Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna,

am si eu o intrebare?

daca platesc si eu... baga cineva si pentru mine o comanda?

Altfel,

daca e card de salariu se poate sa fac cumparaturile de el?

nu e securizat pentru plati pe internet trebuie securizat, acum cand imi fac contul, sau doar cand fac plata?

vreau sa completez si eu pagina de contaici
https://www.laredoute.fr/Account/CreateProspectAccount.aspx?ReturnUrl=/Account/Orders.aspx
ce inseamana
Identifiant =utilizator?
Mot de passe = parola?
Pseudo ??? nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea fi.

Multumesc pentru ajutor.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">http://www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

la Adresse nu-mi incape sectorul. Pot sa il completez aici la Complément d'adresse ?

edit ca mai am cateva intrebari:
codul postal al meu este de genul 0xxxxx sa renunt la 0 din fata?? cum ati rezolvat fetele din bucresti cu codul postal?

si inca o intrebare
Numéro de ma carte este nr acela mare de pe fata cardului?
care are 16 numere?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, pe mine ma enerveaza la culme faptul ca-s si idioti astia care raspund mesajelor de la LR. 26 iulie a fost sambata cand ei nu lucreaza. De fapt, ei lucreaza pana joi inclusiv, iar orice "miscare" de pe site de vineri pana luni sunt generate automat.
Deci, parerea mea e ca au tras banii pe 25 pentru ca au cerut lucrul asta cu cel putin o zi inainte. Au si astia niste operatori la relatii cu clientii, precum RCS-RDS la noi

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

La comenzile din 06.08 si 07.08 mie mi-au luat banii din cont sambata pe 09.08, iar cele de pe 08.08 pe 12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puselu

Ce cod ai folosit pt.gentile rosii ?Au fost tot 10 sau mai putine ?

Citat:
citat din mesajul lui Lya

Daca tot m-am folosit de codurile voastre am zis sa dau si eu unul la schimb.
Am primit prima mea comanda din 8 iulie,mi-a venit avizul pe 1 august ,posta nr 66....... in care am avut si celebrele genti rosii.
61425 FDP 0....la mine merge.

34770 si au fost 7 genti.......a avut cineva 10?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am si eu o intrebare!!!!!!Ce marime ar trebui sa-i comand sotului???Are 183 cm si 84 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Anne, pai tocma asta-i problema ca nu reusim deloc sa dam de logica trimiterii coletelor de la ei.

Pare-se ca treaba cu luatul banilor din cont e asa, frectie... cred ca atunci factureaza de fapt, apoi cat o mai sta pana pregatesc coletul si-l expediaza-Dumnezeu cu mila!

Acu oricum ma uit pe site si cand oi vede ca incep sa apara colete din 17 ma infiintez la posta. Nu ca n-as mai fi trecut pe-acolo si saptamana trecuta, but anyway...

io chiar vreau sa ajunga pana in 6 sapt, n-am deloc chef sa le scriu

oricum, am inteles ca sunt colete si dinaintea datei de 17 care n-au aparut, deci stau la rand

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lya

Am si eu o intrebare!!!!!!Ce marime ar trebui sa-i comand sotului???Are 183 cm si 84 kg.

Lya, masoara-l, ca altfel e greu sa ne dam cu parerea.

Ia un metru de croitorie, ia-i masurile peste bust-pentru camasi/tricouri si peste talie pt pantaloni. Dupa aia te uiti in chart-ul de pe prima pagina si o sa stii exact ce masuri ar trebui comandate

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Rog fetele care au pus intrebari despre cont, card si marimi sa citeasca ghidul de pe prima pagina. Daca dupa citire mai au neclaritati, intrebati.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Zilele trecute eram vesela ....
Acum sunt plina de nervi daca ar fi langa mine asta le-as face
La comanda din 28.07 prima note d'avoir mi-a aparut pe data de 08.08 si era de 5.94 euro (chilotii mei) zic ok, am scapat inseamna ca l-au trimis. De unde, astazi imi apare inca un note d'avoir de 6,23 euro . Iau comanda, ma uit.... si nu am nici un produs la pretul acesta

Concluzia este ca si acum lucreaza la comenzile de la sfarsitul lui iulie

Mergi la inceput