ANTI Bucharest City Challenge
Raspunsuri - Pagina 3
mi_ro spune:
Bine ai revenit Guestus. Perfect de acord cu tine. Anul trecut cand am venit in Bucuresti nu am avut pe unde sa circul cu copilul in carucior. Ca sa trec de pe un trotuar pe altul era o adevarata aventura. Cei care nu locuiesc in Bucuresti sa se abtina " ne trebuie acest concurs" . Este bomboana pe coliva acest concurs.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
mi_ro spune:
Olim - cine castiga de pe urma acestui concurs? Bucurestenii? Aud? Eu nu cred. Mai citeste ziarele ca daca te informezi numai de pe forum e prea putin. Eu am si canale satelit aici. Tu nu ai? Cumpara si vezi ce se intampla in fiecare zi in Bucuresti. Eu anul trecut am facut de la Otopeni pana la mama 2 ore un drum care in mod normal il faci in 15 minute.
Oricum cei de afara nu stiu nici unde este capitala tarii lor daramite pe cea a Romaniei. Am intalnit cel putin 10 persoane in 3 ani care spun ca Budapesta e capitala Romaniei.
Au fost dati bani europeni pentru refacerea centrului istoric si nu s-a facut nimic. Cu ce vrei sa se faca cunoscut Bucurestiul. Cu ruinele alea pline de gunoi, maidanezii si sobolanii care colcaie pe acolo?
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim guestus nu se compara situatiiile, cred ca acest concurs poate aduce reclama buna bucurestiului, asa mai stie cineva si capitala |
sa auda pedro din spania de Ro cei din Buc trebuie sa stea in masini 6 h extra zilnic.
adica "tu sa te chinui ca sa ma mindresc cu tine"...hehehe...nu olim?
esti credibila daca spui "dragi bucuresteni...in semn de respect pentru suferinta voastra yo o sa stau in masina 6 h extra zilnic"..faci asta?
Natasa spune:
O mare idiotenie circuitul asta, iar bla-bla-ul cu Bucurestiul are de cistigat e praf in ochii fraierilor. CU centrul vechi nu fac nimic, gropile sint uriase, pina la serv faci 2 ore pe un drun de 10 minute si ar trebui sa ma bucur ca niste smecheri mai baga bani in buzunar. Lasa sa nu se mai vorbeasca atit de Bucuresti si sa avem noi un oras curat, decent si mai putin celebru. Astia cheltuiesc banii si nervii nostri si pe urma ne cearta pentru ca nu ne bucuram. Nu stiu cum le mai rabda pamintul atita nesimtire!
Lara spune:
Stai sa vezi ce-o sa mi-o iau acuma
Nici cand se repara strazile nu e nimeni incantat, pentru ca trebuie sa faca ocol si pierde timpul in masina...
Nu v-o zic in nume de rau, dar circularia din Bucuresti e in halul in care e in primul rand din cauza celor de la volan. Nicaieri n-am mai vazut soferi mai nervosi, grabiti, lipsiti de bun simt si de respect.
In Londra, in trafic, daca ai semnalizat sa treci de pe o banda pe alta nici macar nu e nevoie sa astepti, te lasa sa intri. Cei din sens opus iti dau prioritate daca vrei sa intri in parcare de exemplu si tot asa mai departe. Normal ca in felul acesta nu se mai creaza ambuteiaje, nervi si vrei nu vrei faci si tu, la randul tau la fel.
Indiferent de ce Summituri, de Competitii, de Olimpiade, Eurovizioane sau Dumnezeu stie ce va mai gazdui Bucurestiul vreodata, cred ca va trebui sa va obisnuiti cu ele, pentru ca ele exista si in marile capitale ale lumii si ei rezolva problema circulatiei si a ce mai aduce cu ele aceste evenimente.
Asa ca va doresc muuulta rabdare si calm, pentru ca sunt convinsa ca ele vor continua.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
sirimie spune:
Intru si eu ca e "lupta inegala" acilea.
Chinezii sufera si mai mult pentru Olimpiada. Ei stau zeci de ore in trafic sau nu circula deloc cu masina.
