LR nu stii niciodata.Unele sunt de vara,dar materialul gros,gros,sa nu cumva sa racesti in miezul verii si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am si eu o intrebare:
Spuneti-mi toate bluzele de bbc au materialul subtire? Sau la cele de iarna este mai gros?

Cu LR nu stii niciodata.Unele sunt de vara,dar materialul gros,gros,sa nu cumva sa racesti in miezul verii si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna!
Mai fetelor voi ce mai comandati mama? ma tot uit si eu pe site si mi se par atat de scumpe...nu prea ma coafeaza nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sezonul de coafari incepe in ianuarie.Pana atunci trage o tunsoare rapida.
Oricum eu m-am coafat si vopsit de atatea ori in iulie,ca a inceput sa-mi cada parul.Pana in ianuarie cred ca se regenereaza.

Mergi la inceput

asa ma gandeam si eu Lorenza O tunsoare foarte scurta sa nu necesite nici un fel de coafura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am primit si eu ieri 2 colete : 30 iulie si 1 august.Nimic spectaculos,s-au mai pus linkurile.

Comanda din 23 iulie inca nu a venit si incep sa cred ca nici nu mai vine.Si ma oftic pt ca aveam in ea o geaca de iarna pt copil.

Anka.San : in viziunea mea un cod bun da reducere cam 15 euro,FDP=0 si un cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Si stii vreunul?

Eu as zice ca e foarte bun daca ar reduce 15 euro chiar si produsele deja reduse

Ar fi cazul sa ma trezesc, nu?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Giletul ala il am si eu pe gri-albastrui sau ce culoare e aia si mi se pare f subtirel. L-am luat cu 1 euro in ziua Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Sezonul de coafari incepe in ianuarie.Pana atunci trage o tunsoare rapida.
Oricum eu m-am coafat si vopsit de atatea ori in iulie,ca a inceput sa-mi cada parul.Pana in ianuarie cred ca se regenereaza.

Eu nu m-am mai coafat din 10 iulie. Si nici nu am de gand. V-am zis ca nu mai comand nimic pana in ianuarie...

Sau ar fi cazul sa incep sa ma uit de cadouri pt Craciun?!

Mergi la inceput

Nici eu....ma pastrez pana la reduceri....doar daca e ieftin, uite asa m-am zagrcit rau...altfel, asa cum v-am spus va trebui sa cumpar si alta casa....pe bune!

Mergi la inceput