ANTI Bucharest City Challenge

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Stai sa vezi ce-o sa mi-o iau acuma
Nici cand se repara strazile nu e nimeni incantat, pentru ca trebuie sa faca ocol si pierde timpul in masina...

Lara, ti-o iei, si stii de ce? Pentru ca reparatiile drumurilor la noi dureaza de 2 ori mai mult decat ar trebui si se fac de mantuiala, peste 1 an soseaua e la fel ca inainte.

Citat:

Nu v-o zic in nume de rau, dar circularia din Bucuresti e in halul in care e in primul rand din cauza celor de la volan. Nicaieri n-am mai vazut soferi mai nervosi, grabiti, lipsiti de bun simt si de respect.

Aici nu pot sa te contrazic.
Citat:

Indiferent de ce Summituri, de Competitii, de Olimpiade, Eurovizioane sau Dumnezeu stie ce va mai gazdui Bucurestiul vreodata, cred ca va trebui sa va obisnuiti cu ele, pentru ca ele exista si in marile capitale ale lumii si ei rezolva problema circulatiei si a ce mai aduce cu ele aceste evenimente.

Si in alte mari capitale ale lumii se opreste circulatia de te trezesti cu cateva cartiere izolate de restul orasului, ca nu mai poti iesi din ele?
Citat:

Asa ca va doresc muuulta rabdare si calm, pentru ca sunt convinsa ca ele vor continua.

Mda, din pacate si eu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

S-au facut deja si o multime de reclamatii din cauza zgomotului produs de masini. Credeti insa ca intereseaza pe cineva ca copilul meu nu doarme la pranz din cauza zgomotului, ca e nervos, irascibil si plangacios din cauza asta?
Nuuu, mai important e sa ne mandrim ca ne stie lumea capitala. (desi parca vad ca se stie in lume ca aceasta cursa are loc la Budapesta)

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mai fetelor amatoare de raliuri,nu mai confundati Monte Carlo siformula 1, cu Bucurestiul si raliul din centru!
Nici nu exista termen de comparatie!

sa mai explic de ce?
Ok,explic.
In Monte Carlo nu se taie copacii pentru a face loc tribunelor, exista o organizare clara a traficului,exista politie la fiecare jumate de km,exista tunele-culoare pentru pietoni,rute ocolitoare,exista o traditie cunoscuta international care atrage muuulti turisti si bani berechet pentru Monaco.

Concursul are o ruta stabilita de ani de zile,au infrastructura potrivita pentru o asemenea competitie,fara a deranja mersul lucrurilor zilnice ale locuitorilor.

La Bucuresti se stie clar care e miza,ce ne tot ascundem dupa deget?Banii,dragilor,asta e miza.Bani pile si nepotisme plus doza naturala de narcisism.

Comparand Monte Carlo cu Bucurestiul e ca si cum ai compara un Vuitton autentic cu unul facut intr-o cizmarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Motanik, sincer iti spun, ori esti tu prea ghinionista, ori suntem noi prea norocosi. Oriunde in lume unde am fost, nicaieri nu se circula mai bine si mai civilizat ca aici. Mai sunt si exceptii, nu zic nu, ca doar sunt si multi "turisti" care fac cum fac si la ei pe-acasa si mai sunt si pe-aici nervosi, dar zau ca nici nu se compara cu cei din Bucuresti.
Andre_ea, faza cu reparatul strazilor o spuneam la modul general, indiferent daca asta ne aduce un beneficiu in cele din urma, tot e un incovenient si tot ne plangem, fie ca se intampla in Romania sau nu. Si da, in Romania totul dureaza mult prea mult.
Daca observi, nu m-am declarat nici pro nici contra "mega" raliului, incercam sa subliniez niste lucruri. Iar de organizare... zau ca in tara aia in veci nu se va face ceva cum trebuie, fiecare e obisnuit sa se ocupe doar de ce-i face lui mai bine. Restul.. sa se descurce.
Deci, multa rabdare, sau.. faceti si voi ca mine: plecati cat mai departe

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Lara, ultima oara cind am fost in Londra am facut 1 ceas si jumatate de la aeroport pina aproape de centru, mergind cu taxi-ul care are linii libere. Este foarte aglomerat pe acolo. De fapt in toate capitalele din Europa este aglomerat, chiar daca acolo se respecta toate regulile de circulatie si nu se parcheaza ilegal.

www.businessmagazin.ro/special/cursa-de-la-bucuresti.html?5548 2803357" target="_blank">Cursa de la Bucuresti

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Lara, ultima oara cind am fost in Londra am facut 1 ceas si jumatate de la aeroport pina aproape de centru, mergind cu taxi-ul care are linii libere. Este foarte aglomerat pe acolo. De fapt in toate capitalele din Europa este aglomerat, chiar daca acolo se respecta toate regulile de circulatie si nu se parcheaza ilegal.

www.businessmagazin.ro/special/cursa-de-la-bucuresti.html?5548 2803357" target="_blank">Cursa de la Bucuresti

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

E logic sa fie aglomerat, Sirimie, Londra e o capitala foarte solicitata, insa se circula civilizat si in primul rand se circula, nu ca in Bucuresti!
Si-apoi, daca locuim in capitala traim ca in capitala! Cum sa avem pretentia sa mai avem si circulatia ca in provincie?!?