Si eu stau ore intregi in trafic din cauza asta. Desi eu cred ca as sta si mai putin daca as fi in alta tara unde nu se baga smecherii pe linia de tramvai. Nu imi plac cursele de masini. Dar nu sint impotriva Bucharest Challenge. Cred ca e un lucru care face publicitate Romaniei si aduce si o multime de turisti. Nu numai "smecherii" cistiga ceva.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
manon spune:
ce umiliti trebuie sa se simta parisienii ca nu organizeaza nimeni circuite auto pe sub ferestrele lor. si nici nu-i obliga sa-si ia concediu pentru nu's ce sommet (summit, na!) fetelor, e mai comod sa faci petrecerea la altcineva, tot deranjul e pe umerii altuia, cat despre castigul bucurestenilor...haida-de !! poate ceva firme, directori din primarie si, bineinteles, benzinarii, ca tot timpul pierdut in trafic se contorizeaza pe factura de[benzina/motorina.
quote]citat din mesajul lui mirela alina
citat din mesajul lui olim mai fetelor, nu vreau sa fiu of topic, dar sa stiti ca ar trebui sa ne bucuram ca ne baga cineva in seama cand sunt asemenea competitii internationale. Cat despre circuite urbane, Melburne, Valencia, Monaco, sunt numai cateva dintre orasele care au circuite urbane, si lumea e foarte incantata, mai ales ca tin cateva zile, plus prestigiul orasului si sa nu uitam ca se castiga ceva banuti de pe urma lor. Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Probabil nici summit-ul nu trebuia sa aibe loc in Bucuresti pentru ca incurca traficul.Dar asa suntem noi romanii ...cum ne baga cineva in seama trebuie sa gasim nod in papura.
mamica lui Mateut 11.09.2003
www.prorally.ro
[/quote]
michela09 spune:
In prima zi cand a fost oprita circulatia, am facut din Drumul Taberei la Unirea 2 ore, si apoi inca o ora si jumatate inapoi. A fost cumplit, aglomeratie, oameni derutati, caldura insuportabila si bineinteles toata lumea injura de mama focului. Bineinteles ca am subscris si eu la acele injuraturi (in gand)!
motanik spune:
citat din mesajul lui Lara In Londra, in trafic, daca ai semnalizat sa treci de pe o banda pe alta nici macar nu e nevoie sa astepti, te lasa sa intri. Cei din sens opus iti dau prioritate daca vrei sa intri in parcare de exemplu si tot asa mai departe. Normal ca in felul acesta nu se mai creaza ambuteiaje, nervi si vrei nu vrei faci si tu, la randul tau la fel. |
Cu multe scuze de off topic,nu stiu in ce parte a Londrei locuiesti tu dar in nord est e teroare, sotul meu face pe A406 o ora pe o bucata care ar trebui sa ia cam 10 min iar treaba cu lasatul...nu vrei sa stii de cate ori riscam sa fim busiti cand dintr-o straduta laturalnica ne bagam in principala dupa 5-10 minute de asteptat sa se indure cineva sa ne lase sa iesim. SIar pe motorway nu cred ca a fost data sa fiu eu in masina si sa nu ne taie vreun tampit calea fara nici o semnalizare, aici e la moda sa treci de pe banda 3 pe banda 1 fara semnalizare cred. Si nu glumesc. Insa cu toate astea, cred ca e de o mie de ori mai bine in Londra decat in Buc, eu trafic mai nebun ca acolo n-am vazut.
In fine, on topic, ca de asta intrasem pe subiect, cred ca raliul asta era fix ce lipsea Bucurestiului! Poate aveti dreptate. cele care spuneti ca e un eveniment ce ne scoate in evidenta cumva, timingul insa nu e catusi de putin cel potrivit sau poate de cand n-am fost eu acolo, adica fix un an, s-au reparat strazile, s-au creat rute noi pt usurarea traficului? Caci, nu-i asa, vrei in primul rand sa poti circula omeneste si tu, simplu cetatean, fara sa-ti omori masina si sa stai ore in ea, abia apoi ti-e gandul la formula 1 langa casa ta. Parerea mea.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
andre_ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela alina
Probabil nici summit-ul nu trebuia sa aibe loc in Bucuresti pentru ca incurca traficul.Dar asa suntem noi romanii ...cum ne baga cineva in seama trebuie sa gasim nod in papura. mamica lui Mateut 11.09.2003 www.prorally.ro |
Nici tu nu stai in partea asta de Bucuresti. Te invit pe la mine. Daca reusesti sa ajungi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008