ANTI Bucharest City Challenge
A inceput nebunia. Daca si pe voi va calca pe nervi, va rog semnati petitia www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/mutare_circuit_sau_anulare_competitie_auto_bucharest_challenge-p60361041.html" target="_blank"> aici
Iata textul petitiei:
Mutare Circuit sau Anulare Competitie auto Bucharest Challenge
19/08/2008 16:39
destinatar: Primar Bucuresti - Sorin Oprescu
Domnule Primar,
- Intrucat populatia Bucurestiului nu a fost consultata si nu si-a dat acordul
- Intrucat circulatia in Bucuresti este paralizata grav in toata zona centrala a orasului pentru cateva saptamani (in perimetrul Eroilor-Piata Unirii-13 Septembrie-Ateneu) cat este blocata zona Palatului Parlamentului
- Intrucat nu exista organizare pentru situatii de urgenta in zona(salvarea / politia / pompierii nu au acces asigurat)
- Intrucat poluarea fonica si cu noxe afecteaza zeci de mii de cetateni in zilele de curse si in saptamanile de blocaje
- Intrucat spatiul verde este in fiecare an distrus (pomi taiati si iarba sufocata de peluze)
- Intrucat competitia genereaza cetatenilor pierderi financiare majore - direct prin cheltuieli suportate de Primarie si indirect prin timp si bani pierduti in trafic
Solicitam MUTAREA acestui traseu intr-o zona LIBERA si NELOCUITA a orasului care SA NU AFECTEZE MAJOR CIRCULATIA in Bucuresti (de exemplu Vitan-Catzelu sau IMGB-REMAT)
Daca mutarea nu este agreata solicitam ANULAREA circuitului.
Va rog sa tineti cont ca NICAIERI in lume intr-o capitala de peste 1 milion de locuitori NU EXISTA curse auto IN CENTRU, factor agravat de poluarea si asa peste limitele de siguranta deja existenta in Bucuresti.
Va multumim!
Cetatenii
Raspunsuri
mcm spune:
Eu semnez, dar citeste cineva petitiile astea?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
papanash spune:
am semnat, dar ma tem ca e cam tarziu, am vazut la stiri ca s-a hotarat deja sa se opreasca traficul in zona.
Doamne ajuta ! trimit petitia la toate adresele de mail pe care le am, poate-poate .....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
unboticutz spune:
in dimineata asta circulatia in zona a fost un cosmar de nedescris din cauza raliului
sa nu-i uitam!
andira spune:
Mda, am plecat la 7.30 de acasa ca sa fiu sigura ca ajung la 9 la servici (pe langa Marriott). Ieri am facut aproape 2h!!!!
Nu si-or fi umplut suficient frigiderele anul trecut???
dana d spune:
Si eu am semnat pt ca fac pana la serviciu cu 30 minute mai mult.
Daca acum e prea tarziu, poate macar pt la anul sa se tina cont.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
enachescug spune:
Semnat cu tot sufletul!!!!
M-a stresat suficient anul trecut. Nu credeam ca se mai intampla, dar iata, lipsa de creier e in floare!!!!
Pot sa semnez de mai multe ori?! Asa ... din ora in ora!!!!
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug Semnat cu tot sufletul!!!! M-a stresat suficient anul trecut. Nu credeam ca se mai intampla, dar iata, lipsa de creier e in floare!!!! Pot sa semnez de mai multe ori?! Asa ... din ora in ora!!!! |
Nu poti, nu a putut nici colegul ca avem acelasi IP. Sorry, poate a doua zi, eu o sa mai incerc.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
mirela alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug Semnat cu tot sufletul!!!! M-a stresat suficient anul trecut. Nu credeam ca se mai intampla, dar iata, lipsa de creier e in floare!!!! Pot sa semnez de mai multe ori?! Asa ... din ora in ora!!!! |
Si s-ar putea sa te mei streseze vreo 6 ani.....contractul este semnat pe vreo 8 ani.