ANTI Bucharest City Challenge

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

In tot Bucurestiul s-a circulat haotic in ultimele zile. Eu azi am facut un drum de 20-30 minute intr-o ora si jumatate. Nu mai zic de cum merg soferii si ce manevre fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Stiu ca se poate face referedum pe plan local daca se strang suficiente semnaturi, serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, nu vreau sa fiu of topic, dar sa stiti ca ar trebui sa ne bucuram ca ne baga cineva in seama cand sunt asemenea competitii internationale.
Cat despre circuite urbane, Melburne, Valencia, Monaco, sunt numai cateva dintre orasele care au circuite urbane, si lumea e foarte incantata, mai ales ca tin cateva zile, plus prestigiul orasului si sa nu uitam ca se castiga ceva banuti de pe urma lor.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Olim, cand ai fost ultima oara in trafic, in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Semnat!
Probabil degeaba.

Olim, zau ca m-as bucura si eu daca as fi la mii de km departare de locul faptei.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am vazut ca ieri la actualitati vb de aceasta petitie si ca s-au strans 1200 semnaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

mai fetelor, nu vreau sa fiu of topic, dar sa stiti ca ar trebui sa ne bucuram ca ne baga cineva in seama cand sunt asemenea competitii internationale.
Cat despre circuite urbane, Melburne, Valencia, Monaco, sunt numai cateva dintre orasele care au circuite urbane, si lumea e foarte incantata, mai ales ca tin cateva zile, plus prestigiul orasului si sa nu uitam ca se castiga ceva banuti de pe urma lor.

Probabil nici summit-ul nu trebuia sa aibe loc in Bucuresti pentru ca incurca traficul.Dar asa suntem noi romanii ...cum ne baga cineva in seama trebuie sa gasim nod in papura.

Mergi la inceput

nu am fost in Bucuresti de acu 3 ani.
Dar totusi cred ca e un eveniment de care cu care ne-am putea mandri, exact ca si cu Summit-ul.
Eu cred ca toate capitalele europene au parte de chestiid e astea, sau noi nu suntem europeni.
Nu vorbesc usor pentru ca sunt departe de casa, ma doare ca multi romani vor doar anumite chestii ca si in comunitate, salarii, vacante, multe mall-uri si alte chestii de acest gen.
Asa-i ca nimeni nu comenteaza cand se face un mall , cand e o partida de fotbal sau alte chestii de acest gen.
Cred ca e traficul greu la Bucuresti, dar nu numai in Bucuresti este asa, si pana la urma asta e capitala unei tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

nu am fost in Bucuresti de acu 3 ani.
Dar totusi cred ca e un eveniment de care cu care ne-am putea mandri, exact ca si cu Summit-ul.

pai pe cocoasa altora sa te tot mindresti...nu?

mai era o doamna care batea toba de la milano sa nu fie ucisi ciini vagabonzi din buc.

Mergi la inceput

guestus nu se compara situatiiile, cred ca acest concurs poate aduce reclama buna bucurestiului, asa mai stie cineva si capitala
si pana la urma bucurestenii au si de castigat material, pe langa imagine

Mergi la inceput