Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Cred ca tre' sa va inscriu la un psihoterapeut ca nu se mai poate!
Cum mai comandati voi acuma cand preturile sunt de zeci de ori mai mari decat in per.de soldari? Aveti dulapurile pline de boarfe LR, puii au haine pana se-nsoara/marita... So, n-am zis noi la reduceri ca multe din haine nu fac mai mult decat pretul lor extrem de redus? In loc sa incepeti sa puneti banutii la loc pe carduri pentru soldarile din ianuarie, voi cheltuiti in nestire. Eeeei!
Gata, v-am certat destul!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Am sa incerc sa nu mai cumpar nimic

Aiurea!Nici voi nu credeti ce spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

A comandat cineva rochia asta: http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-best.aspx?productid=324132740&documentid=207608&single=false&categoryid=31522499

O pandesc de mult si acum a aparut in masura mea (40), dar acum ma gandesc sa nu fie plasticoasa etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

A comandat cineva rochia asta: http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-best.aspx?productid=324132740&documentid=207608&single=false&categoryid=31522499

O pandesc de mult si acum a aparut in masura mea (40), dar acum ma gandesc sa nu fie plasticoasa etc....

Caro

Are review-uri bune

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Cine, ce, ati mai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Cine a comandat www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-puma.aspx?productid=324129537&documentid=201208&single=false&categoryid=22916234#DescDetail" target="_blank">tricoul PUMA?

Are 2 review-uri proaste din 3 . Unul zice sa cumperi cu 2 numere mai mic decat talia obisnuita, altul ca te face sa transpiri ....

Asa o fi?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Cine a comandat www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-puma.aspx?productid=324129537&documentid=201208&single=false&categoryid=22916234#DescDetail" target="_blank">tricoul PUMA?

Are 2 review-uri proaste din 3 . Unul zice sa cumperi cu 2 numere mai mic decat talia obisnuita, altul ca te face sa transpiri ....

Asa o fi?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

De fapt nu-s chiar asa proaste, cat subiective si te si dezorienteaza: unul zice ca e prea mare, unul zice ca e bun, iar celalalt ca e prea mic Cat despre transpiratie, zice ca se vad urmele de transpiratie si ca persoanele care transpira mult sa se abtina (deci respectivul transpira mult). Totusi e bbc 100%. Nu e prea scump, asa ca eu as zice sa risti si sa-l iei, daca iti place.

cristina d.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

carolinah ii superba rochia.
iar de botinele puse de anne nu mai vb. is superbe. iar o sa golesc cardul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Uitai sa va intreb: ati primit catalogul nou?! Nu ar fi trebuit sa vina pana acum?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Uitai sa va intreb: ati primit catalogul nou?! Nu ar fi trebuit sa vina pana acum?!

Eu am incercat sa-l comand (stii tu, formularul listat, completat si trimis pe fax), dar nr. ala de pe formular suna si nu mai intra pe fax.

cristina d.

Mergi la inceput