Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne.aspx?productid=324107113&documentid=346108&single=false&categoryid=48380168 MIE MI-A PLACUT ASTA! l-am luat pe mov si sincer m-as mai incumeta sa iau unul. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
merge de toamna sau e gros gros?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
missdeutza spune:
Buna fetelor!Nu prea am avut noutati de aceea doar v-am citit, astept si eu colet din 21.07. Am primit si eu un cod pe mail 76813, reducerea este de 30% pt articol preferat si 25 %pt restul comenzii, e pentru colectia noua. Spor la primit colete!
mirunajr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Eu fac bine, cred ca si fetele fac bine... De shoppinguit... nik, pana nu vin comenzile date deja. Fetele, in schimb, vad ca vor sa cumpere dozatoare de bere pentru soti cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Mda, sincer si pe mine m-au cam enervat LR-istii. In comanda din 04 aveam o gramada de lucrri ptr vacanta.. si, bineinteles, ca avenit a doua zi dupa ce noi am plecat.. De fapt noi am plecat din Buc. seara pe la 21.00 si a doua zi, cand eram la granita cu Grecia cine ma suna - doamna de la Posta sa-mi spuna ca am un colet
si eu stau pe loc deocamdata cu comenzile, plus ca sincer nu stiu ce as mai lua.
moonlight spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care au primit coletele din jurul datei de 17 iulie: ati retinut pe ce data au fost expediate? (scria pe cutie)
Eu plec pe 19 si astept cu sufletul la gura coletul de pe 17 iulie, plin cu lucruri pentru excursie. Mi-au zis ca a fost expediat pe 26.
Ah, si mi-au zis sa mai astept cateva zile pt comanda din 30 iunie si daca nu apare nimic, sa le scriu spunand ce vreau sa fac in continuare.
Se pare ca avem primul colet pierdut, ghinionul e la mine.
miki68 spune:
Moonlight, nu mai crede toate tampeniile pe care le scriu cei de la LR. De pe 26 pana azi sunt 18 zile. Crezi ca nu ar fi venit pana azi? Mie mi-au tras banii din cont pt. comanda din 17 abia pe 25, dar sincer ma indoiesc ca ar fi trimis-o chiar a doua zi. Tie cand ti-au luat banii pt. acea comanda?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
moonlight spune:
Nu pot verifica, platesc cu un card pentru studenti emis de facultate si nu am Internet Banking, iar extras de cont nu m-am dus sa fac inca.
Celalalt colet a fost trimis pe 17 si eu l-am primit pe 8 august, oricum. Fac mult si pe drum.
Ramane de vazut...cred ca atunci abia au facturat. Asa ca astept degeaba sa vina saptamana asta, pana plec.
miki68 spune:
Poti verifica sunand la nr. de tel de pe verso-ul cardului.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danadc spune:
Buna! Am primit comanda din 12 iul pe 12 aug. Am avut aviz luni si l-am luat ieri.
CAdou am fost geanta de voiaj choco anis. Este ok, captusita in interior si cu doua "portofele" din acelasi material: unul pt acte si unul pt cosmetice.
pt fetita am avut drapul cu crocodili la 1, 72 euro, care este pt pat de o pers, adica mare, dar vreau sa fac din el, doua drapuri pt. patut. Ma asteptam ca imprimeul , dar e destul de mare si nu asa reusit ca in poza.
http://laredoute.fr/vente-2-t-shirts-manches-longues-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130442&documentid=207608&single=false&categoryid=45538143
sunt ok si le-am luat pt 2 ani, fiind doar 3 euro.
Am mai luat doua jucarele -elicopter de politie- cu baterii pt cadou. Nu stiu cum sunt, dar cineva spunea ca a facut furori in parc cu el.
Pt. sot:
- bermude la 7 e si ceva o pereche in jur de 12 Active Wear super:
http://laredoute.fr/vente-bermuda-multipoches-active-wear.aspx?productid=324132986&documentid=207608&single=false&categoryid=22906257
http://laredoute.fr/vente-bermuda-long-active-wear.aspx?productid=324133329&documentid=207608&single=false&categoryid=22906257
si setul de trei tricouri care a fost la un euro bucata in acea perioada. Surprinzator, tricourile sunt din bbc "normal", nu subtirel cum am mai luat de la ei, intr-un set asemanator, in iarna.
A mai avut papuci, tongs, la 5 euro, f misto, camuflaj.
Pt. mine:
tricou anis la 3 euro. A fost la prix rond, ok.
papuci cu buline la 2.5 euro, f frumosi se de calitate pe langa chinezismele de aici,
balerini:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135250&documentid=207608&single=false&categoryid=30363522
pe argintiu. Arata mai bine in poa. Am luat 39 cat iau de la LR si de aici si imi vin
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135255&documentid=207608&categoryid=30363522
38 pt mama, pe argintiu, ca si ai mei arata mai bine in poza. Daca i-as fi vazut aici nu i-as fi luat.
Balrinii din panza la 5 euro, maro, gen tenesi, 39 sunt un 39, 5 dar merg si sunt ok de parc si gratar.
Pt fetita am mai avut paturici cu melci la 4,8 (Am mai luat si pt doi bebelusi). Sunt ok. Mai luasem in iarna, la acelasi pret, dar cele de acum sunt mai subtiri.
aCUM MA PUN IAR PE ASTEPTAT....PT INCA TREI COLETE...
bAFTA LA COLETE...SA CURGA....
Brigit spune:
bun, hai ca daca tot vorbiti de comenzile din 17 sa intru si eu in clubul celor carora li s-au lungit urechile de asteptare.
S-ar parea ca dupa coletele de pe 1 care s-au lasat asteptate mult si bine ( n-am avut placerea asta ca eram in concediu in ziua aceea minunata) coletele astea de pe 17 sunt urmatoarele din gaura neagra.
Cum zicea cineva , a fost prin primele zile de prix ronds, prima a fost pe 16 dar imi amintesc ca mergea site-ul execrabil. Probabil ca cele mai multe comenzi s-au dat pe 17.
Miki, si mie banii tot in 25 i-au tras, sincer daca trimeteau coletul de-atunci ar fi trebuit s-apara. Daaaaaaaaaaaaaar, mai stii?
Ma gandesc cu groaza ca 6 saptamani de pe 17 iulie ar insemna inceput de septembrie. La naiba, se duce vara si aveam numai chestii subtirele.
Urmatoarea comanda pe care o astept (in afara celei din 17) ar fi cea din 1 august. Parca vad ca apare asta prima...
April
Emma are nevoie de ajutor !