Personalul din spital...oribil (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Plangerea nu a avut nici un efect pt. ca nu doctorul este de vina ca spitalele sunt sub nivelul marii cu medicatia.
Iar ca doctorul a avut un ton necorespunzator , asta trebuia reclamat la superiorul acestuia, ca el poate sa-l mustre.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

iote XIO acum zic si io ceva de bine de medici... pentru ca sunt tratata ca un OM! In ultimul timp ma simteam obosita mereu,adormeam pe mine, senzatie de vertij ...in fine... m-am urcat in masina (ca in medicii din Vaslui tot nu am incredere)si am ajuns in Spitalul militar -diagnostic oboseala (epuizare)cronica. Eeeee,alta treaba. In prima zi m-am intrebat daca am ajuns in hotel de 5 stele cu majordom la pat. NU AM CE REPROSA NIMIC,NIMANUI.UN COMPORTAMENT EXEMPLAR.O MEDICATIE CE NU LASA LOC DE COMENTARII.MEDICI -OAMENI.Si sunt convinsa ca de aici voi pleca sanatoasa tun! Dar... nah,ca tot zic ceva de rau..dar de medicii de la Vs... fratele meu,cat de talamb poti fi ca medic ,sa te uiti pe o analiza a urinei ,facuta pentru sarcina,sa scrie NEGATIV, si totusi sa spui"nu-s sigur".Sa te uiti pe un ecograf si sa spui iar"hm,nu-s sigur,parca se vede ceva"...La Iasi mi-au spus in 2 sec ca nu sunt insarcinata,drept dovada mi-a venit menstruatia.... Offf,Romanica mea...

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Vazand unele din mesajele de aici, ma gandesc ca ar trebui sa iau profilactic ceva de tensiune ca simt ca se urca. Din pacate, desi ma aflu in spital, ca medic, nu am ce...Probabil ca toate medicamentele din farmacia spitalului le-au furat ceilalti colegi ai mei...
Lasand gluma, zau ca mi se par deplasate rautatile pe care le tot citesc pe aici la adresa medicilor. Se pare ca unele persoane de pe forum ( de ex Bird), stiu sa diagnosticheze si sa trateze mai bine bolile decat unii medici, ceea ce spune foarte mult despre inaltul nivel de cultura bla, bla , bla. Ei stiu si de ce nu sunt antibiotice - pentru ca se fura (de ce oare, exista o piata unde se pot vinde, ca eu nu stiu...le ia cineva de dragul de a inghiti buline?), altii presupun ca vinovat de lipsa medicamentelor este medicul de garda, nu directorul spitalului etc. Mare noroc pe mine ca nu am asa pacienti decat cel mult o data pe an... Probabil ca fiecare medic are pacientii pe care ii merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Marele necaz ...este, caci avem manageri, directori de spitale, care le au cu" socotelile", nu cu boala in sine, nu cu medicamentele, nu cu ...nimic...avem doctori foarte buni, doar ca au nevoie de medicamente pentru a trata, au nevoie de aparatura medicala, au nevoie de salarii decente!!!!Cand se va termina oare cu aceste "experimente"pe bolnavi de catre Ministerul Sanatatii???atunci va fi bine...cred...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui badjoke

N-am stat sa citesc ce s-a scris inainte, dar uitandu-ma la titlu am considerat ca e bine sa-mi spun si eu parerea despre personalul din spital.
In martie fetita mea de doar 3 ani jumatate a facut o convulsie febrila. Am fost internata de urgenta la spitalul Budimex pe la ora 13 unde i s-a injectat antibiotic (cred)...ca nu au vrut sa-mi zica ce injectii i se face. Pana la ora 22 fetita mea isi revenise, cand deodata febra a crescut la 39,8. M-am dus repede la medicul de garda si aceasta mi-a zis pe un ton foarte sec: noi nu avem antitermice in spital decat supozitoare Nurofen. De ce nu v-ati adus d-acasa medicamente?
Am crezut ca innebunesc de furie. De ce nu mi-a zis de la inceput si ii aduceam de acasa. Eram in situatia ca fetita mea sa faca iar o convulsie din cauza nesimtirii doctorilor din acest spital. Noroc ca l-am sunat pe sotul meu si a venit el cu medicamente de casa.
Nu va mai zic ce scandal a urmat. Si degeaba.....
I-am facut reclamatie si la Ministerul Sanatatii, dar n-am primit nici un raspuns.
Asa ca.......nu mai au nici un rost comentariile.