Lara, mami de Ioana

-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

e bine de stiut ca primaria p.m.b. (a bucurestilor, va sa zica)deruleaza un program de identificare si limitare a zonelor cu poluare fonica peste limita admisa, cred ca se cheama "...ceva...anti zgomot" (se gaseste pe site-ul primariei), oricum, pe banii nostri ca, doar, cetatenii isi sustin financiar alesii, nu-i asa ?? prin taxe si impozite. deci, cum spuneam, aceeasi primarie care si-a dat o.k.-ul pentru acest circuit tembel fara prezent si fara viitor (ce sa vorbim despre copii care nu dorm...ia ganditi-va la oamenii bolnavi, la restrictiile de acces ale masinilor de salvare, pompieri si mai stiu eu care...), deci, primaria la care ma refer, care nu doarme de grija cetatenilor, ne suprapolueaza fonic, dar ne cheltuie si banii pentru identificarea unor solutii contra... poate eu sunt mai proasta si nu pricep (d'aia i-am si trimis un e-mail d.lui nasta care toaca banii pe tema asta, nu mi-a raspuns...). va marturisesc, ca una care locuieste "deasupra" circuitului, ca traiesc cosmarul unui aeroport in balconul personal.... (in alta ordine de idei, nu stiu cum se poate face dar n-am putea beneficia si noi de o lista de emoticonuri mai expresiva, ca pe y.... mes... de exemplu ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

am semnat si io... ca inca stiu bucurestiul bine si-s convinsa ca asta ne mai lipsea si cei care aveti impresia ca aduce vreo glorie si recunoastere nu va mai agitati ca pe aici nu pomeneste nimeni de nici o formula 3 la bucuresti (nici la budapesta macar)

off topic oarescum pt multi dar arzator la ordinea zilei pt mine : rog si io pe cei care nu stau in trafic in londra sa-mi dea si mie macar o indicatie de cartier, daca nu si strada, unde locuiesc ca ma mut mintenas(neaparat pe privat sa nu dea navala toti ) p.s. daca tineti masina mai mult in garaj nu ma intereseaza si nici daca parcurgeti numai drumul pana la supermarket si retur... ca io una nici macar de cand cu taxa de congestie nu vad vreo diferenta in volumul de trafic... tot dublu fac fata de acum 10 ani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voljena

am semnat si io... ca inca stiu bucurestiul bine si-s convinsa ca asta ne mai lipsea si cei care aveti impresia ca aduce vreo glorie si recunoastere nu va mai agitati ca pe aici nu pomeneste nimeni de nici o formula 3 la bucuresti (nici la budapesta macar)

off topic oarescum pt multi dar arzator la ordinea zilei pt mine : rog si io pe cei care nu stau in trafic in londra sa-mi dea si mie macar o indicatie de cartier, daca nu si strada, unde locuiesc ca ma mut mintenas(neaparat pe privat sa nu dea navala toti ) p.s. daca tineti masina mai mult in garaj nu ma intereseaza si nici daca parcurgeti numai drumul pana la supermarket si retur... ca io una nici macar de cand cu taxa de congestie nu vad vreo diferenta in volumul de trafic... tot dublu fac fata de acum 10 ani...

Draga mea, nu dau adresa mea nici macar la rude, asa ca nu insista
Cat despre a gasi idilicul trafic de acum 10 ani din Londra, cauta un loc cel putin cu populatia si numarul de masini pe cap de locuitor pe care il avea orasul acum 10 ani si o sa fii la fel de fericita ca atunci.
Am spus ca se circula bine si civilizat si chiar asa este. Si ma repet: da, este aglomerat, ceea ce este si normal pentru o capitala.

Imi cer scuze pentru off topic.

Lara, mami de Ioana

-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

se circula mai bine si mai civilizat ca-n bucuresti... dar sa nu idealizam. populatia n-a crescut ca sa justifice traficul in plus, masinile nu s-au ieftinit... or fi de vina romanii care au fugit din traficul bucurestean

Mergi la inceput