Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

nebuna mica pt sotz, huh?
sa-mi zici cum se "aseaza"

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Sper ca te referi cum se aseaza lenjeria!
E asa ca in poza,sutienul,iar chiloteii sunt cu vedere libera numai din anumite pozitii.

evident ca la lenjeria ta ma refeream
da' nu 'aluneca', nu te deranjeaza modelul? (acuma intreb serios, ma amuza teribil modelul)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

pai cand sa o deranjeze? ca doar nu sunt chiloti de purtat toata ziua , aia sunt chiloti "de seara" care se poarta maxim 5 minute la un pahar de vin , sunt la fel de practici ca si pojartierul care mi l-am cumparat eu si l-am purtat "o seara" , da merita investitia hehehhehehe

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutari tuturor redoutistelor :)) Ma tot uit la ce scrieti voi aici de ceva zile si ma tot invart pe site sa fac si eu sau nu o comanda LR. nehotararea mea provine din teama ca nu apare coletul sau ca dimensiunile nu mi-s clare. In genere vad totusi ca le-ati cam primit, mai tarziu unoeir, dar au sosit, alteori deteriorate...hmmm
Rugamintea mea este, pt ca aveti state vechi cu comenzi pe probate sa ma sfatuiti cam la ce masura ma incadrez mai sigur: 91 bust, 75 talie, 98 coapse. Un 40 ar fi ok? E bun si la fuste/pantaloni si la bluze? La unele bluze mi s-ar parea ca 38 port eu pe aici dar stiu si eu... daca cineva se apropie de asa ceva si a probat rogu-va sa-mi dati si mie un sfat. Multumiri!

Cele din provincie ati avut intarzierei/ probleme la primirea coletelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corbioana
...cam la ce masura ma incadrez mai sigur: 91 bust, 75 talie, 98 coapse. Un 40 ar fi ok? E bun si la fuste/pantaloni si la bluze? La unele bluze mi s-ar parea ca 38 port eu pe aici dar stiu si eu... daca cineva se apropie de asa ceva si a probat rogu-va sa-mi dati si mie un sfat. Multumiri!

Cele din provincie ati avut intarzierei/ probleme la primirea coletelor?

40 e prea mare pt. tine. Cred ca 38 ar fi numai bun la fuste/pantaloni, 36 la bluze/tricouri. Intarzierile au fost aceleasi, indiferent la locatie. Eu asa cred raportand la dimensiunile mele vs.marimile pe care le-am cumparat pana acum.
Oricum, asteapta si opinii ale altor membre care au dimensiuni mai apropiate de ale tale.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumesc Cristina, serios, e mare 40? Hmm, da o sa mai astept cateva opinii pana sa ma apuc de comandat, oricum tatonez si cate ceva pt sot si pt piticul meu, acolo si lor cate o atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu cred ca 40 la pantaloni e bine, pt ca eu iau 40 si am 95 la coapse si imi sunt bune sau usor largi uneori.

In partea de sus cred ca ar merge un 38, dar depinde de latimea umerilor. Eu am cam tot cam ca tine peste bust, dar pt ca am umeri lati trebuie sa iau 40 si sus.

De cele mai multe ori imi convine daca marimea e 38-40, ca ma incadrez la fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cred ca era corect sa spun si dim.mele 102 bust, 88 talie, 98 sold. Imi comand bluze 42 (si-mi vin toate cele pe care le am deja), tricouri 38/40, pantaloni/fuste 40 (rar 42 atunci cand aflu ca ar fi cazul sa iau o marime mai mare), respectiv pantaloni 38 daca au elastan.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Corbioana, si eu cred ca 40 e ok pt tine si sus si jos. Eu am cam 100 la coapse, iar pantalonii sau fustele 40 imi sunt ok. Si sus iau tot 40 (sau 38/40 unde e cazul), desi la bust n-am nici macar 80. Problema intervine la bluzele f decoltate, unde imi sunt cam largi sus, dar in talie ok (tot vreo 75 am si eu in talie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

corbioana eu am 88-60-96 si la bluze port 36-38 si la pantaloni 40. Uita-te la masurile din tabel ca sunt ok, in majoritatea cazurilor.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

salutare fetele!!!!!!!!!!!!
am citit din urma si nu vaz nici un link cu faimosii chiloti e care-i vrea toata lumea
fie-va mila mai puneti link-ul odata cu faimoasa lenjerie!!1PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

in alta ordine de idei tot astept colet din 18.07.2008 si nu veni magarul pana acum!

M-am tuns scurt,scurt!!!!!!!!!!!!!schimbare radicala ,sunt cu totul alta persoana dar imi place si sunt bucuroasa foc!
Miki,Clau si toate celelalte fete din gasca ce mai faceti?

Clau inca mai astept poze.Mi-e dor tare de Franta de Versailles,de Carcassone poate-mi mai trece daca vad pozele tale.
Miki te sarut !

Mergi la inceput