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Niciodata sa nu mai permiti sa faca ceva copilului tau fara a stii ce ii face. E dreptul tau si e ilegal sa nu-ti spuna ce iti face.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia popescu

Vazand unele din mesajele de aici, ma gandesc ca ar trebui sa iau profilactic ceva de tensiune ca simt ca se urca. Din pacate, desi ma aflu in spital, ca medic, nu am ce...Probabil ca toate medicamentele din farmacia spitalului le-au furat ceilalti colegi ai mei...
Lasand gluma, zau ca mi se par deplasate rautatile pe care le tot citesc pe aici la adresa medicilor. Se pare ca unele persoane de pe forum ( de ex Bird), stiu sa diagnosticheze si sa trateze mai bine bolile decat unii medici, ceea ce spune foarte mult despre inaltul nivel de cultura bla, bla , bla. Ei stiu si de ce nu sunt antibiotice - pentru ca se fura (de ce oare, exista o piata unde se pot vinde, ca eu nu stiu...le ia cineva de dragul de a inghiti buline?), altii presupun ca vinovat de lipsa medicamentelor este medicul de garda, nu directorul spitalului etc. Mare noroc pe mine ca nu am asa pacienti decat cel mult o data pe an... Probabil ca fiecare medic are pacientii pe care ii merita...

Probabil ii face sa spuna aceste rautati despre medici , datorita comportamentului acestora. Zic eu. Daca unul iti raspunde sarcastic, cu rautate...e imposibil sa nu trimiti ceva injurii la adresa respectivului medic. Mi se pare si inuman tu ca medic sa stai bine mersi si sa-i zici ca nu ai ceva ptr febra stiind ca acel copil poate face dintr-un momnet in altul o convulsie. Macar putea sa fie precaut si sa-i zica mamei ca trebuie sa se aprovizioneze cu pastile,etc ptr ca spitalul nu are asa ceva. Nu? Eu zic, ca nu e rautate din partea acestor persoane, ci ciuda, disperare. Si eu sunt asistenta medicala. Multumesc lui d-zeu niciodata nu am lucrat in Ro, ca nici nu reuseam la cum e sistemul sanitar de aici. Si chiar si asa, ii inteleg pe oameni cand sunt revoltati. Gresesc poate ptr ca nu isi dau seama ca nu e vina medicilor ca spitalele sunt goale.....sau da? Ca se fura cum zici.....of....mama ei de Romanie.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia popescu

Vezi tu, inainte sa arunci cu pietre pe casa, ai grija ca acoperisul sa nu fie din sticla, cu alte cuvinte, Bird70 e in bransa si mai sint si altii care-si dau cu parerea la modul negativ ref. la sist sanitar din RO (eu o numesc obiectivitate)so... Nu stii niciodata cine se ascunde in spatele unui nick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

[/quote]
Mi se pare si inuman tu ca medic sa stai bine mersi si sa-i zici ca nu ai ceva ptr febra stiind ca acel copil poate face dintr-un momnet in altul o convulsie. Macar putea sa fie precaut si sa-i zica mamei ca trebuie sa se aprovizioneze cu pastile,etc ptr ca spitalul nu are asa ceva. [/b]
[/quote]

Corect.
Nu ma deranja sa-mi zica sa cumpar nu-stiu-ce medicamente. Iti dai seama ca ii cumparam oricat de mult m-ar fi costat. Dar sa astept sa faca iar convulsie din lipsa medicamentelor sau din lipsa comunicarii...asta mi s-a parut ceva strigator la cer. Cine n-a trecut cu copilul prin asa ceva nu stie ce inseamna convulsie. Sa vezi cum copilul tau nu mai respira, se invineteste si e moale ca o carpa....sunt momente pe care nu le doresc nici dusmanilor.
Ce sa va mai zic de personalul din acest spital....
La doua zile dupa ce a trecut-o pe antibiotic ma intrebau medicii si asistentele "Unde sunt rezultatele la urina?"
Nimeni nu mi-a zis sa-i facem analiza urinei, iar ei imi cereau rezultatele .
Pana la urma i s-a pus diagnosticul de infectie urinara
Mai au rost comentariile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

vreau sa aduc un argument ca nu se fura din spitale Se face "bisnita" o fiola

gravida in 9 lunii fiind si pregatindu-ma de marele moment in spune o prietena sa-mi cumpar oxitocin ca nu prea se gaseste/ gasea.. si cumpar 4 fiole, mai primesc de la ea 3 fiole.

Chestia era ca in farmacie o cumparai cu 20-30.000 (nu mai retin pretul exact)iar in spital se gasea si pe la suma de 800.000, depinde cat de disperata era viitoarea mamica aflata in dureri.

bun, am nascut pe la orele 23, si din disperarea vorbelor care mi-au fot spuse n-am pus geana peste geana toata noaptea, dimineata vine o fata, in dureri, intre timp nici o alta nastere, deh eram de paza..si vine doctora si intreaba daca are cineva niste oxitocin pt fata aia...la care am sarit arsa, aveam 7 fiole, si nu le le facuse pe toate? unde s-au evaporat restul de fiole??? au venit alienii si le-au luat sa cerceteze???

bineteles moasha s-a schimbat la fatza cand am spus ca au mai ramas de la mine

sa fim seriosi

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui badjoke

A fost trimisa pe mail. Sotul chiar a vrut sa ne ia atunci din spital si sa mergem la unul particular. Dar spre surprinderea noastra nu exista un spital particular pt copii in Bucuresti.

Mami si NiKo (24 sept 2004)

La Medlife Grivitei ai incercat ? Ca eu stiu ca au sectie de pediatrie ...

Mergi la inceput