Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Eu pana acu n-am luat nici o teapa. Ce scrie ca e pure soie, aia e. In schimb am remarcat ca crepe-ul lor pure soie e destul de ciudatel. Am o bluza din mat.asta si, la prima vedere zici ca e sintetic toata ziua, dar am extras un fir dintr-o margine si l-am ars. Si e fibra naturala clar. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Cred ca te referi la bluza aceea cu volane si snurulet.Aceea,desi cand o iei la pipait scartaie din toate incheieturile e asa frumoasa la privit,ca nu conteaza.Deci,zici ca i-ai facut proba si e fibra naturala.E bine!Rochia aceea de podium,nu stiu ce matase e,ca e asa de groasa,scartaie si arata si vizual asa rau,ca nici nu mai conteaza daca ar fi matase naturala,ca nu-mi place nici sa ma bati.Are si o dantela grosolana,neelasticizata vreun pic,mai urata ca la furourile pe care le purta mama.Ce sa mai zic,nu-mi place.Imi cer scuze pentru cele care o au si o gasesc frumoasa.E chestie de gust.Asa cum a fost si la sandalele cu pietricele in fata,eu le-am vazut super ,dar o fata a fost ingrozita de ele.Asta e!
miki68 spune:
Lorenza, aia e bluza. Eu am luat-o pe gri, dar nu ma omor de dragul ei. De altfel am si zis anul trecut cand am luat-o ca e prost croita. Am bagat-o la apa pt. ca am crezut ca s-a deformat (e mai labartata pe un umar) calcata fiind. Insa nu s-a remediat. Si e destul de incomod de purtat pentru ca pe sub maieul ala tre sa pun si sutien si-mi pare ca-s baba Dochia cu 7 cojoace.
In alta ordine de idei, cum suporta domnul tau chiloteii intre "obrajori" Am vrut sa-i iau si sotului, dar mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc. Ce, imi inchipui ca e un metrosexual cumva?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
citat din mesajul lui miki68 Lorenza, aia e bluza. Eu am luat-o pe gri, dar nu ma omor de dragul ei. De altfel am si zis anul trecut cand am luat-o ca e prost croita. Am bagat-o la apa pt. ca am crezut ca s-a deformat (e mai labartata pe un umar) calcata fiind. Insa nu s-a remediat. Si e destul de incomod de purtat pentru ca pe sub maieul ala tre sa pun si sutien si-mi pare ca-s baba Dochia cu 7 cojoace. In alta ordine de idei, cum suporta domnul tau chiloteii intre "obrajori" Am vrut sa-i iau si sotului, dar mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc. Ce, imi inchipui ca e un metrosexual cumva? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Vezi,chestie de gust!
La spate,chiloteii sunt absolut normali.
Edit:nici soata mea nu i-a vrut,dar a zis ca daca insist...
miki68 spune:
Deci sa retin ca "tanga" la ei nu e acelasi lucru cu "tanga" de la noi
cristina d.
kokiy spune:
Mei, m-ati facut sa fiu invidioasa.... vreau si eu chiloti din aia...daca am facut comanda acum 2 ore mai pot sa suplimentez cumva???? ...ajutati-ma sa fac un taur fericit
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Lorenza spune:
citat din mesajul lui miki68 Deci sa retin ca "tanga" la ei nu e acelasi lucru cu "tanga" de la noi cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
DA!
Parca i-a mai luat cineva,poate sa-ti confirme si in plus se vede clar si din poza.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui kokiy Mei, m-ati facut sa fiu invidioasa.... vreau si eu chiloti din aia...daca am facut comanda acum 2 ore mai pot sa suplimentez cumva???? ...ajutati-ma sa fac un taur fericit Razvanel soricel&Co Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Daca ai lansat comanda,nu mai poti sa modifici nimic.Dai o alta comanda!
miki68 spune:
Lorenza am vazut si eu atunci ca in poza pareau "normali", dar LR-ul mai da chix cu pozele si m-am gandit ca daca e o greseala.
cristina d.
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Daca ai lansat comanda,nu mai poti sa modifici nimic.Dai o alta comanda! |
si daca-i bag doar pe astia mi-o considera comanda ...sau tre' sa depaseasca iar 10euroi?
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Lorenza spune:
Stai,miki,tu vorbesti de camasa cu maneca lunga.O am si pe aceea,imi place si asta.Eu vorbeam de o bluza pe gri,cu doua volane la maneca,retinusem ca ai luat-o tu,sau o colega de-a ta.