Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorenza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kokiy
si daca-i bag doar pe astia mi-o considera comanda ...sau tre' sa depaseasca iar 10euroi? Razvanel soricel&Co Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Mai sigur e sa depaseasca .Si mai sigur e sa vina colet.Mai ai rabdare,sapa pe site sa aduni mai multe,ca nu cred sa se epuizeze asa repede.
miki68 spune:
Kokiy, e o comanda si recomandabil e sa iei inca ceva care sa depaseasca 10 euro. Si apoi, ce siguranta poti avea ca vei primi un mic pachetel cu cateva perechi de kiloti? Eu zic ca nu merita sa dai o comanda pt. atata lucru.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
helloooo!
mey, ati "incins" subiectu cu chilotzii decupati
io am trecut pe la voi sa imi mai ridic moralul, nici urma de aviz pentru comanda din 17, imi vine sa imi rod unghiile de nervi. la aia din 1 inca nici nu visez...
April
Emma are nevoie de ajutor !
kokiy spune:
-eu am crezut ca poate le cupleaza pe amandoua...altfel ...chiar nu prea mai am ce baga in cos
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
Lorenza, www.laredoute.fr/vente-blouse-pure-soie.aspx?productid=324105129&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">asta e bluza, dar pe gri. Am pus link cu aia mov pt. ca se vede mai bine
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 helloooo! mey, ati "incins" subiectu cu chilotzii decupati io am trecut pe la voi sa imi mai ridic moralul, nici urma de aviz pentru comanda din 17, imi vine sa imi rod unghiile de nervi. la aia din 1 inca nici nu visez... April Emma are nevoie de ajutor ! |
Pai,daca ieri a venit abia din 10,mai ai sanse.Rabdare si tiutiun!
Lorenza spune:
citat din mesajul lui miki68 Lorenza, www.laredoute.fr/vente-blouse-pure-soie.aspx?productid=324105129&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">asta e bluza, dar pe gri. Am pus link cu aia mov pt. ca se vede mai bine cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Da,da,mi-am dat seama ulterior ca de-asta vorbesti.A mea cred ca e mai bine croita,sau nu stiu,ca-mi vine bine.
CristinaT spune:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe.aspx?productid=324095120&documentid=321408&single=false&categoryid=32406815 - era 1.5e, am luat-o pt mama, ii e buna si ii place |
cat pe ce sa o cumpar cu 450.000 de pe okazii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
cat pe ce sa o cumpar cu 450.000 de pe okazii. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Cum adica cu 450.000?
Brigit spune:
Lorenza, cu tiutiunu n-avea grija, ca bag mai mult decat e necesar. Rabdare nu mai am insa.
Nici pe LR pe site nu imi vine sa ma mai uit ca mi-e ca mai bag o comanda si iar tre sa astept de mi se lungesc urechile.
April
Emma are nevoie de ajutor !